Kölcsönjátékosok
- Anti
- Kapcsolat:
Re: Kölcsönjátékosok
Na, Félix meg is lőtte első gólját 

Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Valóban visszaesett egy kicsit, de tudtommal nem a formája miatt volt pados. Felkerült egy videó ahogy a barátaival egy sztripbárban vannak és valamelyik idióta spanja egy köteg dollárt lóbált meg dobált. Ő csak ült ott, láthatóan kissé kínosan.
Az én infom az hogy büntetésből nem játszott. Egyébként az egész kezdőcsapat nem teszi ki Páez piaci értékét szal nem hiszem hogy egyébként padra kerülne .
Egy kicsit csalódás nekem az idei éve mert nem lettek kimagaslóak a számai, de annyiban megvédem, hogy a jó teljesítménye ellenére pár meccs után elkerült az RW posztról és a szezon hátralévő részét kb abban a szerepkörben játszotta mint Enzo. Leginkább CM volt és ő elég sokat bele is rak a védekezésbe plusz labdakihozataloknál többnyire a 6os helyén helyezkedik mint egy mélységi irányító.
Hozzáteszem így is nőtt a piaci értéke a vételárhoz képest, bár nem annyival mint pl Estevaonak akit 34ért igazoltunk és úgy érkezik nyáron hogy már 50 millát ér, úgy hogy eddig egy cent fizut se kapott.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
kicsit visszaesett a formája többször is csak csere volt
decemberben elveszítették a bajnoki döntőt majd februárban kezdenek
sztem ő majd nyáron megy majd kölcsönbe
Kendry Paez-el mi a helyzet? Egy ideig nagyon fel volt kapva a srac minden mozdulata, mostansag pedig semmi info rola.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Juric végre játszatja. Meglátjuk milyen tavasza lesz.cech19960320 írta: ↑2025. január 17., péntek 11:13Azért ő szerintem még nem igazán veszélyezteti egyik középpályásunkat sem..
https://www.whoscored.com/players/40461 ... ugochukwu
Ez volt az első jó meccse ahol kiemelkedett.
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
Azért ő szerintem még nem igazán veszélyezteti egyik középpályásunkat sem..
https://www.whoscored.com/players/40461 ... ugochukwu
Ez volt az első jó meccse ahol kiemelkedett.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
Ugucsu elég parádés meccset hozott tegnap Utd ellen. Jövőre vele meg Santossal azért végre kp-n elég masszívak lehetünk.
- Bubi
Elképesztően játszott, 4-5 komoly kapuralövés és ugyan ennyi gólpassz értékű labda. Talán ez volt a legjobb meccse.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
Estevao hajnalban megint betalált és ezzel vezeti a góllövőlistát (plusz ha jól nézem a gólpassz listát is).
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Félelmetes Andrey Santos stat: az öt topliga U21 játékosai közül neki van a legtöbb gólja. Úgy, hogy CDM, CM posztokon szokott játszani a Strasbourgban.

LAMPARD#8
- Bubi
Jah, utánanéztem, cikkeznek is róla, hogy rendesen gödörbe került. Valszeg sok volt neki mentálisan a leigazolása, a válogatott behívó és az ezzel járó népszerűség. Reméljük kilábal.Szabi írta: ↑2024. október 28., hétfő 9:03Nem hinném. A válogatottban is csak egy félidőt kapott kezdőként a legutóbbi két selejtezőn, gondolom formahanyatlás állhat a háttérben.Bubi írta: ↑2024. október 28., hétfő 8:23Sérülése nem volt? Előtte a csapat legjobbja volt.Bandi írta: ↑2024. október 28., hétfő 8:17
Most hétvégén pont játszott, de előtte legutóbb szeptember 1-én kapott több mint egy félidőt a klubjában. Azért az ecuador-i bajnokság után kicsit nagy ugrás lenne neki a PL, szóval 1-2 év kölcsönre neki biztos szüksége lesz hogy kiderüljön lehet-e belőle valami.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Nem hinném. A válogatottban is csak egy félidőt kapott kezdőként a legutóbbi két selejtezőn, gondolom formahanyatlás állhat a háttérben.Bubi írta: ↑2024. október 28., hétfő 8:23Sérülése nem volt? Előtte a csapat legjobbja volt.Bandi írta: ↑2024. október 28., hétfő 8:17Most hétvégén pont játszott, de előtte legutóbb szeptember 1-én kapott több mint egy félidőt a klubjában. Azért az ecuador-i bajnokság után kicsit nagy ugrás lenne neki a PL, szóval 1-2 év kölcsönre neki biztos szüksége lesz hogy kiderüljön lehet-e belőle valami.
6+8+5+4+1+1+2+1
- Bubi
Sérülése nem volt? Előtte a csapat legjobbja volt.Bandi írta: ↑2024. október 28., hétfő 8:17Most hétvégén pont játszott, de előtte legutóbb szeptember 1-én kapott több mint egy félidőt a klubjában. Azért az ecuador-i bajnokság után kicsit nagy ugrás lenne neki a PL, szóval 1-2 év kölcsönre neki biztos szüksége lesz hogy kiderüljön lehet-e belőle valami.
Most hétvégén pont játszott, de előtte legutóbb szeptember 1-én kapott több mint egy félidőt a klubjában. Azért az ecuador-i bajnokság után kicsit nagy ugrás lenne neki a PL, szóval 1-2 év kölcsönre neki biztos szüksége lesz hogy kiderüljön lehet-e belőle valami.
- Bubi
Ezt honnan veszed? Úgy látom játszik és fasza az átlag értékelése is.
Ettől függetlenül neki lehet a Strasbourg lesz a következő lépcső.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Páez mostanában a klubjában is csak csere, nem hinném, hogy jövőre itt lapot osztanak majd neki.
6+8+5+4+1+1+2+1
- Bubi
Estevao megint betalált, 17g 11 a 44 meccsen.
)
Enzonak fel kell kötnie a gatyát mert bejött Lavia a képbe, jövőre jön Santos és szerintem Páez is CMet fog játszani.

Enzonak fel kell kötnie a gatyát mert bejött Lavia a képbe, jövőre jön Santos és szerintem Páez is CMet fog játszani.
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Jövőre megérdemelné ha maradhatna. Nyilván nem lenne egyszerű Enzo elé kerülnie, de teljesítmény alapján teljesen reális a két játékos versenyeztetése.
Andrey Santos dupla ma a Nantes ellen a Strasbourg 9. 9 forduló után
Santosnak ez volt az idei 5. gólja
Santosnak ez volt az idei 5. gólja