Fórummal kapcsolatos észrevételek
- Wisey
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
Hah, te még nem ismered személyesen?!ZenZo írta:Te is egy talány vagy számomra... bacardi szörpi, bagó, örömlányok, postás gyilkolás, bevallás, bliccelés, pszichiáter... jövő héten kiderül, hogy a sittről írsz, lövöd magad, mellesleg terrorista vagy, fogaddal nyitod a sört, és 38 éves vagy, ráadásnak titokban nőbence írta:Én is ma voltam pszihiáternél, ugyhogy nem kell szégyelnni....![]()
Összehozunk majd egy találkozót!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wisey 2006. november 21., kedd 21:29-kor.
- ZenZo
Te is egy talány vagy számomra... bacardi szörpi, bagó, örömlányok, postás gyilkolás, bevallás, bliccelés, pszichiáter... jövő héten kiderül, hogy a sittről írsz, lövöd magad, mellesleg terrorista vagy, fogaddal nyitod a sört, és 38 éves vagy, ráadásnak titokban nőbence írta:Én is ma voltam pszihiáternél, ugyhogy nem kell szégyelnni....

Nem tévedtem sokat. De egy 11 éves srácnak azért fel kéne már fognia bizonyos dolgokat, mások 3-4 évesen eljutnak arra a szintre, hogy ha szólnak nekik, mit lehet tenni és mit nem, akkor próbálnak aszerint élni/cselekedni.mourinho írta:amugy krisz 11 eves.

-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- mourinho
es ennyi erovel te mert dohanyzol / tal??bence írta:Ezek ilyen... nem akarok senki se megbántani, de ilyen lelkproblémával küzdő emberek. El vannak nyomva az iskolában, otthon, sehol se tudják megmuatani, milyen "nagy fiúk" ők. Kivéve itt, de nem érnek el vele sokat, legfeljebb 1 személyre szóló kitiltást.kdako írta:Jogos, bár a szándékossággal nem értek egyet...ennyire futja tőle, azt hiszi, ezzel lehet kitűnni, hogy milyen okosságokat ír. Lehet, hogy az egy hét kevés lesz....
Az ilyen tipusu embereknek írnám, hogy menjenek el orvoshoz ha lelkiproblémájuk van. Én is ma voltam pszihiáternél, ugyhogy nem kell szégyelnni...
E mondataimmal senkit se akartam megbánatni szándékosan, én csak gondolataimat írtam le...

amugy krisz 11 eves.
- Wisey
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
Nem, egyáltalán nem "nagyfiúságról" van szó. Semmi olyat nem írnak le.
Egyszerűen csak nem tudják mit írjanak. Hetente megismétlik a saját hozzászólásukat, illetve a többi is kimerül a "szerintem is", "tök jó", "az tényleg jó ha a Chelsea nyer" szintű semmitmondásban.
Erre nincs szükség, akkor inkább ne írjon semmit!
Azért jó látni hogy nem csak engem idegesítenek
Egyszerűen csak nem tudják mit írjanak. Hetente megismétlik a saját hozzászólásukat, illetve a többi is kimerül a "szerintem is", "tök jó", "az tényleg jó ha a Chelsea nyer" szintű semmitmondásban.
Erre nincs szükség, akkor inkább ne írjon semmit!
Azért jó látni hogy nem csak engem idegesítenek

Ezek ilyen... nem akarok senki se megbántani, de ilyen lelkproblémával küzdő emberek. El vannak nyomva az iskolában, otthon, sehol se tudják megmuatani, milyen "nagy fiúk" ők. Kivéve itt, de nem érnek el vele sokat, legfeljebb 1 személyre szóló kitiltást.kdako írta:Jogos, bár a szándékossággal nem értek egyet...ennyire futja tőle, azt hiszi, ezzel lehet kitűnni, hogy milyen okosságokat ír. Lehet, hogy az egy hét kevés lesz....
Az ilyen tipusu embereknek írnám, hogy menjenek el orvoshoz ha lelkiproblémájuk van. Én is ma voltam pszihiáternél, ugyhogy nem kell szégyelnni...
E mondataimmal senkit se akartam megbánatni szándékosan, én csak gondolataimat írtam le...
- ZenZo
Teljesen jogos az eltiltás. Ma is minden egyes fórumtémához írt egy hsz-t, amit már a legtöbbször ő maga is megfogalmazott korábban. Hány éves lehet ez a srác? 10? Szerintem nem igazán fogta föl, mi is az(ez) a fórum... meg a futball világa is idegen neki kissé 

-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Dani
Igazából sok értelmét nem látom,ott az "aktuális meccsek" topic,ahol lehet beszélni a meccsről+körülményekről,és ahogy említetted applive-nak van külön topic...Dandeer írta:Igen, hát ilyen vagyok.Chelsea88 írta:lehet,hogy én töröltem,de valószínüleg nem véletlen...(de annak már több mint 1 hete-gyors a reakció időd)
Létre lehetne hozni még 200hasznos topicot,elismerem,de próbáljunk meg koncentrálni a Chelsea-re,mint téma![]()
Akkor a minden más topicba rakhatnám.. Szerintem ez nem csak hasznos, fontos topic, itt lehetne ócsárolni a kommentárorokat, beszélni a közvetítésekről, a pplive-ról (igaz erre van külön topic). Akkor nem?

- Dandeer
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Igen, hát ilyen vagyok.Chelsea88 írta:lehet,hogy én töröltem,de valószínüleg nem véletlen...(de annak már több mint 1 hete-gyors a reakció időd)
Létre lehetne hozni még 200hasznos topicot,elismerem,de próbáljunk meg koncentrálni a Chelsea-re,mint téma

Akkor a minden más topicba rakhatnám.. Szerintem ez nem csak hasznos, fontos topic, itt lehetne ócsárolni a kommentárorokat, beszélni a közvetítésekről, a pplive-ról (igaz erre van külön topic). Akkor nem?
- Dani
lehet,hogy én töröltem,de valószínüleg nem véletlen...(de annak már több mint 1 hete-gyors a reakció idődDandeer írta:Kb. egy hete hoztam létre. Valaki kitörölte. Pedig mindenki azt mondta, hogy jó ötlet.Chelsea88 írta:nem tudom miylen topicról beszélsz

Létre lehetne hozni még 200hasznos topicot,elismerem,de próbáljunk meg koncentrálni a Chelsea-re,mint téma