Illetve, a jövőben nem várható valami hasonló játék? Jó időtöltés volt, és manapság nem árt egy kis ösztönzés az embereknek a google használatára.

Még az is elég durva, hogy átállt. Ez most olyan, mintha egy Barca fan menne át Real fanba.Wisey írta: Én valami olyan cikket olvastam róla, hogy régen Celtic drukker volt, de aztán átállt Rangers drukkernek később.
Ez persze nem zárja ki azt, hogy járt a Stamford Bridgre-re is, ahogy mondod.
(Egyébként úgy rémlik, ez a kérdés nem módosítana semmit a játék végeredményén, a többség Daltrey-t választotta.)
Én valami olyan cikket olvastam róla, hogy régen Celtic drukker volt, de aztán átállt Rangers drukkernek később.gerawba írta:Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: hogy lehet valaki Celtic/Rangers drukker?????Sean Connery több forrás szerint is Celtic/Rangers drukker, de ugyanakkor megfordult a Stamford Bridge-en is.
Esetleg itthonról nem Újpest/Fradi fan? Vagy Argentínából Boca/River szurker?
Nekem ez elég hihetetlenül hangzik, hogy egyik forrás Rangerst, másik Celticet ír...
(amúgy vele kapcsolatban találtam egy cikket még múlt héten, amiben egy szemtanú azt írja, hogy mellete ült az egyik barátjával Sean Connery egy CFC meccsen - ha megtalálom majd belinkelem, de az biztos, hogy több köze volt a Chelsehez, mint egy vérbeli Arsenal drukkernek)
Arról nem beszélve, hogy attól, hogy Celtic/Rangers (...) fan, attól még más csapatnak is drukkolhat. Elég erre a fórumra nézni, mindenki Chelsea szurkoló, ettől függetlenül én pl. elég sokszor megyek a Szusza Ferenc Stadionba, vagy mondjuk te/kdako az Üllői útra...
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: hogy lehet valaki Celtic/Rangers drukker?????Sean Connery több forrás szerint is Celtic/Rangers drukker, de ugyanakkor megfordult a Stamford Bridge-en is.
Jody Morris azt hiszem több verekedésbe is belekeveredett, de talán Terry is. Wise-nak még 95 környékén volt egy komolyabb afférja egy taxisöfőrrel.bb888 írta:abból a társaságból csak Terryt állították elő...rafanadal írta:Gratulálok a győzteseknek, élveztem a játékot, bár ez az utolsó forduló kicsit elrontotta az összképet. A verekedőshöz azért örülnék egy magyarázatnak, mert én úgy tudom, hogy Terry, Morris és Guddy együtt voltak bennek abban a bizonyos bunyóban. Wise pedig nem ütötte meg azt, aki megdobta a kocsiját, hanem csak elkapta és azért volt a rendőrségen.
Morrisnak egy hónapra rá volt egy verekedése.
abból a társaságból csak Terryt állították elő...rafanadal írta:Gratulálok a győzteseknek, élveztem a játékot, bár ez az utolsó forduló kicsit elrontotta az összképet. A verekedőshöz azért örülnék egy magyarázatnak, mert én úgy tudom, hogy Terry, Morris és Guddy együtt voltak bennek abban a bizonyos bunyóban. Wise pedig nem ütötte meg azt, aki megdobta a kocsiját, hanem csak elkapta és azért volt a rendőrségen.
Érdekes, na mindegy, a lényegen már úgysem változtat.gerawba írta:Az izlandit csak piás vezetés miatt vitték be, Wise pedig ,,külön'' verekedett - asszem egy taxisofőrre támadt.rafanadal írta:Gratulálok a nyerteseknek, élveztem a játékot, bár ez az utolsó forduló kicsit elrontotta az összképet. A verekedőshöz azért örülnék egy magyarázatnak, mert én úgy tudom, hogy Terry, Morris és Guddy együtt voltak bennek abban a bizonyos bunyóban. Wise pedig nem ütötte meg azt, aki megdobta a kocsiját, hanem csak elkapta és azért volt a rendőrségen.
Az izlandit csak piás vezetés miatt vitték be, Wise pedig ,,külön'' verekedett - asszem egy taxisofőrre támadt.rafanadal írta:Gratulálok a nyerteseknek, élveztem a játékot, bár ez az utolsó forduló kicsit elrontotta az összképet. A verekedőshöz azért örülnék egy magyarázatnak, mert én úgy tudom, hogy Terry, Morris és Guddy együtt voltak bennek abban a bizonyos bunyóban. Wise pedig nem ütötte meg azt, aki megdobta a kocsiját, hanem csak elkapta és azért volt a rendőrségen.
THXbb888 írta:http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 13,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;Frankie írta:Pont a 2 pontosokat hibáztam el, amugy kitől kaptuk kölcsön a mezt és mikor?
a második kép felett
Jó, Leboeuf játszott.gerawba írta:LeBoeuf játszott válogatott meccset.
http://www.fff.fr/servfff/historique/hi ... UF%20Frank" onclick="window.open(this.href);return false;
Azt, hogy Babayaro áprilisban jött, azt nem tudom (az, hogy a wiki-n az van - ráadásul oda van írva, hogy nincs hozzá forrás - attól még nem biztos, meg az max. annyi, hogy akkor ütötték nyélbe az üzletet, lehet, hogy később jött hivatalosan)
http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 13,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;Frankie írta:Pont a 2 pontosokat hibáztam el, amugy kitől kaptuk kölcsön a mezt és mikor?
LeBoeuf játszott válogatott meccset.kiskacsa08 írta:Babayaro áprilisban jött, és még akkor áprilisban volt 2 válogatott meccse (asszem 3-án, meg 24-én, de nem biztos). És valaki itt írta lejjebb (vagy kdako, vagy Wisey), hogy májusig tartó időszakot nézzünk. Leboeuf meg a '96-os EB-n, meg a selejtezőkön nem is játszott.gerawba írta:Babayaro még itt sem volt áprilisig.
Babayaro áprilisban jött, és még akkor áprilisban volt 2 válogatott meccse (asszem 3-án, meg 24-én, de nem biztos). És valaki itt írta lejjebb (vagy kdako, vagy Wisey), hogy májusig tartó időszakot nézzünk. Leboeuf meg a '96-os EB-n, meg a selejtezőkön nem is játszott.gerawba írta:Babayaro még itt sem volt áprilisig.
De április 27-én játszott Burkina Faso ellen csereként beállva.gerawba írta:Forrest, Grodas, Leboeuf, Petrescu, Burley, Di Matteo, Zola, Spencer, Mark Hugheskiskacsa08 írta:Akkor Forrest hibádzott. Pedig megtaláltam őt is, de megnéztem a FIFA honlapján (http://www.fifa.com/worldfootball/stati ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;), és akkor nem volt tétmeccse, és gondoltam, nem nyomorítanak be még egy meccset a két selejtező közé. Tévedtem.bb888 írta:Köszönöm mindenkinek a játékot, nagyon hiányozni fog a keresgélés...
Egyébként mindenkinek aki nyolcat talált egy tipp ne bízzatok a wiki-ben, és mondok egy nevet is: Craig Forrest aki nem szerepelt a wiki listáján, pedig 1997.03.26-án kölcsönbe érkezett hozzánk és 1997.04.06-án játszott a Kanadai válogtottban.
Én is nem rég találtam meg a választ...
Amúgy Forresten kívül másnak is ez a nyolc jött ki?:
Petrescu, Spencer, Hughes, Burley, Di Matteo, Zola, Grodas, Babayaro
Babayaro nem játszott abban a szezonban. (nem volt nálunk még)
Forrest, Grodas, Leboeuf, Petrescu, Burley, Di Matteo, Zola, Spencer, Mark Hugheskiskacsa08 írta:Akkor Forrest hibádzott. Pedig megtaláltam őt is, de megnéztem a FIFA honlapján (http://www.fifa.com/worldfootball/stati ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;), és akkor nem volt tétmeccse, és gondoltam, nem nyomorítanak be még egy meccset a két selejtező közé. Tévedtem.bb888 írta:Köszönöm mindenkinek a játékot, nagyon hiányozni fog a keresgélés...
Egyébként mindenkinek aki nyolcat talált egy tipp ne bízzatok a wiki-ben, és mondok egy nevet is: Craig Forrest aki nem szerepelt a wiki listáján, pedig 1997.03.26-án kölcsönbe érkezett hozzánk és 1997.04.06-án játszott a Kanadai válogtottban.
Én is nem rég találtam meg a választ...
Amúgy Forresten kívül másnak is ez a nyolc jött ki?:
Petrescu, Spencer, Hughes, Burley, Di Matteo, Zola, Grodas, Babayaro