hányszor kell még neked elmondani, hogyha ennyire zavarnak téged akkor rakd be őket haragosnak?! ezzel, hogy itt beszólogatsz nekik meg parancsolgatsz te is csak a hsz-eket gyüjtöd, de nem veszed észre magadat...Sheenka írta: Kéne nyitni egy topikot ahova csak ti írhattok, és minden hozzászólás 3 hsz "pontot" ér.
Chat
- Norbertoo
- Kedvenc játékos: Timo Werner
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Re: Chat
- KenderJ
- Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
- Kedvenc játékos: Palmer-James
- Kedvenc exjátékos: Terry-Lampard-Drogba
Hát ne is haragudj meg, de én nem "gyűjtöm" a hsz-eket !!!! mert amint láthatod ritkán szólok hozzá! (nálad is ritkábban)Sheenka írta:Kéne nyitni egy topikot ahova csak ti írhattok, és minden hozzászólás 3 hsz "pontot" ér.
»» KTBFFH! CHELSEA ««
- Sheenka
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Drogba
http://www.youtube.com/watch?v=6SY8egnZL7w" onclick="window.open(this.href);return false;
Didier Drogba, Andrei Arshavin, Clint Dempsey, Denilson, Marco Materazzi, Javier Mascherano, Fabio Cannavaro
Aki vesz egy ilyen nike copőfűzőt, az támogatja az afrikai AIDS-eseket. Figyeljétek meg egy csomóan ilyen piros cipőfűzővel lesznek.
Didier Drogba, Andrei Arshavin, Clint Dempsey, Denilson, Marco Materazzi, Javier Mascherano, Fabio Cannavaro
Aki vesz egy ilyen nike copőfűzőt, az támogatja az afrikai AIDS-eseket. Figyeljétek meg egy csomóan ilyen piros cipőfűzővel lesznek.
- Sheenka
Kéne nyitni egy topikot ahova csak ti írhattok, és minden hozzászólás 3 hsz "pontot" ér.CHEJoci írta:szerintem rafanadal nagyon jófej, tök jókat szoktunk beszélni a teniszrőlKJoci1992 írta:hát igen az elején én is jó pár hsz-t írtam. ma már ritkábban szólok hozzá a beszélgetésekhez de minden nap olvasom a fórumot.Z0-Lee írta: (u.i.:Amúgy én kifejezetten örültem rafanadalnak, hogy amikor csatlakoztam a fórumhoz mindig válaszolt a hozzászólásaimhoz! )
mondjuk engem sem zavar rafanadal mert az én hszeimre is válaszolt általában
szerintem rafanadal nem szokott értelmetlen hszokak írni, csak rendes és mindig válaszol
- CHEJoci
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
szerintem rafanadal nagyon jófej, tök jókat szoktunk beszélni a teniszrőlKJoci1992 írta:hát igen az elején én is jó pár hsz-t írtam. ma már ritkábban szólok hozzá a beszélgetésekhez de minden nap olvasom a fórumot.Z0-Lee írta: (u.i.:Amúgy én kifejezetten örültem rafanadalnak, hogy amikor csatlakoztam a fórumhoz mindig válaszolt a hozzászólásaimhoz! )
szerintem rafanadal nem szokott értelmetlen hszokak írni, csak rendes és mindig válaszol
We're by far the greatest team...
- KenderJ
- Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
- Kedvenc játékos: Palmer-James
- Kedvenc exjátékos: Terry-Lampard-Drogba
hát igen az elején én is jó pár hsz-t írtam. ma már ritkábban szólok hozzá a beszélgetésekhez de minden nap olvasom a fórumot.Z0-Lee írta: (u.i.:Amúgy én kifejezetten örültem rafanadalnak, hogy amikor csatlakoztam a fórumhoz mindig válaszolt a hozzászólásaimhoz! )
»» KTBFFH! CHELSEA ««
- Z0-Lee
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Michael Ballack
6 meccs kezdődött el a percekben:
Birmingham City - Tottenham Hotspur
Fulham - Aston Villa
Hull City - Wolverhampton Wanderers
Liverpool - Bolton Wanderers
West Ham United - Blackburn Rovers
Wigan Athletic - Everton
Ti melyiket nézitek? Én eredetileg a BCity-Spurst akartam, de a Digisporton van magyar kommentár, úgyhogy marad a Pool-Bolton!
Birmingham City - Tottenham Hotspur
Fulham - Aston Villa
Hull City - Wolverhampton Wanderers
Liverpool - Bolton Wanderers
West Ham United - Blackburn Rovers
Wigan Athletic - Everton
Ti melyiket nézitek? Én eredetileg a BCity-Spurst akartam, de a Digisporton van magyar kommentár, úgyhogy marad a Pool-Bolton!
H..Németország..
A..Chelsea..
J..Bayern München..
R
Á
!
A..Chelsea..
J..Bayern München..
R
Á
!
- Petrolanos
- Kedvenc játékos: Kante - Mount
- Kedvenc exjátékos: Drogba - Lampard - Terry
Ez ilyen sorozatféleség. Múltkor én is láttam egy részt, szerintem nagyon jó.
2012. 05. 19.
asszem 10 része van a sorozatnak!láttam mindet.tényleg nagyon jó.mYkr0 írta:Nem még. Ha minden igaz ez vmiféle sorozat, és több országba látogatnak el.Spring írta:Tegnap volt a Discovery-n este 23:30-tól egy utcalány jó műsor, a neve asszem "Futballhuligánok" volt. Egy WHU drukker (huligán inkább) elment Hollandiába, és ellátogatott egy Feyenord - Ajax meccsre. Hogy ott mi volt. Még az életüket is odaadnák egyes emberek a kedvenc klubjukért. Fantasztikusak voltak, ahogy a stadion előtt szurkoltak, meg minden Csak sajnos belealudtam, éjfélig néztem Valaki látta?
Anglia
Argentína
Balkán
Brazília
Hollandia
Lengyelország
Olaszország
Oroszország
Skócia
Törökország
Egész pontosan ezt a 10 részt láttam!Érdemes megnézni őket!
Carefree, wherever we may be
- Z0-Lee
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Michael Ballack
Szegénylegény lehetsz ToreAndre, vagy vmi. utazó titkosügynök! Ha mész Angliába megnézel egy meccset a Bridgen?ToreAndre írta:Gondoltam megosztom, hogy kirúgtak az egyetemről fél évvel a diploma előtt!!:-) De nem bánkódom, idén vár rám sok utazás:
Marokkó, Hollandia, Svédország, Németország, Franciaország, Anglia, Írország, Norvégia, Dánia, Izland:D Jövőre meg India!!!!!!
H..Németország..
A..Chelsea..
J..Bayern München..
R
Á
!
A..Chelsea..
J..Bayern München..
R
Á
!
- mYkr0
- Tippverseny győztese 2009/10, 2011/12
- Kedvenc játékos: Mata Hazard
Nem még. Ha minden igaz ez vmiféle sorozat, és több országba látogatnak el.Spring írta:Tegnap volt a Discovery-n este 23:30-tól egy utcalány jó műsor, a neve asszem "Futballhuligánok" volt. Egy WHU drukker (huligán inkább) elment Hollandiába, és ellátogatott egy Feyenord - Ajax meccsre. Hogy ott mi volt. Még az életüket is odaadnák egyes emberek a kedvenc klubjukért. Fantasztikusak voltak, ahogy a stadion előtt szurkoltak, meg minden Csak sajnos belealudtam, éjfélig néztem Valaki látta?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZenZo 2010. január 30., szombat 17:55-kor.
Ok: :) Z
Ok: :) Z
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Tegnap volt a Discovery-n este 23:30-tól egy utcalány jó műsor, a neve asszem "Futballhuligánok" volt. Egy WHU drukker (huligán inkább) elment Hollandiába, és ellátogatott egy Feyenord - Ajax meccsre. Hogy ott mi volt. Még az életüket is odaadnák egyes emberek a kedvenc klubjukért. Fantasztikusak voltak, ahogy a stadion előtt szurkoltak, meg minden Csak sajnos belealudtam, éjfélig néztem Valaki látta?
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Lehet nekem is ki kéne magam rúgatni a gimiből...Sheenka írta:Bazmeg! Te hogy utazol ennyit? De jó az ízlésed...ToreAndre írta:Gondoltam megosztom, hogy kirúgtak az egyetemről fél évvel a diploma előtt!!:-) De nem bánkódom, idén vár rám sok utazás:
Marokkó, Hollandia, Svédország, Németország, Franciaország, Anglia, Írország, Norvégia, Dánia, Izland:D Jövőre meg India!!!!!!
211! NEW RECORD!
- Sheenka
Bazmeg! Te hogy utazol ennyit? De jó az ízlésed...ToreAndre írta:Gondoltam megosztom, hogy kirúgtak az egyetemről fél évvel a diploma előtt!!:-) De nem bánkódom, idén vár rám sok utazás:
- CHEJoci
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
és milyen egyetemre jártál?ToreAndre írta:Gondoltam megosztom, hogy kirúgtak az egyetemről fél évvel a diploma előtt!!:-) De nem bánkódom, idén vár rám sok utazás:
We're by far the greatest team...
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Pécs mikor van tervben legközelebb, arról mesélj!ToreAndre írta:Gondoltam megosztom, hogy kirúgtak az egyetemről fél évvel a diploma előtt!!:-) De nem bánkódom, idén vár rám sok utazás:
- Petrolanos
- Kedvenc játékos: Kante - Mount
- Kedvenc exjátékos: Drogba - Lampard - Terry
- ToreAndre
3/3-as vizsga. Ez azt jelenti, hogy már háromszor felvettem (igaz ez nem sokat jelent) és háromszor megbuktam...(hidrogeológia ááhh.) De nincs gáz, felvételizek pár év múlva és befejezem egy év alatt...
Only one Di Matteo!