Sport a Chelsea-n kívül

Off-Topic Chat egyéb témákról.
Üzenet
Szerző
Hawaii
Moderátor
Moderátor
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10

Re: Sport a Chelsea-n kívül

#4721 Hozzászólás Szerző: Hawaii »

emsanya írta:Utálom a barcát, de annyira jó lesz látni, ahogy idén leég szépen a real, Ancelotti-val az élen :D. Tegnap is amit játszottak, meg amilyen embereket vettek és beharangoztak, a nullával voltak egyenlőek. És hála istennek hogy a bamba olasz, már nem nálunk ül a padon. Tegnap is volt egy bátor húzása, 1-1-nél csatárt cserélt csatárra(Benzema-Morata), hogy még véletlenül se rohamozzanak :D :D.
Visszasírják ők még Mourinho-t...

Amúgy idén én a Barca-t tartom csak nagy ellenfélnek, viszont őket igen komolynak. A Bayern-t gyengébbnek érzem sokkal, ahogyan a Real-t is. Idén simán meglehet nekünk a BL, jóval több rá az esélyünk, mint az elmúlt 3 évben bármikor (főleg, ha jön még egy Rooney kaliberű csatár).

emsanya

#4722 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Utálom a barcát, de annyira jó lesz látni, ahogy idén leég szépen a real, Ancelotti-val az élen :D. Tegnap is amit játszottak, meg amilyen embereket vettek és beharangoztak, a nullával voltak egyenlőek. És hála istennek hogy a bamba olasz, már nem nálunk ül a padon. Tegnap is volt egy bátor húzása, 1-1-nél csatárt cserélt csatárra(Benzema-Morata), hogy még véletlenül se rohamozzanak :D :D.

KenderJ
Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
Kedvenc játékos: Palmer-James
Kedvenc exjátékos: Terry-Lampard-Drogba

#4723 Hozzászólás Szerző: KenderJ »

Biztos, hogy volt már de én most olvastam ezt.
http://sportgeza.hu/futball/2013/04/05/ ... fasizmusa/" onclick="window.open(this.href);return false;

A Lazio ultráinál egyértelmű a rasszista vonal is: a Daily Mail szerint mérkőzéseken magasba tartott transzparenseiken a zsidók auschwitzi kiirtását éltették, zsidó temetőket dúltak fel, tavaly pedig az angol Tottenham szurkolóit könnygázgránátokkal és baseballütőkkel rohanták le egy vérfürdőbe torkolló kocsmai támadásban. (A Tottenham felvállaltan zsidó csapata Londonnak, londoni zsidók alapították 1882-ben, a szurkolók magukat Yid Army-nak, azaz zsidó seregnek hívják, és a klub színei is az izraeli zászló színeivel egyeznek meg: kék-fehér).
»» KTBFFH! CHELSEA ««

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata

#4724 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Megvan! Nehéz szülés volt, de a fontos pontokban megint hihetetlen volt. 4:5 15-40-nél mit csinál? Üt két ászt és két pályára vissza nem tehető szervát és ezzel hozza az adogatását. Ezt a meccset is a mentális fölényével, a fontos pontokban hozott hihetetlenül pontos és higgadt játékával nyerte meg.

26 Masters, jövő héttől 2. a világranglistán és beállítja Djokovic 2011-es rekordját 5 Masters megnyerésével egy szezonban. Vamos Rafa!
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

rafanadal

#4725 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

gerawba írta:Eszetlen nagy király ez az Isner :D :D

Nadal meg egy vicc, lehetetlen megverni, Berdych 90%-on játszott legalább, és reális sansza nem volt a győzelemre... Sajna esélytelen lesz Johnyfiú ellene a döntőben, 2 hét alatt 2 Master győzelem, komoly.
Bravúrosan játszott Isner. Del Potro adogatott a meccsért, a tie-breakben is volt meccslabdája, de mindenhonnan visszajött. Nagyon komolyan játszott már megint, de valószínűleg ez Nadal ellen kevés lesz.

Nadal meg nem remekelt, nem is tudom láttam-e valaha egy szettben 6 kettős hibát ütni, de mentálisan egyszerűen nála nagyobb nincs. Volt egy rövid periódus amikor Djokovic kialakított egy mentális fölényt fölötte, de már annak is vége. Ez az ember fejben úgy össze van rakva, hogy az példátlan a tenisz világában. Nem megy a játék? Elveszítem az adogatásomat? Sorra jönnek a kettős hibák? Hogyan reagálok? AZONNAL VISSZAVESZEM BRAVÚROS JÁTÉKKAL!

Egyébként világranglista szempontjából az AO után tutira Nadal lesz a világelső, de ha így folytatja, akkor már szezon végére is. A mai döntő megnyerésével 3300 pontra lesz Djokovictól és ő semmit nem véd a szezon hátralevő részében, míg Djokovic Párizst kivéve mindenhol döntőt vagy győzelmet véd.

gerawba
Moderátor
Moderátor
Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard

#4726 Hozzászólás Szerző: gerawba »

Eszetlen nagy király ez az Isner :D :D

Nadal meg egy vicc, lehetetlen megverni, Berdych 90%-on játszott legalább, és reális sansza nem volt a győzelemre... Sajna esélytelen lesz Johnyfiú ellene a döntőben, 2 hét alatt 2 Master győzelem, komoly.
HAZARD = Messi+Ronaldo

marknagy
Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba

#4727 Hozzászólás Szerző: marknagy »

A Monaco kölcsönvette a Sampdoriaból Sergio Romero-t. Kellet abba a csapatba már egy jó kapus is.
We are the famous, the famous Chelsea!

Kenobi
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Eidur Gudjohnsen

#4728 Hozzászólás Szerző: Kenobi »

UFC-t követi valaki?

Mai gálán lesznek bomba meccsek

gerawba
Moderátor
Moderátor

#4729 Hozzászólás Szerző: gerawba »

rafanadal írta: Egy meccsen akár még GS-en is bárkit le tud győzni ha annyira össze rakja a játékát, mint ma. Egyetlen problémája az, hogy ezt a teljesítményt nem tudja stabilan hozni. Persze, távol áll még tőle a GS győzelem, de ki lehetne hozni belőle.
Hát pont ezaz, ezért esélytelen. Plusz amekkora állat, 2 szorosabb meccs után már kifogy a szufla. Sajnos... :(
Nadalon meg Djokovicon kívül (talán még Murray) valóban meg tud verni bárkit egy meccsen, de őket egy GS-en szerintem képtelen, de lehetséges, hogy hamarosan meglátjuk, és nem csak elmélkedünk róla.
HAZARD = Messi+Ronaldo

rafanadal

#4730 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

gerawba írta:
rafanadal írta:És Isner megcsinálta! Hatalmas meccs volt és teljesen megérdemelten nyert. Ha ezt a játékot tudná stabilan hozni, akkor simán GS esélyes lenne New Yorkban.

Djokovic pedig még egy évet várhat a Golden Mastershez, Cincinnati még mindig nincs meg neki.
Ááááá. Nagyon bírom Isnert de azért a GS győzelem az más szint.
Arra sajnos sansztalan, Djokovic se így játszik teszem azt egy US Open negyeddöntőben. Sorsolástól függően mehet egy 3-4 kört, talán még egyet.

Én Del Potro győzelemre látok valami kis esélyt. Utolsó felvezető versenyt remélem kihagyja és pihenten érkezik, első fordulókban nem bohóckodik 4-5 szettes meccsekre, akkor meglehet neki, főleg hogy egyik nagy sincs túl jó formában.
(apropó, mai Isner sikeres tipp után holnap is küldöm Delpo ellen, szerintem már nem fogja bírja az argentin, főleg azt figyelembe véve, hogy ezen a tornán elég gyenge eddig)
Egy meccsen akár még GS-en is bárkit le tud győzni ha annyira össze rakja a játékát, mint ma. Egyetlen problémája az, hogy ezt a teljesítményt nem tudja stabilan hozni. Persze, távol áll még tőle a GS győzelem, de ki lehetne hozni belőle.

Del Potrora én is látok esélyt. Érdekes kis torna lesz ez a US Open, mert Djokovic és Murray eddig nem villognak, Del Potro jó lehet, Nadal meg idén eléggé elfelejtette a vereség fogalmát és már kemény pályán is két Mastersnél tart, a múlt héten meg Djokovicot is legyőzte többek között. Talán-talán még ő is beleszólhat.

gerawba
Moderátor
Moderátor

#4731 Hozzászólás Szerző: gerawba »

rafanadal írta:És Isner megcsinálta! Hatalmas meccs volt és teljesen megérdemelten nyert. Ha ezt a játékot tudná stabilan hozni, akkor simán GS esélyes lenne New Yorkban.

Djokovic pedig még egy évet várhat a Golden Mastershez, Cincinnati még mindig nincs meg neki.
Ááááá. Nagyon bírom Isnert de azért a GS győzelem az más szint.
Arra sajnos sansztalan, Djokovic se így játszik teszem azt egy US Open negyeddöntőben. Sorsolástól függően mehet egy 3-4 kört, talán még egyet.

Én Del Potro győzelemre látok valami kis esélyt. Utolsó felvezető versenyt remélem kihagyja és pihenten érkezik, első fordulókban nem bohóckodik 4-5 szettes meccsekre, akkor meglehet neki, főleg hogy egyik nagy sincs túl jó formában.
(apropó, mai Isner sikeres tipp után holnap is küldöm Delpo ellen, szerintem már nem fogja bírja az argentin, főleg azt figyelembe véve, hogy ezen a tornán elég gyenge eddig)
HAZARD = Messi+Ronaldo

rafanadal

#4732 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

És Isner megcsinálta! Hatalmas meccs volt és teljesen megérdemelten nyert. Ha ezt a játékot tudná stabilan hozni, akkor simán GS esélyes lenne New Yorkban.

Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

#4733 Hozzászólás Szerző: Szabi »

rafanadal írta:Amennyire Goffin és Tomic tűntek a jövő nagy játékosainak annyira beleszürkültek a mezőnybe. Goffin is ilyen laza 1. vagy 2. körös búcsúkat mutat be mostanában, Djokovic ellen pedig komoly két gémre volt képes ma.
Ellenben szerencsére Dimitrov úgy néz ki, hogy beválthatja a hozzá fűzött reményeket, nagyon ígéretesek az eredményei.
6+8+5+4+1+1+2+1

zoli0415
Kedvenc játékos: Drogba

#4734 Hozzászólás Szerző: zoli0415 »

Na az Arsenal róla is lecsúszott :D
https://www.vfl-wolfsburg.de/info/aktue ... ang-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kenobi

#4735 Hozzászólás Szerző: Kenobi »

Gábor írta: Wee-man-re gondolsz? :)
Yep :D

Gábor
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#4736 Hozzászólás Szerző: Gábor »

Kenobi írta:
pulci03 írta:Valahol azt olvastam képaláírásként, hogy üdvözlünk a felnőttek között elég találó :D :D
A kicsi a Jackassből :lol:
Wee-man-re gondolsz? :)
Farewell Didier!

rafanadal

#4737 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Amennyire Goffin és Tomic tűntek a jövő nagy játékosainak annyira beleszürkültek a mezőnybe. Goffin is ilyen laza 1. vagy 2. körös búcsúkat mutat be mostanában, Djokovic ellen pedig komoly két gémre volt képes ma.

almos
Tippverseny győztese 2014/15
Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Juan Mata

#4738 Hozzászólás Szerző: almos »

Lehet kicsit le vagyok maradva, de én nem vettem észre, hogy a Shakhtar leigazolta Bernardot. Már megint mekkorát húztak az ukránok. Pár év múlva dupla vagy tripla pénzért eladják. Nagyon nagy tehetség a fiú.
LAMPARD#8

Kenobi

#4739 Hozzászólás Szerző: Kenobi »

pulci03 írta:Valahol azt olvastam képaláírásként, hogy üdvözlünk a felnőttek között elég találó :D :D
A kicsi a Jackassből :lol:

pulci03
Kedvenc játékos: John Terry

#4740 Hozzászólás Szerző: pulci03 »

Valahol azt olvastam képaláírásként, hogy üdvözlünk a felnőttek között elég találó :D :D
Kép

Válasz küldése