Magyar Chelsea Szurkolói Klub
- Wisey
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
Ez az a bizonyos körlevél, ha valaki nem kapta volna meg:
Sziasztok!
Ez egy körlevél, amit minden regisztrált Chelseafc.hu felhasználó megkap.
Régóta tervezzük, hogy megalapítjuk a hivatalos Magyar Chelsea Szurkolói Klubot, melynek segítségével könnyebben juthatunk meccsbelépőkhöz, illetve egyéb kedvezményekhez.
A részleteknek (pl tagdíj, szükséges létszám, egyéb elvárások) még utána kell járni, de hamarosan tartanánk egy találkozót, ahol a fontos kérdéseket megbeszélnénk.
A kitűzött időpont AUGUSZTUS 7, 8 vagy 9 lenne (munkaidő után). A helyszín a létszámtól függ, de mindenképp Budapesten (valami könnyen megközelíthető helyen, egy étteremben).
Bár konkrétumokról jelen pillanatban nem tudok beszélni, mégis szükségem lenne egy becslésre, kb hány ember jönne el egy megalakuló gyűlésre. A létszámot majd a találkozó előtt 1-2 héttel pontosítanánk, de a mostani becslés is fontos lenne.
FONTOS! Mivel kb 300 felhasználónk van, szinte biztos hogy nem tudom majd az emailben feltett kérdéseket megválaszolni. Tehát csak a legfontosabb kérdéseket írjátok le. Köszönöm!
Várom a válaszokat!
Sziasztok!
Ez egy körlevél, amit minden regisztrált Chelseafc.hu felhasználó megkap.
Régóta tervezzük, hogy megalapítjuk a hivatalos Magyar Chelsea Szurkolói Klubot, melynek segítségével könnyebben juthatunk meccsbelépőkhöz, illetve egyéb kedvezményekhez.
A részleteknek (pl tagdíj, szükséges létszám, egyéb elvárások) még utána kell járni, de hamarosan tartanánk egy találkozót, ahol a fontos kérdéseket megbeszélnénk.
A kitűzött időpont AUGUSZTUS 7, 8 vagy 9 lenne (munkaidő után). A helyszín a létszámtól függ, de mindenképp Budapesten (valami könnyen megközelíthető helyen, egy étteremben).
Bár konkrétumokról jelen pillanatban nem tudok beszélni, mégis szükségem lenne egy becslésre, kb hány ember jönne el egy megalakuló gyűlésre. A létszámot majd a találkozó előtt 1-2 héttel pontosítanánk, de a mostani becslés is fontos lenne.
FONTOS! Mivel kb 300 felhasználónk van, szinte biztos hogy nem tudom majd az emailben feltett kérdéseket megválaszolni. Tehát csak a legfontosabb kérdéseket írjátok le. Köszönöm!
Várom a válaszokat!
- Norbert
Az Egyéb könyvtár alatti "Szurkolói Klub" menűpont erre alkalmas. Kellő tartalommal (alapító okirat, tagság és választmány,hirdetőoszlop a fontosabb hírekről eseményekről stb.-stb.) való feltöltésével emeli a honlapunk színvonalát. Remélem erről lehet majd "brain-stormingolni" augusztus elején. Minden ötletre nyitott a leendő tagság.zirkonium írta:Nincs semmi bajom a honlappal, de szerintem van benne még bőven lehetőség. Csak ennyi.Chelsea88 írta:Én benne vagyok,számíthattok rám
az összes kérdés(pont) nyilvánvaló kivéve
a "honlap profi szerkesztése és vezetése "
ezalatt mit értesz?
IN CHELSEA WE TRUST!
Aki tervezi, hogy jön az augusztusi találkozóra - meg az is aki, nem - gondolkozzon a következő témákról:
- Szurkoló klub "házmester" megválasztása
- Chelsea FC membership
- Szurkolói klub tagdíj
- bankszámlanyitás, vezetés
- szponzori lehetőségek (Adidas, samsung stb)
- honlap profi szerkesztése és vezetése
- a szurkolói klub népszerűsítése, terjesztése
- stb.
Mindenkinek a véleménye számít, tiszta lapról indul a szurkolói klub!
- Szurkoló klub "házmester" megválasztása
- Chelsea FC membership
- Szurkolói klub tagdíj
- bankszámlanyitás, vezetés
- szponzori lehetőségek (Adidas, samsung stb)
- honlap profi szerkesztése és vezetése
- a szurkolói klub népszerűsítése, terjesztése
- stb.
Mindenkinek a véleménye számít, tiszta lapról indul a szurkolói klub!
Egyelőre visszaigazolták a levelemet, várom a válaszukat. Gondolom Csutkcs-földön nyaral az egész klub....Wisey írta:Amint láthattátok, küldtem kör-emailt mindenkinek.
Az esetleges kérdéseket ide írjátok, ha van. (Bár ezt jobb lett volna az emailben megemlíteni )
Zirko, hogy áll a szerveződés? Sikerült megtudni valamit a klubtól? (pl. tagsági díj)