Csak azt szeretném kérdzni hogy mikor lesz teljesen kész?
Mikortól lehet kb. mindent megnézni pl.: a Bajnokok Ligáját vagy a
könyvek videók részt?
Utánanéztem a dolognak, és ha minden igaz, ezután már csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a Fórumhoz.szpecnaz írta:Bakker...ezt nem hiszem el....már nincsen egy nyugodt fórum sehol???????....nem értem hogy a vendég hozzászólásokat miért kell engedni????.....oké hogy van aki normális hangnemben írja le a véleményét, de akkor is...EZ EGY CHELSEA FÓRUM,CHELSEA DRUKEREKKEL,AKIK A LEGTÖBB ESETBEN HAZABESZÉLNEK!!!!NEM LEHET ELVÁRNI HOGY REÁLISAN NÉZZÜK A MECCSEINKET!!!!!Tartsuk tiszteletben a másik embert is....a másikf fele....nagyon sokan jönnek,regisztrálnak....és a regisztrációval, vagy csak azt csinálják hogy beírnak a tippversenybe vagy annyi hogy beírják azt hogy hajrá chelsea....és ennyi a fórumos pályafutásuk....ennek semmi értelme....nem lehetne ez ellen tenni valamit Wisey?
az ATW-s oldalaknál könnyú, a kezelőfelületen meglehet csinálni, csak kell egy már nemtom mekkor chelsea.ico és kész.Wisey írta:Hát, most valóban ez a legkisebb gondunknandorfipeti írta:Wisey, lenne egy javaslatom: Tudom, hogy rengeteg a munkátok, mert a menük még nincsenek befejezve, de nem lehetne megcsinálni azt, hogy a böngésző címsorában lévő cím előtt a sima üres lap helyett mondjuk egy Chelsea címer legyen (bár lehet, hogy ez az üres lap csak annál jelenik meg, aki Mozilla Firefox-ot használ)? Szerintem jól nézne ki.Ha valaki tudja, hogy kell, leírhatná ide...
Egyébként szép lassan töltögetem fel a menüpontokat: szerkesztők, menetrend, legendák, játékosok, archívum, galéria...
Ezt írtam dec.21-én:ada írta:sziasztok! a honlap szenzációs, nagyon tetszikgratulálok hozzá a szerkesztőknek!minden tökéletes rajta ügyik vagytok, bár az elődjével se volt semmi bajom sőt
jahh és hogy lehet képet beszúrni a nevemhez?