béla írta:egy kérdés! mi az a bajnokavató?? :DD xDD az a meccs amelyiken bajnok lett a csapat,vagy az azt követő első meccs h a csapat átvette a serleget?? :DD (ami ugye a következő szezon első tétmeccse.. :DD)
béla írta:egy kérdés! mi az a bajnokavató?? :DD xDD az a meccs amelyiken bajnok lett a csapat,vagy az azt követő első meccs h a csapat átvette a serleget?? :DD (ami ugye a következő szezon első tétmeccse.. :DD)
egy kérdés! mi az a bajnokavató?? :DD xDD az a meccs amelyiken bajnok lett a csapat,vagy az azt követő első meccs h a csapat átvette a serleget?? :DD (ami ugye a következő szezon első tétmeccse.. :DD)
rafanadal írta:Ha már van ilyen topic is, akkor egy kérdés. Holtverseny esetén ki nyer?
Ennyire még ne szaladjunk előre
pedig jogos kérdés, mert biztos, hogy lesz egy csomó hibátlan megfejtés is, mivel itt nem nagyon lehet hibázni, ha valaki áldoz időt rá , hogy megkeresse a válaszokat
Ne hergeljétek Wisey-t, mert olyan kérdések lesznek az utolsó fordulóban, hogyha megvesztek sem tudjátok majd megtalálni a helyes választ Nyugodjatok meg, előbb végezzetek azon a bizonyos első helyen, utána majd lehet agyalni, h na most mi van...
rafanadal írta:Ha már van ilyen topic is, akkor egy kérdés. Holtverseny esetén ki nyer?
Ennyire még ne szaladjunk előre
pedig jogos kérdés, mert biztos, hogy lesz egy csomó hibátlan megfejtés is, mivel itt nem nagyon lehet hibázni, ha valaki áldoz időt rá , hogy megkeresse a válaszokat
Na, kitöltöttem én is. Azzal a magyar csapatossal rendesen megszenvedtem, de végül rábukkantam a megoldásra...
Jók ezek a kvízek, rengeteg érdekes infóra bukkan az ember keresgélés közben. Például most tudtam meg, hogy a 72-es harmadik számú mezünk színei a magyar válogatott miatt volt piros, fehér, zöld. Tehát van egy kis kötődése a klubtörténetnek hozzánk is.
Talmaszabi írta:
Kereken egy óráig csináltam, de szerencsére mind az ötre megtaláltam a választ. (na jó, az utolsót tudtam, de a középsőkkel megizzadtam...)
Amúgy jók voltak a kérdések, kösz srácok ezt a játékot és várom a következő hetet!
Én hármat tudtam, 2-t keresgélnem kellett, de azokkal én is megszenvedtem kicsit Kíváncsian várom a következő fordulót!
kdako írta:Az első kérdéshez annyi segítség: az info a Chelseafc.com egy rendszeresen jelentkező rovatában szerepel, tessék ügyesen keresni
A szerencsés játékos, még labdába sem ért.
Ez nagy segítség volt kdako : ) Már ez előtt is megtaláltam a választ más forráson, de ez így... Had keresgéljenek az emberek, csak ragad rájuk majd a hasznos információ
Kereken egy óráig csináltam, de szerencsére mind az ötre megtaláltam a választ. (na jó, az utolsót tudtam, de a középsőkkel megizzadtam...)
Amúgy jók voltak a kérdések, kösz srácok ezt a játékot és várom a következő hetet!
kdako írta:Az első kérdéshez annyi segítség: az info a Chelseafc.com egy rendszeresen jelentkező rovatában szerepel, tessék ügyesen keresni
A szerencsés játékos, még labdába sem ért.
Ez nagy segítség volt kdako : ) Már ez előtt is megtaláltam a választ más forráson, de ez így... Had keresgéljenek az emberek, csak ragad rájuk majd a hasznos információ
az első kérdés számomra nem egyértelmű. úgy véltem felfedezni, hogy több játékosról is csak ugyan az az info van. plusz lehet, hogy én vagyok a béna, de itt másodpercekre is megy a dolog?