Chat

Off-Topic Chat egyéb témákról.
Üzenet
Szerző
Norbertoo
Kedvenc játékos: Timo Werner
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

Re: Chat

#8481 Hozzászólás Szerző: Norbertoo »

ToreAndre írta:Gondoltam megosztom, hogy kirúgtak az egyetemről fél évvel a diploma előtt!!:-) De nem bánkódom, idén vár rám sok utazás:
Marokkó, Hollandia, Svédország, Németország, Franciaország, Anglia, Írország, Norvégia, Dánia, Izland:D Jövőre meg India!!!!!!
mért rúgtak ki?

ToreAndre

#8482 Hozzászólás Szerző: ToreAndre »

Gondoltam megosztom, hogy kirúgtak az egyetemről fél évvel a diploma előtt!!:-) De nem bánkódom, idén vár rám sok utazás:
Marokkó, Hollandia, Svédország, Németország, Franciaország, Anglia, Írország, Norvégia, Dánia, Izland:D Jövőre meg India!!!!!!
Only one Di Matteo!

Sheenka
Kedvenc játékos: Kante
Kedvenc exjátékos: Drogba

#8483 Hozzászólás Szerző: Sheenka »

Z0-Lee írta:
Sheenka írta:Én is 8osztályosba járok a Radnótiba, utolsó helyen vettek fel, de ez az ország vmi 4. legjobb gimnáziuma. Sok sikert mindenkinek!
Tényleg uccsónak vettek fel Kornél? :lol:
Aha, de nem hiszem h ezt itt kéne.... Amúgy azt hiszem 6-an kiléptek vagyis nem utolsónak... De a szóbelit elcsesztem... A Jula meg nem felvételizett....

Z0-Lee
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Michael Ballack

#8484 Hozzászólás Szerző: Z0-Lee »

Sheenka írta:Én is 8osztályosba járok a Radnótiba, utolsó helyen vettek fel, de ez az ország vmi 4. legjobb gimnáziuma. Sok sikert mindenkinek!
Tényleg uccsónak vettek fel Kornél? :lol:
H..Németország..
A..Chelsea..
J..Bayern München..
R
Á
!

Z0-Lee
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Michael Ballack

#8485 Hozzászólás Szerző: Z0-Lee »

-Hallom engem is hszgyűjtőnek tituláltatok az elején! (vagy még most is?) Szerintem az természetes, hogy valakinek az első 4-5 napon 10 fölött van a hsz átlaga, mivel akkor minden téma új neki és hozzá tud szólni!
Az meg, hogy valaki hónapok után is rengeteget és fölösen ír, engem nem zavar! Gondolom sokan játszottak már közülletek online játékot, lehet, hogy nekik ez a játékuk! :wink:
Fölösleges erről olyan sokat beszélni! Mindig is voltak és lesznek hsz gyűjtők, ezt el kell fogadni!

-Örülök és tetszik, hogy kiraktátok a főoldalra a házi góllövőlistát!

-Üdv a fórumon Ensiferum!

(u.i.:Amúgy én kifejezetten örültem rafanadalnak, hogy amikor csatlakoztam a fórumhoz mindig válaszolt a hozzászólásaimhoz! :D )
H..Németország..
A..Chelsea..
J..Bayern München..
R
Á
!

Chucky
Kedvenc játékos: Terry
Kedvenc exjátékos: Zola

#8486 Hozzászólás Szerző: Chucky »

Ja és még valami! Az idézetet javítsd ki légyszíves, mert azt nem én írtam, amit idéztél. Köszönöm.

Chucky

#8487 Hozzászólás Szerző: Chucky »

Na ja. Volt egy véleményed egy dologról. Neki is van. És hol itt a baj? Szerintem nagy marhaságokat nem ír és mindig a témába vág. Szóval igazából nem értem miért ell azt lesni sok embernek, hogy ki mikor hibázik, vagy ír olyat amibe belelehet kötni.... Na mindegy. Kicsit úgy érzem, hogy dübörög itt is a "Ha nincs probléma, akkor kreálok egyet!" szlogen. Addig, amíg nem sértő egy hozzászólás, addig szerintem nincs gond. Bár ez csak egy vélemény.

tiszi
Kedvenc játékos: Silva
Kedvenc exjátékos: Terry Lampard Sevcsenko
Kapcsolat:

#8488 Hozzászólás Szerző: tiszi »

Chucky írta:szerintem meg ugyan úgy maradtál hsz gyűjtő mint eddig!
ha kell ha nem neked mindenhez van hozzáfűznivalód igaz ez egy fórum és mindenki ahhoz írj bármit is akihez akar de te akkor is sajna csak azért írsz mert azt hiszed ha sok hozzászólásod van akkor jobban észre vesznek vagy azt hiszed hogy ez valami rangot jelent!! pedig semmit nem jelent...
Szerintem meg marhára "divat" lett a másik fikázása. Szerintem mindenki nézzen elsőnek magába... Emlékszem én olyanra is amikor valaki a meccs közben fikázta a másikat, mert letiltotta MSN-en. Ugye Tiszi????
igen volt ilyen de én ezt a chatben és nem oktalanul!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tiszi 2010. január 28., csütörtök 17:50-kor.

Chucky

#8489 Hozzászólás Szerző: Chucky »

szerintem meg ugyan úgy maradtál hsz gyűjtő mint eddig!
ha kell ha nem neked mindenhez van hozzáfűznivalód igaz ez egy fórum és mindenki ahhoz írj bármit is akihez akar de te akkor is sajna csak azért írsz mert azt hiszed ha sok hozzászólásod van akkor jobban észre vesznek vagy azt hiszed hogy ez valami rangot jelent!! pedig semmit nem jelent...[/quote]

Szerintem meg marhára "divat" lett a másik fikázása. Szerintem mindenki nézzen elsőnek magába... Emlékszem én olyanra is amikor valaki a meccs közben fikázta a másikat, mert letiltotta MSN-en. Ugye Tiszi????

tiszi
Kedvenc játékos: Silva
Kedvenc exjátékos: Terry Lampard Sevcsenko
Kapcsolat:

#8490 Hozzászólás Szerző: tiszi »

rafanadal írta:
Sheenka írta:
Norbertoo írta:nem akarok állást foglalni egyikőtök mellett sem, de igazán leállhatnál a folyamatos oltogatásával. Amúgy neked is feleslegesek ezek a hsz-eid, te sem veszed észre, hogy ezt el lehetne intézni pü-ben(igen, ezt én is írhattam volna abban, de hátha másnak van hozzáfűznivalója(pl. Rafanadal :D ))
Lehet de Berzéki Gábor kolléga leállt, Korozsp88 már nem ír és Rafanadal meg leállíthatatlan...
Hogyhogy leállithatatlan? Szóltatok nekem, rendben van, de ha megfigyelitek azóta napi 3-4-5nél több nem szokott lenni. Annyi azért csak belefér. Szóval mostmár leszállhatnátok rólam.
szerintem meg ugyan úgy maradtál hsz gyűjtő mint eddig!
ha kell ha nem neked mindenhez van hozzáfűznivalód igaz ez egy fórum és mindenki ahhoz írj bármit is akihez akar de te akkor is sajna csak azért írsz mert azt hiszed ha sok hozzászólásod van akkor jobban észre vesznek vagy azt hiszed hogy ez valami rangot jelent!! pedig semmit nem jelent...

Zsoca
Kedvenc játékos: Michael Essien
Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
Kapcsolat:

#8491 Hozzászólás Szerző: Zsoca »

Ensiferum írta:Üdv Mindenkinek!!

Hajrá Chelsea!!
Szia!

Üdv a fórumon!

Ensiferum
Kedvenc játékos: Lampard

#8492 Hozzászólás Szerző: Ensiferum »

Üdv Mindenkinek!!

Hajrá Chelsea!!

ZenZo

#8493 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

Petrolanos írta:
rafanadal írta:Hogyhogy leállithatatlan? Szóltatok nekem, rendben van, de ha megfigyelitek azóta napi 3-4-5nél több nem szokott lenni. Annyi azért csak belefér. Szóval mostmár leszállhatnátok rólam.
Mindegy mennyit írsz, de rengetek a hülyeség benne.
Sheenka írta:Azér nem cseszeget senki mert teljesen felesleges, úgyis írni fogod tovább a ...

Csak megjegyzem, ezek nem hülyeségek, de legalább olyan hasznavehetetlen hsz-ek...
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --

Petrolanos
Kedvenc játékos: Kante - Mount
Kedvenc exjátékos: Drogba - Lampard - Terry

#8494 Hozzászólás Szerző: Petrolanos »

rafanadal írta:Hogyhogy leállithatatlan? Szóltatok nekem, rendben van, de ha megfigyelitek azóta napi 3-4-5nél több nem szokott lenni. Annyi azért csak belefér. Szóval mostmár leszállhatnátok rólam.
Mindegy mennyit írsz, de rengetek a hülyeség benne.
2012. 05. 19.

Sheenka

#8495 Hozzászólás Szerző: Sheenka »

Azér nem cseszeget senki mert teljesen felesleges, úgyis írni fogod tovább a ...

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Tippverseny győztese 2015/16
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata

#8496 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Sheenka írta:
Norbertoo írta:
Sheenka írta:Eddíg az összes hszed felesleges volt
nem akarok állást foglalni egyikőtök mellett sem, de igazán leállhatnál a folyamatos oltogatásával. Amúgy neked is feleslegesek ezek a hsz-eid, te sem veszed észre, hogy ezt el lehetne intézni pü-ben(igen, ezt én is írhattam volna abban, de hátha másnak van hozzáfűznivalója(pl. Rafanadal :D ))
Lehet de Berzéki Gábor kolléga leállt, Korozsp88 már nem ír és Rafanadal meg leállíthatatlan...
Hogyhogy leállithatatlan? Szóltatok nekem, rendben van, de ha megfigyelitek azóta napi 3-4-5nél több nem szokott lenni. Annyi azért csak belefér. Szóval mostmár leszállhatnátok rólam.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

Sheenka

#8497 Hozzászólás Szerző: Sheenka »

Norbertoo írta:
nem akarok állást foglalni egyikőtök mellett sem, de igazán leállhatnál a folyamatos oltogatásával. Amúgy neked is feleslegesek ezek a hsz-eid, te sem veszed észre, hogy ezt el lehetne intézni pü-ben(igen, ezt én is írhattam volna abban, de hátha másnak van hozzáfűznivalója(pl. Rafanadal :D ))

Norbertoo
Kedvenc játékos: Timo Werner
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#8498 Hozzászólás Szerző: Norbertoo »

Sheenka

#8499 Hozzászólás Szerző: Sheenka »

Eddíg az összes hszed felesleges volt és olyannak nem kívánunk boldog szülinapot aki 120 naponta ír átlagosan. Nem érted, ugye?

CHEJoci
Kedvenc játékos: Lampard

#8500 Hozzászólás Szerző: CHEJoci »

megígérem, h legközelebb nem kívánok mindenkinek boldog szülinapot, csak zárjuk le ezt a témát. OK?
We're by far the greatest team...

Válasz küldése