ToreAndre írta:A diákhitelt is ellenzed Eszti?
Tore, egy alapigazság: A hitel a banknak mindig jó, a hitelt felvevőnek pedig nagyon ritkán.
Ebben teljesen igazad van! A magyarok kezdik lassan elfelejteni az "Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!" közmondást. Nálunk nem egy olyan melós van, akinek már a fizetése 50%-át vonom különböző személyi kölcsönökre, hitelekre. És azért csak 50%-ot, mert többet nem lehet!zirkonium írta:Ez azért nem teljesen helytálló. Az oké, hogy sehol nincsenek a magyar keresetek, de annyi hitelt vesznek fel mostanában a magyarok, hogy hihetetlen. És ha már más pénzéből vesz hitelre az ember, akkor ugyan pláne nézzen utána, hogy ne a szart vegye, hanem hosszútávra minőséget. A teszkók meg a többi iszonyatosan nagyon szakít ebből a minden szart felvásárló piacból, amit egyenesen a magyar minőségi termelőktől vesz el. Húú de utálom őket!!ZenZo írta:Nézzétek, az áruk minősége a kereslethez igazodik. A kereslet pedig az árhoz. Amíg egy átlag magyar havi fizetése nem üti meg a nettó 120'000 forintot, addig ne is várjon senki minőséget. Az ember azt veszi, amire van pénze.
Ez azért nem teljesen helytálló. Az oké, hogy sehol nincsenek a magyar keresetek, de annyi hitelt vesznek fel mostanában a magyarok, hogy hihetetlen. És ha már más pénzéből vesz hitelre az ember, akkor ugyan pláne nézzen utána, hogy ne a szart vegye, hanem hosszútávra minőséget. A teszkók meg a többi iszonyatosan nagyon szakít ebből a minden szart felvásárló piacból, amit egyenesen a magyar minőségi termelőktől vesz el. Húú de utálom őket!!ZenZo írta:Nézzétek, az áruk minősége a kereslethez igazodik. A kereslet pedig az árhoz. Amíg egy átlag magyar havi fizetése nem üti meg a nettó 120'000 forintot, addig ne is várjon senki minőséget. Az ember azt veszi, amire van pénze.
A zene sohasem ismert határokat, ezt régóta tudjuk, így mindig eljutott a rajongókhoz, így vagy úgy. A MM-al nem ez a bajom. A zenéket még szerencsére nem ők írják...s-h-i-n-e.com írta:Media Markt mocskolók figyelem!
Ma került a kezembe egy reklámújság & kivételesen nem egyből a szemétbe vágtam, hanem belelapoztam. Jól tettem, mert 1.990 HUF/db-ért sikerült beszereznem néhány tonna CD-t. Pl. régebbi Depeche Mode albumokat, The Doors-t stb... (tehát, igénytelenség ide-igénytelenség oda, néha ki lehet fogni ott is jobb dolgokat.)
Sajnos már a jövő hónapra tervezett "zsebpénzem" se**ére vertem, de ez már az én bajom...
Steffi írta:Mindig is kedveltem Jose barátunkat, de azt nem tudtam, hogy jó a zenei ízlése.s-h-i-n-e.com írta:A Chelsea játékosok és Jose kedvenc dalaiból készített válogatás cd-re is egy B. Adams dalt választott Mourinho. (Run To You).
szpecnaz írta:most mi a baj vele?....én pl annyira nem csípem a népzenét...amúgy annyira nem rossz zene....ToreAndre írta:Nem hiszem el, hogy Nox-ot hallgattok!:) A szép magyar népzene megcsúfítása!
és ne felejtsük el hogy jobban kellene örülni annak hogy 500 forint egy Bach cd mivel így több emberhez eljuthat mint az 5.000 forintos nox...amúgy ezt nem értem...Én imádom Robbie-t, ezért már hülye vagyok?:)kdako írta:Zenzonak teljesen igaza van, bár jól elkanyarodtunk a Noxtól.
Az pedig nem várható, h Mozart, Bach ma aranylemez lesz. egy ezresért még egy-két rajongó meveszi, de többért nem. A Csapda a maga műfajában kiváló, ha csak két országgal nyugatabbra születnek, most nem a Rammstein lenne a befutott.
De ez nem dühítő?? Hihetetlen, hogy ennyi szart képesek vagyunk megvenni. 100 forintos bolt vazze!! Poénból vettem egy STAR fülhallgatót 150 forintért!:) Nem, hogy néhány óra után tönkre ment, egyből!!:Dzirkonium írta:Tore, Mo-on semmiben sincs igény a minőségre. Alig 1 hónapja vagyok itthon, de az az érzésem, hogy mindenben csak a szar jut el Mo-ra. A minőségi termékekre itt nincs piac, kereslet stb. Bementem a MediaMarktba és megdöbbentem, hogy mennyi ócska szart árulnak. Egy szaros konyhai mérleget nem tudtam venni, pedig volt kirakva 50. De ez ugyanúgy igaz mindenre. És olcsó húsnak általában híg a leve, saját bőrön már megtanultam.
élelmiszerben itt van a csúcsminőség...PICK TÉLISZALÁMI! GYULAI KOLBÁSZ!...mi kell még?:)..én ruhában is megtalálom a magamnak való jó minőséget..zirkonium írta:Nem, csúcsminőségű termékek nem is jutnak el Mo-ra. Ritka a kivétel. Igaz ez élelmiszerre, iparcikkekre, ruhára stb. Még jó, hogy van a net...