Ronal.10 írta:kimész a mecsre?????mennyi a jegy.......
Persze, hogy kimegyek, tavaly is kinn voltam. 90 font volt egy jegy, és 3-at vettem. Egy az enyém, kettőt eladtam, szép kis haszonnal... Mostanában 4-500 fontért mennek a jegyek erre a meccsre...
"Itt van például Eto’o, aki rettentõen mérges volt, amikor viszatért az Afrika Kupáról." - nem csoda! Drogbáék verték ki őket óriási 11-es párbajban. A második körben Eto hibázott és jött Drogba... a többi már történelem!
Kedves Barca fan majd ha a te csapatod is tud olyat mint a CFC produkalni ,csak akkor pofaz.Mert tavaly is mentetek a levesbe az iden mar csak porkolt lesz beloletek .Az igazsag az hogy jobb a kapusunk a hatvedeink ,a kozeppalyank is ,Es szerintem Didier betapassza a pofatokat egy ket gollal .az iden nem lesz egy majom sved aki kiallitja otet.Es nem kell kertesz a Stamford Bridge-re sem .Mert a jo focista mindenhol tud jatszani .
itt a válaszom:
Úgy Érzem a Chelsea nincs megillyedve,attól,hogy kedves GIO sporttárs ilyet nyilatkozott és az hogy a Barca kezdi a "nyilatkozatháborút"ez nekem azt jelenti,hogy be vannak sz...va.Én még nem hallottam idén nyilatkozatot,de sztem 3napon belül Mourinho úgy hazavágja GIO-t nyilatkozatával,hogy pályáralépni sem lesz kedve....Arsenal...Rangers...ősi ellenségek,már csak a L**ds és a millwall maradt ki a felsorolásból kedves GIO az hogy kirugtok minket Európából egy kicsit erős kijelentés...és hogy nem féltek tőlünk? nevetséges...tavaly sem féltetek,mégis kivertünk titeket...és csak 5-6 ember képes a Barcában eldönteni egy meccset? én azt hittem sokkal több,mivel a Chelsea ben 11 olyan játékos van,akik el tudnak dönteni egy meccset...a pályán lévők közül
sztem 2:0 ra nyerünk!!!Ronaldunyháékat lenyomjuk oda vissza tétre befutóra!Ruud van Nyeszletroy meg hozza csak a friss fűmagot, hátha kinől a meccsig!A barca főtanácsosa ez a lófejű??Még hogy egy gól is elég?!Vicces gyerek ez a nyest!!!
Szerintem vagy 3;0 ,vagy 4;1,.De mindenkeppen tovabb jutunk .Hiszen mi vagyunk a legjobbak per pillanat europaban .Pont nem erdekel a Barca ok csak egy ujabb gomboc amit begyurunk a tobbi koze .