Ezek szerint Lampard már bármit megtehet, mert jól játszott nállunk.Mi érdemünk is hogy az lett aki, a tiszteletnek kölcsönösnek kéne lennie.Nincs semmi bajom lamparddal, de ha igazak a hírek, mi szerint pár rongyos fontért sír a szája, hát felőlem tölthetett bármenyni időt itt, nem fogom kedvelni. Gallas az egyik kedvencem volt, most viszont rühellem. Az amiket állított, és ahogy sarazta a klubot, undorító volt.bilhacica írta:nah most az egyszer nem kezdek el észérveket irni, csak annyit, hogy aki Lampardra bármi csunyát irt az nyomi. az hogy két különböző aranylabda szavazáson is 2. lett az nem elsősorban neki kedvezett, hanem a csapatnak amiben ezt a fantasztikus formát nyujtotta.
nevetségesek vagytok!!! (akinek inge csak az vegye magára)
az elmult évek egyik legjobb játékosa, aki a fénykorát nállunk töltötte.
Seva ballack a közelmult sztárja, semmit, de semmit nem tettek a csapatért. Lampard és köztük párhuzamot nem lehet állitani.
hogy lehet elfeljteni azokat az érdemeket amiket a játékosok a mi szorakoztatásunkért tesznek.
ott van pl Gallas. én a mai napig kedvelem nagyon. nem érdekel hol van most, mit gondol rollunk, Ő szuper játékos volt és nállunk volt szuper.
Másrészt senki az ég egyatta világon nem vonta kétségbe Lampard képességeit, én mint embert kritizáltam, de ott van minden mondatomban, és gondolatomban a "ha", mert nem lehetek biztos.