Magyar Chelsea könyv
- Dani
igen,én (is) hozok 10darabot...Dandeer írta:Városmajoron (vagy hogy kell eztet itten ragzani.. ) megvehetem a könyvet?kdako írta:Aki meg akarja vásárolni a Chelsea FC - A nagy kékség című könyvet kedvezményesen, jöjjön el valamelyik meccsnézésre a Véndiákba. Holnap, az Arsenal elleni meccs előtt és után is várjuk a kedves vásárlókat, akik 2300 forintért vehetik meg az igényes kiadványT
- Dandeer
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Városmajoron (vagy hogy kell eztet itten ragzani.. ) megvehetem a könyvet?kdako írta:Aki meg akarja vásárolni a Chelsea FC - A nagy kékség című könyvet kedvezményesen, jöjjön el valamelyik meccsnézésre a Véndiákba. Holnap, az Arsenal elleni meccs előtt és után is várjuk a kedves vásárlókat, akik 2300 forintért vehetik meg az igényes kiadványT
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
És ki mondta, hogy azt nem rendeltem meg?!kdako írta:Elég rosszul teszitek, hiszen a Chelseafc.hu és Dénes Tamás közös munkája tartalmasabb, olcsóbb és vastagabb is!!! CSAK AJÁNLANI TUDOM! A honlapon és a fórumon is itt a reklám, aki ezek után megkérdezi, hogy van még másik is...nandorfipeti írta:Én már meg is rendeltem...Ailton írta: jah nekem küldik postán mindig az aktuális katalógust, s láttam, és gondoltam rá, hogy meg is fogom venni.
-
- Site Admin
Elég rosszul teszitek, hiszen a Chelseafc.hu és Dénes Tamás közös munkája tartalmasabb, olcsóbb és vastagabb is!!! CSAK AJÁNLANI TUDOM! A honlapon és a fórumon is itt a reklám, aki ezek után megkérdezi, hogy van még másik is...nandorfipeti írta:Én már meg is rendeltem...Ailton írta:jah nekem küldik postán mindig az aktuális katalógust, s láttam, és gondoltam rá, hogy meg is fogom venni.Ricko írta: Azt látod nemtom, de itt a link http://www.arena2000.hu/termekek/212.html
GO BLUES!
-
Én már meg is rendeltem...Ailton írta:jah nekem küldik postán mindig az aktuális katalógust, s láttam, és gondoltam rá, hogy meg is fogom venni.Ricko írta:Azt látod nemtom, de itt a link http://www.arena2000.hu/termekek/212.htmlToreAndre írta:Ross Geller magyarhangja: Galambos Péter???:)
-
- Kapcsolat:
jah nekem küldik postán mindig az aktuális katalógust, s láttam, és gondoltam rá, hogy meg is fogom venni.Ricko írta:Azt látod nemtom, de itt a link http://www.arena2000.hu/termekek/212.htmlToreAndre írta:Ross Geller magyarhangja: Galambos Péter???:)
- Ricko
- Kedvenc játékos: Didier Drogba
Azt látod nemtom, de itt a link http://www.arena2000.hu/termekek/212.htmlToreAndre írta:Ross Geller magyarhangja: Galambos Péter???:)
Yes, We BLUE!!!
- Wisey
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
Még mielőtt vita lenne, elmagyarázom:
Az első 5-6 érdeklődőt (pl. ezek szerint nandorfipetit is) 300 és 600 forintos postaköltségről tájékoztattam (az előbbi az átutalásra és a postautalványra, míg az utóbbi az utánvétre vonatkozott).
Sajnos kiderült, hogy a postaköltség ennél több: utánvéttel pl. 815 Ft. Ezt felkerekítettük 850-re a boríték ára miatt.
Az akinek 300/600 forintot ígértem, nem akartam hogy átverje érezze magát, ezért ennyiért is ment ki az első szállítmány.
Az összes többi megrendelő 400 / 850 forintot fizet, a fizetés módjától függően.
Az első 5-6 érdeklődőt (pl. ezek szerint nandorfipetit is) 300 és 600 forintos postaköltségről tájékoztattam (az előbbi az átutalásra és a postautalványra, míg az utóbbi az utánvétre vonatkozott).
Sajnos kiderült, hogy a postaköltség ennél több: utánvéttel pl. 815 Ft. Ezt felkerekítettük 850-re a boríték ára miatt.
Az akinek 300/600 forintot ígértem, nem akartam hogy átverje érezze magát, ezért ennyiért is ment ki az első szállítmány.
Az összes többi megrendelő 400 / 850 forintot fizet, a fizetés módjától függően.
-