Pletykára itt a fórum ha minden kötél szakad...
Érdekesség alatt olyan dolgot értek, ami nem tartozik egyik említett tömbbe sem, például mezek, ajándéktárgyak (idén volt egy hol érdemes vásárolni cikk), szponzorok, egyéb, Pl-lel kapcsolatos hírek, esetleg egykori edzők, játékosok Chelseavel kapcsolatos nyilatkozatai, ilyesmik. (megelőzve a kérdést a klubbal kapcsolatos hírekbe pedig a stábtagok, Abramoviccsal kapcsolatos hírek, Stamford Bridge-el kapcsolatos hírek tartoznak)Spring írta:Érdekességek (ez nem tudom mit takar, de én vevő vagyok mindenre)
...
És szerintem fasza lenne úgy, hogy minden egyes hírt a kategóriájához raknátok. PL. Terry nyilatkozott a BL megnyerése után, akkor azt a Nyilatkozatokhoz, az ifik megnyerték az U18-as bajnokságot azt akkor az Utánpótlás kategóriához, ilyen módon.
Nálam jó: A szavazás hétf. feb. 08, 2010 3:50 pm-ig van érvényben. (azaz 30 nap)dankodavid írta:Egy észrevétel: csak 1 napig lehet szavazni.
Én is pont ezeket nyomtam..Spring írta:Véleményformáló, gondolatébresztő cikkek (ezeket a cikkeket nagyon szoktam élvezni)
Több játék (mint a 2009-es klubismereti kvíz) (úgy vettem észre, hogy szerettétek, igaz én nem játszottam, de ha lenne, akkor most már csatlakoznék)
Több utánpótlással kapcsolatos hír (főleg úgy, hogy most már érdemes odafigyelni a tarcsikra és az ifikre is)
Érdekességek (ez nem tudom mit takar, de én vevő vagyok mindenre)
Klubbal kapcsolatos hírek