Szakmai stáb
- undertow
- Site Admin
Re: Szakmai stáb
dr evilt váltja mini meZenZo írta:Hm, ez most akkor mi, vezércsel?

- ZenZo
Hm, ez most akkor mi, vezércsel?undertow írta:meg van az utód, Ron Gourlay váltja a kopasz mancot.
az első feltételezésem bizonyult helyesnek, miszerint megoldjuk házon belül egy előléptetéssel. Gourlay eddig a chief operating officer és az executive board tagja volt. 5 éve van a klubnál, elötte a munál és az umbronál dolgozott, úgyhogy kenyontól tanulta a szakmát és leste el a trükköket.

-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- undertow
- Site Admin
meg van az utód, Ron Gourlay váltja a kopasz mancot.
az első feltételezésem bizonyult helyesnek, miszerint megoldjuk házon belül egy előléptetéssel. Gourlay eddig a chief operating officer és az executive board tagja volt. 5 éve van a klubnál, elötte a munál és az umbronál dolgozott, úgyhogy kenyontól tanulta a szakmát és leste el a trükköket.
- AwayRoller
a pompeynel nekem valoszinubbnek tunik a QPR...ott is megvan az anyagi hatter es kb ugyanaz lenne a dolga mint a Chelseavel
#8 - He is back!
- ZenZo
Nekem is ez ugrott be elsőként, vagy max a Pompeyundertow írta:egyébként a köv szezont már a citehnél kezdi, szerintem![]()
- Norbert
Kenyon megmutathatja mennyire tud lobbizni a Chelsea-ügyeiben Platininél. Mert teendő van bőven: gazdasági szankciócsomag kialakítása a Bl-ben, játékosvásárlási sapka stb.
IN CHELSEA WE TRUST!
- undertow
- Site Admin
ha elkezded számolgatni milyen bakik és botrányok köthetőek hozzá az elmúlt 5 évből, akkor nem csoda, hogy elfogyott a lába alól a talaj. mondjuk a teljes képhez hozzátartozik, hogy a pénzügyi helyzet stabilizálásával és a brandépítéssel jó munkát végzett, de efölött könnyen átcsúszik a mezei drukker szeme, mert messze van a zöld gyeptől.Norbert írta:Világos persze, de a döntés háttere érdekel...
egyébként a köv szezont már a citehnél kezdi, szerintem

nem bocsátkoznék találgatásokba, mert úgyanúgy csak tippelni tudnék, mint a the sünNorbert írta:Az utód tekintetében két utat látok: az anti-Kenyon csoport jelöltje lesz a befutó (Arnesen valamelyik cimbije) vagy Roman áttér kézi irányításra és nem jelöl ki senkit vagy esetleg valamelyik tanácsadóját teszi be a megüresedett posztra.

- ZenZo
Ez engem is meglepett, bár nem fog hiányozni a kopasz, az biztos. Ha marad a klubnál, olyan nagy szart nem kavarhatott, különben gondolom azonnali hatállyal lapát, de a reprezentatív posztból kiindulva sok dolga már nem lesz.
-
- Site Admin
Itt van egy érdekes elemzés, ami szerint Scolariba bukott bele.
He has made a few errors that have led to his departure but he is effectively paying the price for his decision to appoint Luiz Felipe Scolari as manager last summer in preference to Carlo Ancelotti, who was Roman Abramovich’s preferred candidate.
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 837139.ece" onclick="window.open(this.href);return false;
He has made a few errors that have led to his departure but he is effectively paying the price for his decision to appoint Luiz Felipe Scolari as manager last summer in preference to Carlo Ancelotti, who was Roman Abramovich’s preferred candidate.
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 837139.ece" onclick="window.open(this.href);return false;
GO BLUES!
- Norbert
Világos persze, de a döntés háttere érdekel...undertow írta:Chelsea announced today (Wednesday) that chief executive Peter Kenyon is leaving the club in a full-time capacity from October 31.Norbert írta:Grimi tudná a részleteket, nekem innen Pestről úgy tűnik, hogy egy reprezentatív posztot bíztak rá (amolyan "külügyi megbízott"), ami szerintem presztizsveszteség az ő szempontjából. Okokat csak tippelgethetjük (Arnesennel való nézeteltérés, Kakuta-ügy kapcsán Roman valamit megelégelt stb-stb.). Mindenesetre kiváncsi vagyok az új jelöltre, ha Roman kinevez egyáltalán valakit.
Kenyon will continue to be a non-executive director and represent Chelsea on various Uefa and the European Clubs' Association committees.
ez londonból és budapestről is ugyanazt jelenti
egyébként nem jó hír, kit fogunk ezentúl mindenért hibáztatni?

Az utód tekintetében két utat látok: az anti-Kenyon csoport jelöltje lesz a befutó (Arnesen valamelyik cimbije) vagy Roman áttér kézi irányításra és nem jelöl ki senkit vagy esetleg valamelyik tanácsadóját teszi be a megüresedett posztra.
IN CHELSEA WE TRUST!
- undertow
- Site Admin
Chelsea announced today (Wednesday) that chief executive Peter Kenyon is leaving the club in a full-time capacity from October 31.Norbert írta:Grimi tudná a részleteket, nekem innen Pestről úgy tűnik, hogy egy reprezentatív posztot bíztak rá (amolyan "külügyi megbízott"), ami szerintem presztizsveszteség az ő szempontjából. Okokat csak tippelgethetjük (Arnesennel való nézeteltérés, Kakuta-ügy kapcsán Roman valamit megelégelt stb-stb.). Mindenesetre kiváncsi vagyok az új jelöltre, ha Roman kinevez egyáltalán valakit.
Kenyon will continue to be a non-executive director and represent Chelsea on various Uefa and the European Clubs' Association committees.
ez londonból és budapestről is ugyanazt jelenti

egyébként nem jó hír, kit fogunk ezentúl mindenért hibáztatni?
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Visszahozzuk Grant-otNorbert írta:Grimi tudná a részleteket, nekem innen Pestről úgy tűnik, hogy egy reprezentatív posztot bíztak rá (amolyan "külügyi megbízott"), ami szerintem presztizsveszteség az ő szempontjából. Okokat csak tippelgethetjük (Arnesennel való nézeteltérés, Kakuta-ügy kapcsán Roman valamit megelégelt stb-stb.). Mindenesetre kiváncsi vagyok az új jelöltre, ha Roman kinevez egyáltalán valakit.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
- Norbert
Grimi tudná a részleteket, nekem innen Pestről úgy tűnik, hogy egy reprezentatív posztot bíztak rá (amolyan "külügyi megbízott"), ami szerintem presztizsveszteség az ő szempontjából. Okokat csak tippelgethetjük (Arnesennel való nézeteltérés, Kakuta-ügy kapcsán Roman valamit megelégelt stb-stb.). Mindenesetre kiváncsi vagyok az új jelöltre, ha Roman kinevez egyáltalán valakit.
IN CHELSEA WE TRUST!
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 94,00.html
Kenyon távozik jelenlegi poziciójából... Hmm, ez elég hirtelen jött. Mit jelenthet?
Kenyon távozik jelenlegi poziciójából... Hmm, ez elég hirtelen jött. Mit jelenthet?
-
- Kedvenc játékos: Mount
- Kedvenc exjátékos: Terry Lampard Sevcsenko
- Kapcsolat:
Peter Kenyon távozik a csapattól október végén:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ch ... en-2000215" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ch ... en-2000215" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gábor
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Frank Arnesen kijelentette,hogy hamarosan tapasztaljuk munkája gyümölcsét:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 79,00.html
Farewell Didier!
- Gábor
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Új taggal bővült a Chelsea edzőinek száma.Carlo Ancelotti ,Bruno Demichelis-t hozta magával Milánóból:http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 65,00.html
Farewell Didier!
- norbbiii
- Kedvenc játékos: J. Cole
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
- Kapcsolat:
A Telegraph írta....ZenZo írta:http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 68,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;Hawaii írta:Mivel a volt tehetségkutató, Frank Arnesen sportigazgató lett így többen úgy gondolják, hogy ő lesz majd a Kenyon utódja. Mivel Kenyon nem jelent meg a médiában, amikor Ancelotti bemutatására került sor, így úgy vélik, hogy nem is ő fogja majd bejelenteni a Samsungal megkötetett szerződést.
Szerintem ott van Kenyon, sőt, ő is beszélt a Chelsea részéről
- ZenZo
http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 68,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;Hawaii írta:Mivel a volt tehetségkutató, Frank Arnesen sportigazgató lett így többen úgy gondolják, hogy ő lesz majd a Kenyon utódja. Mivel Kenyon nem jelent meg a médiában, amikor Ancelotti bemutatására került sor, így úgy vélik, hogy nem is ő fogja majd bejelenteni a Samsungal megkötetett szerződést.
Szerintem ott van Kenyon, sőt, ő is beszélt a Chelsea részéről