zoli0415 írta:Come on Chelsea írta:Azt már meg se kérdezem, hogy mennyi arra az esély, hogy valamelyikbe egyszer benne lesz a magyar bajnokság. Tudom hogy van HSP de az én gépem nem vinné a FIFA-t ezért PS3-on tolom arra meg nem lehet leszedni. Ha az ír meg a cseh bajnokság benne van akkor simán benne lehetne a Monicomp Liga is.
Úgy tudom be akarták tenni. Csak az mlsz sokat kért. Egyébként én is ps3-on tolom:D hány pontod van neten? és ha van kedved játszhatnánk egymás ellen:D
Oo, na végre valaki(k)
Néha meg szoktam kérdezni hátha időközben beszerez vki egy PS-t, vagy új tagok jönnek akiknek van
Tolhatunk majd ha akarod, gerawba a PSN ID-m!
(nekem most vmi 4900 körül van, de sokszor játszom kisebb csapatokkal - Atletico, Sevilla, Villareal, Palermo, Napoli (velük rengeteget), Benfica, Porto, WHU, PSV, Anderlecht, Marseille stb. -, mert már unom, hogy ha a Chelseavel vagyok, akkor állandóan a Real meg a Barca ellen kell játszanom, mert csak azt választják általában (bár ezek ellen a ,,gyengébbek'' ellen is ezekkel jönnek...)...
Vegyél fel, aztán a Milan-Napoli meccs után gamelhetünk egy kicsit, mostanában kezdek megint játszani vele