Bajnokok Ligája
A Matthew Harding-ról fogom nézni...majd integetek nektek a Véndiákba!!!Zolaisgod írta:apropó Zirko mész a meccsre vagy hol nézed?zirkonium írta:Elég gánya idő van Londonban. Tök szürkeség, hideg, lóg az eső lába. Estére 2-5 fok közötti hőmérsékletet írnak. Remélem nehezebben melegszenek be a spanyolok.
- ToreAndre
Ranieri szerint is mi nyerünk:
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 724476.stm
Örülnék, ha egyszer Ő is visszatérne.
Mondjuk egyszer lehetne Zola az ifik vagy a tarcsik edzője, Ranieri kerülhetne Kenyon helyére, Wise erőnléti edző lenne, Soxy pedig másodedző. Stevie Clark meg a vezetőedző!!!:) Szép is lenne
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 724476.stm
Örülnék, ha egyszer Ő is visszatérne.
Mondjuk egyszer lehetne Zola az ifik vagy a tarcsik edzője, Ranieri kerülhetne Kenyon helyére, Wise erőnléti edző lenne, Soxy pedig másodedző. Stevie Clark meg a vezetőedző!!!:) Szép is lenne
Only one Di Matteo!
- undertow
- Site Admin
tavaly pont ugyanekkor, 1 nappal a meccs elott jelentettuk be hivatalosan, hogy duff nem jatszik...Zolaisgod írta:A rohadt életbe! Gallas kidőlt! Ez már tuti. Hivatalosan bejelentették. Viszont Asier 100%-os.
Gallas és Essien nélkül kemény lesz. Nagyon kemény.
majd akkor hiszem ezt el, amikor jonnek ki a sracok a palyara.
-
- Site Admin
Nem én találtam ki, hanem olvastam. Egyébként megérteném,ha Rijkaard inkább biztonságra törekedne. Bár mindegy, úgy is nyerünk!!!Vito írta:Motta Iniesta helyett játszik, ha játszik és nem Messi helyett.kdako írta:Azt olvastam, hogy Messi helyett Motta játszik a Barcánál, hogy stabilabb legyen a középpályájuk. Rijkaard nem akar megint 20 perc alatt 3 gólt kapni, inkább megöli a játékot, bár a Barcától ilyet még nem láttam.
Messi minden bizonnyal ott lesz a támadó-tridentében.
GO BLUES!
A locsolós taktikát a Nou Campban is gyakran alkalmazzák, de ott jó a fű, így inkább gyorsítják a játékot. A fű nélküli locsolás viszont lassítja a labdát és a cselgépeknek, gyorsaságnak nem kedvez.zirkonium írta:Tegnap a Barca edzése előtt belocsolták a pályát még jobban, annak ellenére, hogy szinte minden nap esett az eső. Nem vagyok egy fűszakértő, de nem értem. Hogy kinek lesz ez jó, majd este kiderül.
Ezek után értem... biztosan Drogba kezd pl. Crespo helyett a fejjátéka miatt.
Szemétség? Unfair? Nem hiszem, hiszen, ahogy írtam, mindenki csinál hasonlót.
Tényleg szar a pálya is akkor mi van???
A játék remélem a tavalyi 4-2 idézi fel majd.
Félek,hogy most nem fog úgy kitámadni a Barca.
Mourinho biztos 1-0nál már a biztonságra fogja helyezni ahangsúlyt a
Eto'oék ellen nem bizutos,hogy ez szerencsés.
Azt Mondjuk nem értem,hogyha Manichet kifejezetten erre a meccsre igazoltuk (Essien 2meccses eltiltása miatt) akkor miért nem játszik.
Bár Gudjonsennel talán támadóbb felfogásban fogunk játszani!!!
A játék remélem a tavalyi 4-2 idézi fel majd.
Félek,hogy most nem fog úgy kitámadni a Barca.
Mourinho biztos 1-0nál már a biztonságra fogja helyezni ahangsúlyt a
Eto'oék ellen nem bizutos,hogy ez szerencsés.
Azt Mondjuk nem értem,hogyha Manichet kifejezetten erre a meccsre igazoltuk (Essien 2meccses eltiltása miatt) akkor miért nem játszik.
Bár Gudjonsennel talán támadóbb felfogásban fogunk játszani!!!
Mi az élet értelme??? 42!
-
Shine: megnéztem a honlapod. Királyság! Ajánlom mindenki figyelmébe!Lehet megrendelem a Power and passion-t! És mindörökké DM!s-h-i-n-e.com írta:A pálya talaja az eddig látottak alapján a Chelsea-nek sem fekszik.dave gahan írta:Üdv srácok!
Szerintem a csata kimenetele teljesen független lesz a pálya állapotától.
Hajrá Barca! Hajrá Fair Play!
"Alan Wilder"
Na de most mindenkinek kellemes kikapcsolódást és izgalmakat este 20:45-től!
Motta Iniesta helyett játszik, ha játszik és nem Messi helyett.kdako írta:Azt olvastam, hogy Messi helyett Motta játszik a Barcánál, hogy stabilabb legyen a középpályájuk. Rijkaard nem akar megint 20 perc alatt 3 gólt kapni, inkább megöli a játékot, bár a Barcától ilyet még nem láttam.
Messi minden bizonnyal ott lesz a támadó-tridentében.
amúgy fasza a pályátok:
- Gaboor88
- Kedvenc játékos: John Terry
Miután,Európa két egyik (hanem a) legjobb focicsapatáról van szó,gólgazdag mérkőzés lesz mindkettő,mint a tavalyi.A Nou Campban én 3:1-et tippelek nekünk,a hazai pályán meg szeritem már csak a védelemre koncentrálunk,így lesz itt 2:1 a Barcának,de gólszámokkal mi jutunk tovább.
Szerintem a kezdő11,Murinho 4:4:2-es felosztást alkalmaz:
Kapuban:Cech
Hátul:Ferreira,Terry,Carvalho,Del Horno
Középpálya:Guddy,Makelele,Lampard,Joe Cole
Csatársor:Crespo,Robben
Szerintem a kezdő11,Murinho 4:4:2-es felosztást alkalmaz:
Kapuban:Cech
Hátul:Ferreira,Terry,Carvalho,Del Horno
Középpálya:Guddy,Makelele,Lampard,Joe Cole
Csatársor:Crespo,Robben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gaboor88 2006. február 22., szerda 14:08-kor.
- s-h-i-n-e.com
- Kedvenc játékos: shine
- Kedvenc exjátékos: GZ25