Mindig is utáltam ezt a lófejű-t!!!!!zirkonium írta:RUUD VAN NISTELROOY azt üzeni a Barcelona-nak, hogy egyetlen idegenbeli góllal kiüthetik a Chelseat. RVN meg van győzödve, hogy egy idegenbeli Barca gól eldönti a továbbjutást.
De savanyú lehet nekik a szőlő, te jó ég..., hogy örülne, ha ő játszhatna a Barca ellen! Mind your own f@cking business Ruud!
Bajnokok Ligája
- Steffi
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kapcsolat:
Hajrá Kékek!
RUUD VAN NISTELROOY azt üzeni a Barcelona-nak, hogy egyetlen idegenbeli góllal kiüthetik a Chelseat. RVN meg van győzödve, hogy egy idegenbeli Barca gól eldönti a továbbjutást.
De savanyú lehet nekik a szőlő, te jó ég..., hogy örülne, ha ő játszhatna a Barca ellen! Mind your own f@cking business Ruud!
- Norbert
Következő kifogás az italautomaták hiánya lesz az öltöző előtti folyosón, amit speciel megértenék mivel az a godzillamosolyú Dinho leamortizált egyet a vesztes meccs után a Bridge-n, a hülyéje...
Küldjük a Gerrardot megviccelő kissrácot, bár őrá is érkezhet kifogás, hogy huligán viselkedésével sokkolná a katalánokat a meccs előtt...
Küldjük a Gerrardot megviccelő kissrácot, bár őrá is érkezhet kifogás, hogy huligán viselkedésével sokkolná a katalánokat a meccs előtt...
IN CHELSEA WE TRUST!
-
aztán meg az lenne a gond hogy túl dús a fű....egyszerűbb lenne fölkaparni a nou camp gyepszőnyegét és áthozni ide a meccsre...bár szerintem ebbe is belekötnének..zirkonium írta:Ja, legyen nekik mire fogni. Azt nem veszik észre, hogy mi is ugyanazon a pályán fogunk játszani??
Majd viszek a zsebemben fűmagot és beszórom a pályára...

-
HAHAHAHAHAHA
..no mi van?Már most kezdik a mentegetőzést?Csak nem tele a gatya Laporta?:)...azért ez tényleg szánalmas....kicsit üldözési mániája van a barcának....amúgy meg mit rinyálnak?Tudtommal rio szegénynegyedében sincsenek olyan rózsás állapotok...szóval ronaldinhonak nem mind1?:)....de ettől függetlenül a bozsik gyepszőnyege jobb állapotbn van, mint a Bridge-é..

A sorsolás után nagy volt a szám, hogy úgy lefogjuk verni a Barcelonát hogy sirni fognak, de ahogy közeledik a rangadó úgy kezdek beijedni a meccstől.
Mondjuk most mindkét csapat 1 kisebb hullámvölgyben van de szerintem ezalatt gyüjtik az erőt a meccsre. Azt hiszem nagy meccs lesz!!!!
9 és fél nap!!!!!!!!!!!!!!
Mondjuk most mindkét csapat 1 kisebb hullámvölgyben van de szerintem ezalatt gyüjtik az erőt a meccsre. Azt hiszem nagy meccs lesz!!!!
9 és fél nap!!!!!!!!!!!!!!
Azért ne feledjük Carvalho 'trükje" oroszlánrésze volt a továbjutásnak ! Nekem semmi bajom vele,nagy rutinja van,főleg a BL-meccsek tekintetében ! Az egész csapat sz...r passzba van,inkább játszon középen mint Horno(akit csípek).Wili nagyon jó megoldás a szélen gyors,jól védekezik az egy dolog,hogy nem szeret a szélén játszani pedig a válogatottban is ez a szerepkör vár rá szerintem !
- s-h-i-n-e.com
- Kedvenc játékos: shine
- Kedvenc exjátékos: GZ25
A Barca súlyos ellenfél, de valamelyik olasz csapat sem lenne kellemesebb, csak más szempontból.
A Barca legalább még idegenben is játszani próbál majd, amely "Nekünk" elég jól fekszik.
Az előző szezon óta talán még erősebbek...de azért 51%-ot adnék a javunkra...(tavaly is így láttam...akkor bejött)
Egyébként akkor sokkal többet vártam a Barca-tól az idegenbeli meccsen. A kiállításig semmi gond nem volt, igaz utána viszont már nagy fölényben voltak.
A hazai meccs pedig egész könnyed volt...amíg nem jött Ronaldinho...
Remélem Gallas és Terry lesz középen ezeken a meccseken...és Carvalho valahol a padon "pihen" majd...
A Barca legalább még idegenben is játszani próbál majd, amely "Nekünk" elég jól fekszik.
Az előző szezon óta talán még erősebbek...de azért 51%-ot adnék a javunkra...(tavaly is így láttam...akkor bejött)

Egyébként akkor sokkal többet vártam a Barca-tól az idegenbeli meccsen. A kiállításig semmi gond nem volt, igaz utána viszont már nagy fölényben voltak.
A hazai meccs pedig egész könnyed volt...amíg nem jött Ronaldinho...
Remélem Gallas és Terry lesz középen ezeken a meccseken...és Carvalho valahol a padon "pihen" majd...

-