Ez a fejléc meg fog változni hamarosan, mert így tényleg semmi értelme... Egy kis türelmet kérek még, majd odarajzolok valami szépet

nem hiszem el hogy valakinek nincsen erre 10 perce.....andyslacker írta:Még mindig a pool meccs eredménye van kint a nyitólapon![]()
Nekem személy szerint tetszene, ha kint lenne az eredmény, de ha ennyire nem megy, akkor szerintem valami mást kéne odatenni, ami nem változik. Mondjuk idézetet valamelyik indulóból sima kék háttérrel, vagy sok kis címert, vagy mittudomén, de elég ciki, hogy egy paleolit korszakból származó eredmény szúr(hat) minden látogatónak először szemet......
Pontosan, a Chelsea- elkötelezettség nem hozzászólások mennyiségétől függ, épp ezért jelöltem meg két kritériumot, amit bárki aki Chelsea-drukker teljesíteni tud. Hogy mennyien vagyunk ez számszerint nehezen követhető, de nem ez a lényeg. A hangsúly a folyamatos kapcsolattartáson van, aminek a szintere éppen többek közt a Fórum, amit személyesen védeni szeretnék minden zavaró oda nem illő hatástól.Wisey írta:A ellenfél drukkereivel kapcsolatban egyetértek.
Ugyanakkor Petinek is igaza van: a drukkerség nem egy Fórumba irogatástól függ. Hol húzzuk meg a határt? 100 hozzászólásnál vagy ötvennél?
Abban igazad van, hogy az "aktív mag" (akik személyesen is tartják a kapcsolatot) tényleg csak kb 20 főből áll, de nem tilthatok ki innen senkit csak azért mert tíznél kevesebb hozzászólása van. Nem biztos hogy mindenkinek van erre ideje![]()
Inkább arra kéne törekedni hogy ez a kb húszfős mag tovább bővüljön, mint ahogy folyamatosan bővül 2004 decembere (Arsenal-Chelsea, Champs) óta.
Wisey úgy vélem, hogy a majd 200 regisztrált tag közül szűken, mint Chelsea-drukker van kb. 20, aki aktív a szurkói véleményformálásban, fociban és akinek a véleménye fontos mindenkinek így nekem is. Ők a mag. Ezen kívül van 10-15 szimpatizáns, aki hébe-hóba irogat be, ha éppen elkapja a téma fonalát. Ők a holdudvar.Wisey írta:Két lehetőség van. Vagy csinálunk egy interaktívabb, látogatott honlapot, ahol mindenkinek meghallgatjuk a véleményét.
Vagy pedig zárt kört alkotunk, ahová csak pár "kiváltságos" léphet be. Amolyan szurkolói klubként.
Van sok olyan hozzászóló, akiktől szívesen megszabadulnék, de én azért adok még esélyt a hozzászólásoknak. Ha nagyon nem megy, letilthatjuk megint...
Norbert, itt arról van szó, hogy meghallgathatjuk az ellenfél véleményét is. Van olyan Barca drukker is, akivel lehet normálisan szót érteni, de valaki csak anyázni jön ide.Norbert írta:Bevallom ami ma itt folyt abból nagyon elegem van!A Fórumban radikális tagszűrést és mostmár tartalomszűrést (az oda nem illő beszólások kidobálását), valamint a hírek kommentjének eltörlését inditványozom. Aki ellendrukker, meg nem öblítette ki a száját az menjen az origóra vagy a nemzeti sport valamelyik fórumára vagy mitbánom én hova osztani az észt és hagyjon bennünket Chelsea-drukkereket békén. NEM VAGYOK KIVÁNCSI RÁJUK, SEM A VILÁGMEGVÁLTÓ GODOLATAIKRA!
Bevallom féltem a honlap nívóját és a kúlturált hangvételét. Engem akarnak meggyőzni arról hogy miért kell hogy utáljam a kedvenc csapatomat???Nonszensz az egész! Nem beszélve arról, hogy ezen ostobaságok csak a tárhelyet foglalják. Wisey please ORDER, ORDER!