mért rúgtak ki?ToreAndre írta:Gondoltam megosztom, hogy kirúgtak az egyetemről fél évvel a diploma előtt!!:-) De nem bánkódom, idén vár rám sok utazás:
Marokkó, Hollandia, Svédország, Németország, Franciaország, Anglia, Írország, Norvégia, Dánia, Izland:D Jövőre meg India!!!!!!
Chat
- Norbertoo
- Kedvenc játékos: Timo Werner
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Re: Chat
- ToreAndre
Gondoltam megosztom, hogy kirúgtak az egyetemről fél évvel a diploma előtt!!:-) De nem bánkódom, idén vár rám sok utazás:
Marokkó, Hollandia, Svédország, Németország, Franciaország, Anglia, Írország, Norvégia, Dánia, Izland:D Jövőre meg India!!!!!!
Only one Di Matteo!
- Sheenka
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Aha, de nem hiszem h ezt itt kéne.... Amúgy azt hiszem 6-an kiléptek vagyis nem utolsónak... De a szóbelit elcsesztem... A Jula meg nem felvételizett....Z0-Lee írta:Tényleg uccsónak vettek fel Kornél?Sheenka írta:Én is 8osztályosba járok a Radnótiba, utolsó helyen vettek fel, de ez az ország vmi 4. legjobb gimnáziuma. Sok sikert mindenkinek!
- Z0-Lee
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Michael Ballack
Tényleg uccsónak vettek fel Kornél?Sheenka írta:Én is 8osztályosba járok a Radnótiba, utolsó helyen vettek fel, de ez az ország vmi 4. legjobb gimnáziuma. Sok sikert mindenkinek!
H..Németország..
A..Chelsea..
J..Bayern München..
R
Á
!
A..Chelsea..
J..Bayern München..
R
Á
!
- Z0-Lee
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Michael Ballack
-Hallom engem is hszgyűjtőnek tituláltatok az elején! (vagy még most is?) Szerintem az természetes, hogy valakinek az első 4-5 napon 10 fölött van a hsz átlaga, mivel akkor minden téma új neki és hozzá tud szólni!
Az meg, hogy valaki hónapok után is rengeteget és fölösen ír, engem nem zavar! Gondolom sokan játszottak már közülletek online játékot, lehet, hogy nekik ez a játékuk!
Fölösleges erről olyan sokat beszélni! Mindig is voltak és lesznek hsz gyűjtők, ezt el kell fogadni!
-Örülök és tetszik, hogy kiraktátok a főoldalra a házi góllövőlistát!
-Üdv a fórumon Ensiferum!
(u.i.:Amúgy én kifejezetten örültem rafanadalnak, hogy amikor csatlakoztam a fórumhoz mindig válaszolt a hozzászólásaimhoz! )
Az meg, hogy valaki hónapok után is rengeteget és fölösen ír, engem nem zavar! Gondolom sokan játszottak már közülletek online játékot, lehet, hogy nekik ez a játékuk!
Fölösleges erről olyan sokat beszélni! Mindig is voltak és lesznek hsz gyűjtők, ezt el kell fogadni!
-Örülök és tetszik, hogy kiraktátok a főoldalra a házi góllövőlistát!
-Üdv a fórumon Ensiferum!
(u.i.:Amúgy én kifejezetten örültem rafanadalnak, hogy amikor csatlakoztam a fórumhoz mindig válaszolt a hozzászólásaimhoz! )
H..Németország..
A..Chelsea..
J..Bayern München..
R
Á
!
A..Chelsea..
J..Bayern München..
R
Á
!
- Chucky
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola
Na ja. Volt egy véleményed egy dologról. Neki is van. És hol itt a baj? Szerintem nagy marhaságokat nem ír és mindig a témába vág. Szóval igazából nem értem miért ell azt lesni sok embernek, hogy ki mikor hibázik, vagy ír olyat amibe belelehet kötni.... Na mindegy. Kicsit úgy érzem, hogy dübörög itt is a "Ha nincs probléma, akkor kreálok egyet!" szlogen. Addig, amíg nem sértő egy hozzászólás, addig szerintem nincs gond. Bár ez csak egy vélemény.
-
- Kedvenc játékos: Silva
- Kedvenc exjátékos: Terry Lampard Sevcsenko
- Kapcsolat:
igen volt ilyen de én ezt a chatben és nem oktalanul!Chucky írta:szerintem meg ugyan úgy maradtál hsz gyűjtő mint eddig!
ha kell ha nem neked mindenhez van hozzáfűznivalód igaz ez egy fórum és mindenki ahhoz írj bármit is akihez akar de te akkor is sajna csak azért írsz mert azt hiszed ha sok hozzászólásod van akkor jobban észre vesznek vagy azt hiszed hogy ez valami rangot jelent!! pedig semmit nem jelent...
Szerintem meg marhára "divat" lett a másik fikázása. Szerintem mindenki nézzen elsőnek magába... Emlékszem én olyanra is amikor valaki a meccs közben fikázta a másikat, mert letiltotta MSN-en. Ugye Tiszi????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tiszi 2010. január 28., csütörtök 17:50-kor.
- Chucky
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola
szerintem meg ugyan úgy maradtál hsz gyűjtő mint eddig!
ha kell ha nem neked mindenhez van hozzáfűznivalód igaz ez egy fórum és mindenki ahhoz írj bármit is akihez akar de te akkor is sajna csak azért írsz mert azt hiszed ha sok hozzászólásod van akkor jobban észre vesznek vagy azt hiszed hogy ez valami rangot jelent!! pedig semmit nem jelent...[/quote]
Szerintem meg marhára "divat" lett a másik fikázása. Szerintem mindenki nézzen elsőnek magába... Emlékszem én olyanra is amikor valaki a meccs közben fikázta a másikat, mert letiltotta MSN-en. Ugye Tiszi????
ha kell ha nem neked mindenhez van hozzáfűznivalód igaz ez egy fórum és mindenki ahhoz írj bármit is akihez akar de te akkor is sajna csak azért írsz mert azt hiszed ha sok hozzászólásod van akkor jobban észre vesznek vagy azt hiszed hogy ez valami rangot jelent!! pedig semmit nem jelent...[/quote]
-
- Kedvenc játékos: Silva
- Kedvenc exjátékos: Terry Lampard Sevcsenko
- Kapcsolat:
szerintem meg ugyan úgy maradtál hsz gyűjtő mint eddig!rafanadal írta:Hogyhogy leállithatatlan? Szóltatok nekem, rendben van, de ha megfigyelitek azóta napi 3-4-5nél több nem szokott lenni. Annyi azért csak belefér. Szóval mostmár leszállhatnátok rólam.Sheenka írta:Lehet de Berzéki Gábor kolléga leállt, Korozsp88 már nem ír és Rafanadal meg leállíthatatlan...Norbertoo írta:nem akarok állást foglalni egyikőtök mellett sem, de igazán leállhatnál a folyamatos oltogatásával. Amúgy neked is feleslegesek ezek a hsz-eid, te sem veszed észre, hogy ezt el lehetne intézni pü-ben(igen, ezt én is írhattam volna abban, de hátha másnak van hozzáfűznivalója(pl. Rafanadal ))
ha kell ha nem neked mindenhez van hozzáfűznivalód igaz ez egy fórum és mindenki ahhoz írj bármit is akihez akar de te akkor is sajna csak azért írsz mert azt hiszed ha sok hozzászólásod van akkor jobban észre vesznek vagy azt hiszed hogy ez valami rangot jelent!! pedig semmit nem jelent...
- ZenZo
Petrolanos írta:Mindegy mennyit írsz, de rengetek a hülyeség benne.rafanadal írta:Hogyhogy leállithatatlan? Szóltatok nekem, rendben van, de ha megfigyelitek azóta napi 3-4-5nél több nem szokott lenni. Annyi azért csak belefér. Szóval mostmár leszállhatnátok rólam.
Sheenka írta:Azér nem cseszeget senki mert teljesen felesleges, úgyis írni fogod tovább a ...
Csak megjegyzem, ezek nem hülyeségek, de legalább olyan hasznavehetetlen hsz-ek...
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Petrolanos
- Kedvenc játékos: Kante - Mount
- Kedvenc exjátékos: Drogba - Lampard - Terry
Mindegy mennyit írsz, de rengetek a hülyeség benne.rafanadal írta:Hogyhogy leállithatatlan? Szóltatok nekem, rendben van, de ha megfigyelitek azóta napi 3-4-5nél több nem szokott lenni. Annyi azért csak belefér. Szóval mostmár leszállhatnátok rólam.
2012. 05. 19.
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Hogyhogy leállithatatlan? Szóltatok nekem, rendben van, de ha megfigyelitek azóta napi 3-4-5nél több nem szokott lenni. Annyi azért csak belefér. Szóval mostmár leszállhatnátok rólam.Sheenka írta:Lehet de Berzéki Gábor kolléga leállt, Korozsp88 már nem ír és Rafanadal meg leállíthatatlan...Norbertoo írta:nem akarok állást foglalni egyikőtök mellett sem, de igazán leállhatnál a folyamatos oltogatásával. Amúgy neked is feleslegesek ezek a hsz-eid, te sem veszed észre, hogy ezt el lehetne intézni pü-ben(igen, ezt én is írhattam volna abban, de hátha másnak van hozzáfűznivalója(pl. Rafanadal ))Sheenka írta:Eddíg az összes hszed felesleges volt
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
- Sheenka
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Lehet de Berzéki Gábor kolléga leállt, Korozsp88 már nem ír és Rafanadal meg leállíthatatlan...Norbertoo írta:nem akarok állást foglalni egyikőtök mellett sem, de igazán leállhatnál a folyamatos oltogatásával. Amúgy neked is feleslegesek ezek a hsz-eid, te sem veszed észre, hogy ezt el lehetne intézni pü-ben(igen, ezt én is írhattam volna abban, de hátha másnak van hozzáfűznivalója(pl. Rafanadal ))Sheenka írta:Eddíg az összes hszed felesleges volt
- Norbertoo
- Kedvenc játékos: Timo Werner
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
nem akarok állást foglalni egyikőtök mellett sem, de igazán leállhatnál a folyamatos oltogatásával. Amúgy neked is feleslegesek ezek a hsz-eid, te sem veszed észre, hogy ezt el lehetne intézni pü-ben(igen, ezt én is írhattam volna abban, de hátha másnak van hozzáfűznivalója(pl. Rafanadal ))Sheenka írta:Eddíg az összes hszed felesleges volt