2013/14 Játékosok Értékelése (UTOLSÓ: SATLETICO (1-3)

Meccsek utáni osztályozások
Üzenet
Szerző
Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: 2013/14 Játékosok Értékelése (UTOLSÓ: DERBY 0-2)

#1 Hozzászólás Szerző: Chester »

Új "rendszer" szerint fogom betenni a játékosokat a táblázatba, miszerint a következő meccstől nem az osztályozott meccsszámonként, hanem a pályára lépések szerint fog történni, úgy megoldva, hogy aki *a klub által lejátszott meccsek egyharmadán pályára lépett az bekerül.

Szükségesnek éreztem, mivel nagyon sok játékosunk csak csereként jut szóhoz, azt is a 80. perc környékén átlagba, így nem kap osztályzatot, viszont így is több meccse van mint sok más társának a csapatból, és ugye év végén csak azokat nem szoktuk általában belevenni egy ilyen értékelésbe akik tényleg minimális lehetőséghez jutottak, ez így nem lenne fair. :) A Hull elleni bajnokit követő táblázatba már e szerint lesznek láthatóak a játékosok. :)

Valamint még annyit, hogy személyes okok miatt vélhetően az elkövetkező időkben tolódni fognak a tabellák, lehet előbb fognak megjelenni mint szoktak, lehet utóbb, de amint vége a vizsgaidőszaknak helyreáll a világ rendje. :wink:

Kérlek ne válaszoljatok erre a hozzászólásra, maradjon tiszta a topik, köszönöm!

*utólag szerkesztve

Avatar
gerawba
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 5932
Csatlakozott: 2009. május 17., vasárnap 18:19
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Gronkjaer_Robben_Drogba
Tartózkodási hely: Budapest

Re: 2013/14 Játékosok Értékelése (UTOLSÓ: SUNDERLAND 3-4)

#2 Hozzászólás Szerző: gerawba »

ChesterB írta:Egy kis szolgálati közlemény:

Közeleg a Boxing Day, vagyis a Chelsea drukkerek kedvenc időszaka, amikor nagyon sokat látható a csapat, ráadásul az ünnepek alatt. Az osztályzás szempontjából is lényeges, mivel elég kicsi időköz van a leadásukra.

Mi 23-án, 26-án, 29-én és 1-én játszunk, tehát 3 naponta. Arra kérek mindenkit aki akar osztályozni, hogy a sok bejglievés és ajándékbontás között szánja rá magát az osztályzatok leadására, persze akinek tényleg van rá ideje meg kedve a nagy karácsonyi ide-oda rokonlátogatások között, mert minél többen írnak osztályzatokat annál "izgalmasabb" a vége, és reálisabb meccsképet kapunk a találkozóról. :)

Szóval aki teheti és szeretne, az osztályozzon mindenképp az ünnepek alatt is, még ha benne vannak a vereségek is azokban a meccsekben. :wink:
HAZARD = Messi+Ronaldo

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

2013/14 Játékosok Értékelése (UTOLSÓ: SATLETICO (1-3)

#3 Hozzászólás Szerző: Chester »

Utolsó számolt meccs: ATLETICO (1-3)

Kép

A játékosnak legalább a klub által lejátszott meccsek egyharmadán pályára kell lépnie ahhoz, hogy bekerüljön a szezon végén a táblázatba.Sziasztok!

Gerawbaval történő egyeztetés után idén megcsinálom minden meccs után a Ti értékelésetek alapján a meccsek utáni, illetve a szezon végi értékelési táblázatot. Ez a topik zárva lesz, ha mégis nyitva lenne kérlek ne kommentelejek bele!

Osztályzatot kap, aki az értékelők beküldők száma közül legalább a felétől kapott értékelést. Például a legfrissebb, Cech a Hull ellen kapott három fórumozótól osztályzatot, a többiektől nullát, így az ő osztályzata is nulla lesz. Vagy a cserék esetében, amelyik cserejátékos ugyan így megkapja az értékeléseket beküldők felétől az osztályzatát, akkor az alapján számolok átlagot. A Hull ellen erre nem volt példa, Schürrle [a legkorábban becserélt ember] nem kapott elég osztályzatot, így őt nem vettem számításba.

Ennek tudatában kérlek vegyétek komolyan a jövőben az osztályzásokat, ha idegesek vagytok akkor inkább várjatok egy napot. Ne legyenek olyan példák, hogy XY 6 a többi 1, és ne osszatok indulatból 1-eseket mert azt nehezebb beleszámolni. Természetesen ha előfordul ehhez hasonló akkor azt az értékelést nem veszem figyelembe!

Az értékelések összesítése a következő meccs időpontjáig lesz feltöltve, vagyis próbáljatok meg addig leadni az osztályzatokat. A topik címe frissítve lesz, benne a legutolsó meccsel amit beleszámoltam.

Kellemes időtöltést! :) :wink:
A hozzászólást 26 alkalommal szerkesztették, utoljára Chester 2014. május 4., vasárnap 16:01-kor.

Válasz küldése