Fórummal kapcsolatos észrevételek
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
Jól néz ki a főoldal, ott van minden fontos, gyors, praktikus.
Szuper!
Szuper!
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
Szerintem tudod mire gondoltam. Az elmúlt 2 évben rendszeresen vannak már ilyen "üzemszünetek". És kétlem, hogy mindig hackelés lenne a háttérbenHawaii írta: ↑2022. március 30., szerda 10:16Aha, majdnem, már megint megy az okoskodás...cech19960320 írta: ↑2022. március 29., kedd 21:02Haldoklik, nem foglalkozik vele senki és lassan elhalálozik..
Hackertámadás érte az oldalt, ezért nem volt elérhető sem a főoldal, sem pedig a fórum.
- kazomester
Ez az utolsó lancszem és végleg osszedol Abra birodalma. De nem hagyhatjuk magunkat!
- Bubi
Nem hogy megkérdezték volna...emsanya írta: ↑2022. március 30., szerda 11:40Bubi a scout jelenteseidet keresték itt, milyen jatekosokat erdemes igazolni.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
Bubi a scout jelenteseidet keresték itt, milyen jatekosokat erdemes igazolni.Bubi írta: ↑2022. március 30., szerda 10:22Várható volt, hogy az anonymus az orosz bankrendszer után rámegy a cfc.hura is....Hawaii írta: ↑2022. március 30., szerda 10:16Aha, majdnem, már megint megy az okoskodás...cech19960320 írta: ↑2022. március 29., kedd 21:02
Haldoklik, nem foglalkozik vele senki és lassan elhalálozik..
Hackertámadás érte az oldalt, ezért nem volt elérhető sem a főoldal, sem pedig a fórum.
Mi az Isten? Kinek állt ez érdekében...? Lehet hogy tőlem fagyott ki az oldal, 5 percenként frissítettem...
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Valószínűleg csak egy white hat hacker volt, szóval különösebb ártó szándéka nem volt, de ennél többet én sem tudok.Bubi írta: ↑2022. március 30., szerda 10:22Várható volt, hogy az anonymus az orosz bankrendszer után rámegy a cfc.hura is....Hawaii írta: ↑2022. március 30., szerda 10:16Aha, majdnem, már megint megy az okoskodás...cech19960320 írta: ↑2022. március 29., kedd 21:02 Haldoklik, nem foglalkozik vele senki és lassan elhalálozik..
Mi az Isten? Kinek állt ez érdekében...? Lehet hogy tőlem fagyott ki az oldal, 5 percenként frissítettem...
- Bubi
Várható volt, hogy az anonymus az orosz bankrendszer után rámegy a cfc.hura is....Hawaii írta: ↑2022. március 30., szerda 10:16Aha, majdnem, már megint megy az okoskodás...cech19960320 írta: ↑2022. március 29., kedd 21:02Haldoklik, nem foglalkozik vele senki és lassan elhalálozik..
-
- Moderátor
Aha, majdnem, már megint megy az okoskodás...cech19960320 írta: ↑2022. március 29., kedd 21:02Haldoklik, nem foglalkozik vele senki és lassan elhalálozik..
-
- Anti
- Kapcsolat:
Mi történt 3 napig a fórummal, hogy nem lehetett betölteni?
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
-
- Moderátor
Amióta új motort kapott az oldal, azóta nem lehet megoldani a like funkciót vmi technikai probléma miatt - legalábbis az oldalt kezelő informatikus szerint. Ráférne egy takarítás az oldalra, de erre kb senkinek sincs kapacitása (vagy akinek lenne, annak meg hozzáférése nincs). A honlapot és a fórumot önkéntes alapon, valamint a klub iránti elhivatottságunk okán kezeljük, illetve szerkesztjük néhányan. Én régebben részt vettem a főoldal szerkesztésében, illetve kisebb cikkek írásában is, de ma már csak a fórumot igyekszem rendben tartani, már amennyire ezt időm engedi, és sokszor nem épp a leghálásabb feladat... Rajtam kívül is vannak moderátorok, bár többségében nem nagyon aktívak, vagy nem akarják/tudják ellátni a feladatukat (ez nem szemrehányás akarna lenne, hanem egy szimpla megjegyzés). Az oldal alapvetően a főoldalon elhelyezett bannerekből és egyéb kisebb bevételekből van fenntartva, amennyire én tudom. Az pedig nyilván egy több tényezős dolog, hogy mi hiányzik; vagy hogyan lehetne jobb az oldal, de ebben nem én vagyok az illetékes, és nem is kifejezetten szeretnék ebbe belemenni. Én őszintén szólva örülök, hogy - a kisebb hibái ellenére is - létezik még egyáltalán ez a fórum.flatley09 írta: ↑2021. szeptember 7., kedd 14:24Amúgy ezt én is adnám, nekem i hiányzik.Szabi írta: ↑2021. január 14., csütörtök 23:11 Valahogy nem megoldható amúgy a like funkció visszaépítése?
Sok szempontból szerettem, hogy volt, jó volt látni ki hogyan vélekedik adott témát illetően, adott észrevétel mennyire népszerű vagy éles meglátás, saját magamra vetítve kivel egyezik a véleményem, kivel nem, sorolhatnám, sokat le lehetett belőle szűrni. Jó dolog volt. Lehet vagányabb ez az új a felület, de nekem "személytelenebb" ez így, főleg, hogy egy elég zárt közegről beszélünk, tele sok régi motorossal.
Ha nem, nem, csak gondoltam egy próbát megér, hogy rákérdezek.
Valamint, amúgy rengeteg olyan szekciója van a fórumnak ami nincs is használva...van szavazós topic...olyan altopic-okkal amiben 2010-óta nem volt hozzászólás...de az egészben 2016 óta semmi...ott az osztályozós topic is...ezt ne is értem. annó mindeki használta, most meg mindenki a normál topic-okcban osztályoz. Egy clean up nem ártana.
Kik kezeklik igazából a fórumot? Kik a moderútorok és kik szerkesztik honlapot? Valamint ki tartja karban technikailag? Nyilván e pénz és energia. Milyen erőforrások állnak rendelkezésre? Mi hiányzik? Volt itt szó felajánlásról...de nem hiszem, hogy pár ezer forint az ami miatt ezek nem működnek, inkább a befektetett energia hiányzik.
- flatley09
- Kedvenc játékos: Lampard
Amúgy ezt én is adnám, nekem i hiányzik.Szabi írta: ↑2021. január 14., csütörtök 23:11 Valahogy nem megoldható amúgy a like funkció visszaépítése?
Sok szempontból szerettem, hogy volt, jó volt látni ki hogyan vélekedik adott témát illetően, adott észrevétel mennyire népszerű vagy éles meglátás, saját magamra vetítve kivel egyezik a véleményem, kivel nem, sorolhatnám, sokat le lehetett belőle szűrni. Jó dolog volt. Lehet vagányabb ez az új a felület, de nekem "személytelenebb" ez így, főleg, hogy egy elég zárt közegről beszélünk, tele sok régi motorossal.
Valamint, amúgy rengeteg olyan szekciója van a fórumnak ami nincs is használva...van szavazós topic...olyan altopic-okkal amiben 2010-óta nem volt hozzászólás...de az egészben 2016 óta semmi...ott az osztályozós topic is...ezt ne is értem. annó mindeki használta, most meg mindenki a normál topic-okcban osztályoz. Egy clean up nem ártana.
Kik kezeklik igazából a fórumot? Kik a moderútorok és kik szerkesztik honlapot? Valamint ki tartja karban technikailag? Nyilván e pénz és energia. Milyen erőforrások állnak rendelkezésre? Mi hiányzik? Volt itt szó felajánlásról...de nem hiszem, hogy pár ezer forint az ami miatt ezek nem működnek, inkább a befektetett energia hiányzik.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Egyetértek, én az összes hibájával együtt kedvelem ezt a fórumot. Talán ez az utolsó komolyabb Magyar Chelsea fórumBubi írta: ↑2021. március 3., szerda 22:10 Nincs semmi gond. Olyan emberek szerkesztik, frissítik és tartják karban az oldalt akiknek semmi hasznuk sincs belőle. Nyilván van hogy több az idő és az energia, időnként pedig ezeknek hiányában alábbhagy a lelkesedés.
Jó ez így, a hibákkal együtt is, csak maradjon meg a fórum.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
2021.05.29 - Champions of Europe
- Bubi
Nincs semmi gond. Olyan emberek szerkesztik, frissítik és tartják karban az oldalt akiknek semmi hasznuk sincs belőle. Nyilván van hogy több az idő és az energia, időnként pedig ezeknek hiányában alábbhagy a lelkesedés.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Szerintem ez egyikünk részéről sem szemrehányás, csak ha már vesszük a fáradságot és jelzünk bárminemű problémát, akkor legalább egy választ vagy egy reakciót elvárnánk cserébe, ha megoldást nem is. A múltkori lájkos kérdésemre is érkezhetett volna legalább egy NEM a semmi helyett.Hawaii írta: ↑2021. március 3., szerda 21:45Az is csoda, hogy egyáltalán még létezik ez a fórum, de egyébként szerintem az oldal üzemeltetői szívesen fogadnak felajánlásokat bárkitől.cech19960320 írta: ↑2021. március 3., szerda 17:55 ez nem pár napja megy, ez másfél éve, kb havonta 3-4 napig..
már jeleztem párszor de nem jött reakció, szóval valszeg a kutyát sem érdekli..
Engem pl. az is zavar, hogy a frissítés óta kijelentkezett állapotban a fórumon nem az aktuális időzóna van beállítva, hanem egy órával eltér. Az pedig tényleg csak két kattintás lenne bárkinek, aki ezt az oldalt kezeli.
6+8+5+4+1+1+2+1
-
- Moderátor
Az is csoda, hogy egyáltalán még létezik ez a fórum, de egyébként szerintem az oldal üzemeltetői szívesen fogadnak felajánlásokat bárkitől.cech19960320 írta: ↑2021. március 3., szerda 17:55 ez nem pár napja megy, ez másfél éve, kb havonta 3-4 napig..
-
ez nem pár napja megy, ez másfél éve, kb havonta 3-4 napig..
- Bubi
Pár napja vacakol a fórum, van hogy nem tölt be, van hogy nem küldi el az üzeneteimet, ill. van hogy a saját irományaimat úgy látom, mint új postot az adott témában.
- James Lee
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC
Én is így vagyok vele. Jó lenne kinyilvánítani valahogy, ha valakivel egyetértek, de ezért nyilván nem fogom szemetelni a fórumot egy "ott a pont" hozzászólással
Ha jól emlékszem, anno pont ezért lett bevezetve.
Ha jól emlékszem, anno pont ezért lett bevezetve.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Valahogy nem megoldható amúgy a like funkció visszaépítése?
6+8+5+4+1+1+2+1