Én kérek elnézést az imént történtekért 'mások' nevében is...
Szeretném ha nem általánosítanátok a jövőre nézve az ilyen Barça-drukkerek miatt; bizton állíthatom, szerencsére a többiek nem ilyenek...
Üdv
Enrique
nem általánosítunk, ezt biztosan állíthatom...a kezdő 11-gyel kapcsolatban pedig, még tippelni sem lehet...essien biztos nem....elől szerintem Crespo kezd, középen Makelele, Lampard,szélen Joe és Robben....hátul középen Terry és Carvalho..szélen Del Horno meg ferreiara..kapuban Cech....persze ez a 11 csak tipp....
Gallas szerintetek fog játszani? Állítólag nem és ez nagy gáz. Essien is nagyon fog hiányozni, mert Maniche nem tudja pótoni. Kik lesznek a full-back-ek?
Glenny? Nekem kevés a tapasztalata. Asier? Messi és Roni megenné. Ferreira? Nem rossz, de akkor ki van bal hátul? Bridge nagyon hiányzik. Geremi? Mit gondoltok?
Az én választásom:
Ferreira-JT-Ricky-Geremi
Gallas a sebessége miatt is kellene, hogy Etot ne fusson el mellette.
Most őszintén?..kíváncsi vagyok, hogy mit akarsz elérni?...bebizonyítani hogy a barca jobb csapat mint a Chelsea?Egy Chelsea fórumon?????...vagy csak szimplán elmondod a véleményed?..de ezt is miért itt?...itt mindenki a Chelseat szereti, mindenki a Chelsea győzelmét várja...szóval hiába osztod az észt....a másik....mitől lennénk csicskák?..meg mindezeket miért nem lehet normális hangvételben leírni?...bármelyikünk is megsértett valaha?
Gallas kérdéses, de nem lepne meg, ha rendbejönne a meccsre. Essien eltiltva. A mai meccsből aligha lehet valós következtetést levonni a szerdai meccset illetően. Tavaly a Barca meccs előtt 0:0 a Man City ellen, 1:0 az Everton ellen és a Necastle kivert minket a Fa Kupából. Teljesen más csapat fog játszani teljesen más taktikával. 1
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zirkonium 2006. február 20., hétfő 14:37-kor.
Ha nem lattad volna akkor elmondom .Nem a Colhester koszont be nekunk hanem mi maganknak .2;Nem Muri lesz akinek magyarazkodni kell hanem annak az idiota Riijkardnak .3; Amikor Drogba es Crespo majd bekoszont nektek szerdan ,de ne felejtsuk el Cole-t es Lampit is akkor irj be ide te nepmuveszeti mazas edeny .