Stílusos indulás.akos99 írta:nem zavar mertnem érdekel
A hozzászólások színvonala
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Re: A hozzászólások színvonala
-
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kedvenc exjátékos: Zola
nem zavar mertnem érdekel
-
hogy nektek mire van idotok?????
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Robben
Tisztára jó az átlag
- Norbertoo
- Kedvenc játékos: Timo Werner
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Itt szerintem senki sem nézi, hogy kinek hány hsz-e van, szóval ezzel, hogy gyűjti őket nem lesz befogadva. Viszont ha értelmesen szól hozzá a témához, akkor már inkább...KJoci1992 írta:hát igen! ha azt nézzük ez teljesen igaz.De lehet hogy csak rafnadal azért ír ennyi hsz-t,hogy őt is befogadjuk !Vagyis magyarul,hogy ne szarja le senki.Mert új itt még és ahogy írta is,hogy senki se nézze le.Viszont a szabályokat mindenkinek be kellene tartania.!!!!Ez vonatkozik korozspra és rafnadalra is !Megyó írta:őő, ezen nincs nagyon mit szavazni. Én elvetetem a moderátori rangom, ha nem viselkedhetek aszerint. A moderátor azt csinálja, amit kdako, Zenzo és én. Rendbe tartja a fórumot és több joga van, mint egy "egyszerű" felhasználónak, de több kötelezettsége is... Ha most helyettünk keresne a fórum 3 másik moderátort, akkor a módosított és törölt hozzászólások száma 95% ban megegyezne.
Remélem érti mindenki mire célzok. Ha valami nem jó helyen van, vagy nem jó formában, akkor azt tárgyilagosan kell nézni. És eleve olyan ember nem lesz moderátor, aki erre nem képes...
És olyan, hogy mindenki azt ír, amit akar, sehol nincs az életben max otthon egy üres lapra a szobában...
Itt Chelsearől mindenki azt ír, amit akar, a megfelelő topicba. És az általános beszélgetésnek, a hobbiknak, a különböző érdeklődési köröknek is meg van a megfelelő témája.
Úgyhogy szavazgatni lehet, de értelmetlen.
- Hege
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Clude Makelele
"Zavar, és támogatom ezen hozzászólások törlését, módosítását"
-Azthiszem ezen nincs mit magyarázni, teljesen értelmetlen, és egyben felesleges az olyanokkal foglalkozni akik csak azért járnak ide hogy hsz-eket gyüjtsenek...
-Azthiszem ezen nincs mit magyarázni, teljesen értelmetlen, és egyben felesleges az olyanokkal foglalkozni akik csak azért járnak ide hogy hsz-eket gyüjtsenek...
We love you Chelsea^^
- KenderJ
- Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
- Kedvenc játékos: Palmer-James
- Kedvenc exjátékos: Terry-Lampard-Drogba
hát igen! ha azt nézzük ez teljesen igaz.De lehet hogy csak rafnadal azért ír ennyi hsz-t,hogy őt is befogadjuk !Vagyis magyarul,hogy ne szarja le senki.Mert új itt még és ahogy írta is,hogy senki se nézze le.Viszont a szabályokat mindenkinek be kellene tartania.!!!!Ez vonatkozik korozspra és rafnadalra is !Megyó írta:őő, ezen nincs nagyon mit szavazni. Én elvetetem a moderátori rangom, ha nem viselkedhetek aszerint. A moderátor azt csinálja, amit kdako, Zenzo és én. Rendbe tartja a fórumot és több joga van, mint egy "egyszerű" felhasználónak, de több kötelezettsége is... Ha most helyettünk keresne a fórum 3 másik moderátort, akkor a módosított és törölt hozzászólások száma 95% ban megegyezne.
Remélem érti mindenki mire célzok. Ha valami nem jó helyen van, vagy nem jó formában, akkor azt tárgyilagosan kell nézni. És eleve olyan ember nem lesz moderátor, aki erre nem képes...
És olyan, hogy mindenki azt ír, amit akar, sehol nincs az életben max otthon egy üres lapra a szobában...
Itt Chelsearől mindenki azt ír, amit akar, a megfelelő topicba. És az általános beszélgetésnek, a hobbiknak, a különböző érdeklődési köröknek is meg van a megfelelő témája.
»» KTBFFH! CHELSEA ««
- Sheenka
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Drogba
És miért moderáltok valakit, ha nem korzsop88 beszólásáért, és rafanadal hozzászólásgyártásáért?!Megyó írta:őő, ezen nincs nagyon mit szavazni. Én elvetetem a moderátori rangom, ha nem viselkedhetek aszerint. A moderátor azt csinálja, amit kdako, Zenzo és én. Rendbe tartja a fórumot és több joga van, mint egy "egyszerű" felhasználónak, de több kötelezettsége is... Ha most helyettünk keresne a fórum 3 másik moderátort, akkor a módosított és törölt hozzászólások száma 95% ban megegyezne.
- Megyó
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer
őő, ezen nincs nagyon mit szavazni. Én elvetetem a moderátori rangom, ha nem viselkedhetek aszerint. A moderátor azt csinálja, amit kdako, Zenzo és én. Rendbe tartja a fórumot és több joga van, mint egy "egyszerű" felhasználónak, de több kötelezettsége is... Ha most helyettünk keresne a fórum 3 másik moderátort, akkor a módosított és törölt hozzászólások száma 95% ban megegyezne.
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Nem értem, hogy akkor minek olvasod el, ha nem érdekel? És, hogy amióta itt van, szar a fórum, hát ezzel nem nagyon értek egyet..Sheenka írta:Nekem rohattul elegem van, hogy ez a kretén rafanadal gyártja a hozzászólásokat ígérete ellenére... Álljon már le! Senkit nem érdekelnek ezek a szarok! Amióta ittvan azóta szar az egész fórum!
Egyébként én is a "Zavar, és támogatom ezen hozzászólások törlését, módosítását" szavaztam, és ha valaki nem ért a szép szóból (korozsp) akkor azt bannolni kell a fenébe, ennyi!
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
- Sheenka
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Nekem rohattul elegem van, hogy ez a kretén rafanadal gyártja a hozzászólásokat ígérete ellenére... Álljon már le! Senkit nem érdekelnek ezek a szarok! Amióta ittvan azóta szar az egész fórum!
- Petrolanos
- Kedvenc játékos: Kante - Mount
- Kedvenc exjátékos: Drogba - Lampard - Terry
Én is erre szavaztam. Tűrhetetlen, amit itt egyes felhasználók megengednek maguknak...Zsoca87 írta:"Zavar, és támogatom ezen hozzászólások törlését, módosítását"
Kommentárt nem fűznék hozzá, számtalanszor leírtam, leírtuk már.
2012. 05. 19.
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
"Zavar, és támogatom ezen hozzászólások törlését, módosítását"
A hozzászólások színvonala
Előrebocsátom, ez nem személyes támadás senki ellen, csak kíváncsi vagyok hogyan vélekedünk mi fórumozók ebben a kérdésben.
A kérdés lehet, hogy kicsit provokatívnak tűnik, de itt egy emlékeztető azoknak akik elfelejtették volna azt, amit regisztrációnál elfogadtak:
Elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges.
Szavazatom:
Zavar, és támogatom ezen hozzászólások törlését, módosítását
Miért: azért, mert tele van a hócipőm azzal, hogy a topikok egy-egy ilyen hozzászólás után megtelnek
mindenféle reakciókkal, amelyek szintén több esetben kritikán aluliak így fokozzák és elősegítik a fórum színvonalának erőteljes esését, illetve az adott témához nem tartozó vélemények túlburjánzását.
A kérdés lehet, hogy kicsit provokatívnak tűnik, de itt egy emlékeztető azoknak akik elfelejtették volna azt, amit regisztrációnál elfogadtak:
Elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges.
Szavazatom:
Zavar, és támogatom ezen hozzászólások törlését, módosítását
Miért: azért, mert tele van a hócipőm azzal, hogy a topikok egy-egy ilyen hozzászólás után megtelnek
mindenféle reakciókkal, amelyek szintén több esetben kritikán aluliak így fokozzák és elősegítik a fórum színvonalának erőteljes esését, illetve az adott témához nem tartozó vélemények túlburjánzását.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szekelyla 2009. november 30., hétfő 10:26-kor.