Fórum szabályzat

Olvasd el, fontos!
Lezárt
Üzenet
Szerző
Avatar
Wisey
Hozzászólások: 4362
Csatlakozott: 2005. december 16., péntek 1:28
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Dennis Wise

Fórum szabályzat

#1 Hozzászólás Szerző: Wisey »

FÓRUM SZABÁLYZAT

Bizonyos kötelezettségeknek eleget kell tennünk a Fórum normális működése érdekében
Az itt felsorolt pontokat az elmúlt hónapok fórumozási tapasztalatai után gyűjtöttem össze. Szerencsére nem kellett sokat foglalkoznom a moderálással, de egy-két problémásabb egyén mindig előfordulhat...


- Vitatkozni lehet (sőt!), de csak kulturált hangnemben! Aki nem képes észérveket felhozni saját igaza védelmében, ne akarjon fórumokra irogatni! Aki túl forrófejű, számoljon el tízig, mielőtt beírna valamit. Gondolj bele, itt mindenki ugyanannak a klubnak szurkol!

- Azért vannak külön topicok elég sok témában, hogy mindent a maga helyén tárgyaljunk meg. Az "Átigazolások" közé nem tartozik bele a brazil válogatott elemzése. Persze, ezt néha nehéz betartani, hiszen egyik témából gyakran egyenesen következik egy másik, de a témától eltérő beszélgetést próbáljuk meg 2-3 hozzászóláson belül befejezni! (A moderátor áthelyezhet bizonyos hozzászólásokat a megfelelő témába.)

- Ne nyiss meg olyan témát, amilyen már van. Ilyen esetben az újabb témát törölni fogjuk.

- Személyes üzeneteket ne a Fórumon belül hagyjunk egymásnak! Erre ott a "chat" topic, illetve a "privát üzenetek" és az email-küldés lehetsége. Ezzel ne tördeljük a beszélgetést!
Felesleges a topicban jelezni, hogy "XY, írtam üzenetet", mert a bejövő üzenetekről amúgy is mindenki értesítést kap.

- A hozzászólás-írás nem verseny! Igyekezzünk értelmes, tartalmas hozzászólásokat írni! Ha nincs komolyabb mondanivaló, inkább ne írjunk be semmit, minthogy hülyeségekkel tömjük tele a Fórumot, csak azért, hogy több hozzászólásunk legyen. Épp ezért nem állítottunk be rangokat sem...

- Az új tagok próbáljanak meg egyedi felhasználónevet kitalálni.
Nincs szükség 20-féle "Lampardra" (Lamps, Lampy, Lampard8, 8Lampard8, stb...), mert nehéz beazonosítani ki kicsoda.

- aláírásként nem szabad "userbar"-okat és egyéb fotókat használni, mert olvashatatlanná teszik a fórumot. Az ilyen aláírásokat a moderátorok felszólítás nélkül módosítani fogják.

- ha kedvet érzel hozzá, a regisztráció után mutatkozz be a többi fórumózónak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Wisey 2006. november 4., szombat 1:16-kor.

Lezárt