Licitálás a dedikált újságra
-
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Re: Licitálás a dedikált újságra
Sziasztok. Szóval annyi a dolgom, hogy ide írok egy kommentet és akkor már licitáltam is?? Üdv.
1.500,-
Én komolyan gondolom, Torres aláírása mindent megér! Ha a végén az enyém lesz és a Drogbáé kell valakinek, szívesen átadom!
Én komolyan gondolom, Torres aláírása mindent megér! Ha a végén az enyém lesz és a Drogbáé kell valakinek, szívesen átadom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gyeszti 2012. április 2., hétfő 20:40-kor.
-
- Site Admin
Licitálni itt, fizetni utalással is lehet, ha kell, postázzuk.alpar08 írta:Hol lehet licitálni? Banki átutalás és Ti külditek postán Romániába?rafanadal írta:Február 9? Javítsd szerintem.
GO BLUES!
-
- Kedvenc játékos: Luiz
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Hol lehet licitálni? Banki átutalás és Ti külditek postán Romániába?rafanadal írta:Február 9? Javítsd szerintem.
-=Kék vér=-
-
- Site Admin
Licitálás a dedikált újságra
A Szurkolói Klub birtokába került a Chelsea magazin tavalyi száma, amit Cech, Drogba és Torres is aláírt. Az aláírások hitelesek, eredetiek.
Ezt árverésre bocsátjuk itt a fórumon. A kikiáltási ár 1000 forint. Emelni 100 forinttal lehet. A licit egy hétig, vagy április 9. éjfélig tart.
Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik komolyan is gondolják, és hajlandóak kifizetni az ígért összeget.
Ezt árverésre bocsátjuk itt a fórumon. A kikiáltási ár 1000 forint. Emelni 100 forinttal lehet. A licit egy hétig, vagy április 9. éjfélig tart.
Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik komolyan is gondolják, és hajlandóak kifizetni az ígért összeget.
GO BLUES!