Játékosok
PETR CECH attól tartott, hogy eltörte a lábát az Everton elleni meccsen, amikor megsérült. Véletlenül Gallas-szal ütközött össze.
Cech: "Mentem a labdáért és éreztem a fájdalmat - először azt hittem, hogy eltört a lábam. De szerencsére, az ütközés után fel tudtam állni. Egy elég nagy vágás lett a lábamon, 10 kapoccsal varrták össze. Fájt, de nem komoly, tehát ez jó hír számomra. Mindenki nagyon pozitivan áll hozzá, azt hiszem készen leszek a következő meccsre."
Cech: "Mentem a labdáért és éreztem a fájdalmat - először azt hittem, hogy eltört a lábam. De szerencsére, az ütközés után fel tudtam állni. Egy elég nagy vágás lett a lábamon, 10 kapoccsal varrták össze. Fájt, de nem komoly, tehát ez jó hír számomra. Mindenki nagyon pozitivan áll hozzá, azt hiszem készen leszek a következő meccsre."
-
az lehet..sőt biztos..de make e legidősebb játékos a helyére ott van 2 játékosunk is...diarra és essien...diarraát elvileg make pótlására vettük....de várjuk ki a végét...én lennék a legszomorúbb ha a kdvencem make elmenne...Clarmont írta:Makelele?szpecnaz írta:kamu.....ha mennie kell valakinek középpályáról akkor az egyértelműen amniche és utána sajnos makelele....
Balack nem az a poszt.
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
chelseafan01 írta:Szia névrokon, nagyon egyszerre jár az eszünk...Chelseafan írta:Mostanában Drogba bombaformában van, főleg a hazai meccseken. Próbál bizonyítani, hisz nemrég még kifütyülték, de sztem már megkedveltette magát a drukkerekkel. Észrevettem, hogy sokkal sportszerűbb, szimpatikusabb lett a pályán azóta. Csak azok az esések és színészkedések nem kellenének, de már azoknak a száma is csökkent.![]()
Egyébként tudtátok, hogy Drogba adta a legtöbb gólpasszt a PL-ben?

- chelseafan01
Szia névrokon, nagyon egyszerre jár az eszünk...Chelseafan írta:Mostanában Drogba bombaformában van, főleg a hazai meccseken. Próbál bizonyítani, hisz nemrég még kifütyülték, de sztem már megkedveltette magát a drukkerekkel. Észrevettem, hogy sokkal sportszerűbb, szimpatikusabb lett a pályán azóta. Csak azok az esések és színészkedések nem kellenének, de már azoknak a száma is csökkent.![]()

- chelseafan01
-
Mostanában Drogba bombaformában van, főleg a hazai meccseken. Próbál bizonyítani, hisz nemrég még kifütyülték, de sztem már megkedveltette magát a drukkerekkel. Észrevettem, hogy sokkal sportszerűbb, szimpatikusabb lett a pályán azóta. Csak azok az esések és színészkedések nem kellenének, de már azoknak a száma is csökkent.

Nem bakizott a srác,csak egyszerüen hozta az átlagformáját !Ailton írta:Abszolút igaz, Huth nem való ide. Eleinte védtem, de már tényleg sok, hogy milyen durung. Már megint az első megmozdulása után sárgát kapott.tibi71 írta:Én tényleg nem akarok szenyozni ezzel a szegény Huthal,de 5 perc alatt megint hozta magát Boltonba ! Nem baj Robi mi 'bízunk' benned,csak vezessünk 4-0-ra akkor baj nem lehet !
-
- Kapcsolat:
Abszolút igaz, Huth nem való ide. Eleinte védtem, de már tényleg sok, hogy milyen durung. Már megint az első megmozdulása után sárgát kapott.tibi71 írta:Én tényleg nem akarok szenyozni ezzel a szegény Huthal,de 5 perc alatt megint hozta magát Boltonba ! Nem baj Robi mi 'bízunk' benned,csak vezessünk 4-0-ra akkor baj nem lehet !
-
-