Barcafan írta:Hihetetlenül xar a pályátok minősége..... Mit csináltok ti azzal a szerencsétlen pályával??? Még a Kispesté is jobb pedig ha az már jobb valaminél akkor ott gondok vannak
Sztem a meccs után mennek kiterelik a varacskos disznókat hagy dagonyázzanak ott... Az meg nem kifogás hogy az ottani időjárás miatt..... Tudjuk mindannyian hogy a brit félszigeten a legjobbak a focipályák, mivel az ottani klíma a legjobb a gyepnek...
Inkáb nem is gondolok semmi hátsó szándékre, pedig az isteni Murinhotól ez is kitellik... egyszó mint száz káosz a pályátok és lassan azért is kell majd imátkoznunk hogy ne történjen semmi komolyabb sérülés
Aki tud focizni,az mindenhol tud focizni,ez nem kifogás...Annyira pedig nem rossz a pálya,mint ahogy itt egyesek feltételezik...
De ha a Nou Campba esne ennyi eső,megtelne a pálya vízzel,és elmosná mind a 90ezer Barca drukkert...igenis lehet az időlyárásra fogni...
Egyre több Barca ""drukker"" jön ide,fikázni,hogy ezszar,meg azszar...Egy igazi drukker nem egy csapat ellen,hanem egy csapatért drukkol...nekem ennyi a véleményem,habár a végére eltértem a témától...