Szakmai stáb
- ParanoidAndroid
- Kedvenc játékos: Essien
- Kedvenc exjátékos: Makalele
- Csibe
- Kedvenc játékos: Ivanovic
- Kedvenc exjátékos: Ballack
Re: Szakmai stáb
Egy Carl Laraman-t nagyon szívesen látnék az Edzői stábban!ZenZo írta:Na igen, főleg, hogy Lollichon az egyik legjobban jegyzett kapusezdő, Cech-et ő tette fel a térképre lényegében, ő faragta azzá, akit megvettünk a Chelseabe.Norbert írta:Bárkit bármikor persze, csak épp a színfalak mögé nem látunk be. Így nagyon nehéz megalapozott véleményt mondani, vagy itt most nem ez a cél?Csaba009 írta:Abban szerintem igaza van, hogy pár emberkét el lehetne zavarni.
Drummyval mi a baj? Szerencsétlennek alig volt ideje dolgozni is, máris kirágnánk? McGivenről és Emenaloról meg szinte semmit sem tudok, így izgalommal telve várom, miért küldenéd el őket, s kiket látnál szívesen a helyükön? (nyilván ezek Csibének szólnak)
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Legegyszerűbb az lenne, ha előbb gondolkodnál, utána írnál és akkor nem csinálsz magadból hülyét és minket is megkímélsz a facepalmtól. Tudod:Csibe írta:Jól van na...vegyétek úgy hogy nem mondtam semmit...
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\
(bocs a nagy kommentért, nem találtam kisebbet )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsoca 2010. augusztus 27., péntek 16:22-kor.
- ZenZo
Na igen, főleg, hogy Lollichon az egyik legjobban jegyzett kapusezdő, Cech-et ő tette fel a térképre lényegében, ő faragta azzá, akit megvettünk a Chelseabe.Norbert írta:Bárkit bármikor persze, csak épp a színfalak mögé nem látunk be. Így nagyon nehéz megalapozott véleményt mondani, vagy itt most nem ez a cél?Csaba009 írta:Abban szerintem igaza van, hogy pár emberkét el lehetne zavarni.
Drummyval mi a baj? Szerencsétlennek alig volt ideje dolgozni is, máris kirágnánk? McGivenről és Emenaloról meg szinte semmit sem tudok, így izgalommal telve várom, miért küldenéd el őket, s kiket látnál szívesen a helyükön? (nyilván ezek Csibének szólnak)
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Csaba009
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Én csak azért mondom, mert a Chelsea nem tud olyan tehetségeket nevelni mint például a Barcelona. Pedig a Chelsea próbálkozik egy millió játékossal és nincs nagy eredmény. Azt akarom, hogy a Chelsea is jusson el odáig, hogy felnevel olyan kaliberű játékosokat mint Messi, Krkic, Fabregas, Piqué,Pedro.Norbert írta:Bárkit bármikor persze, csak épp a színfalak mögé nem látunk be. Így nagyon nehéz megalapozott véleményt mondani, vagy itt most nem ez a cél?Csaba009 írta:Abban szerintem igaza van, hogy pár emberkét el lehetne zavarni.
Ez van...
- Norbert
Bárkit bármikor persze, csak épp a színfalak mögé nem látunk be. Így nagyon nehéz megalapozott véleményt mondani, vagy itt most nem ez a cél?Csaba009 írta:Abban szerintem igaza van, hogy pár emberkét el lehetne zavarni.
IN CHELSEA WE TRUST!
- Csaba009
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Abban szerintem igaza van, hogy pár emberkét el lehetne zavarni.
- Gábor
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Norbert írta:de ha komolytalankodni akarsz nyitunk valami "stand up" topicot "Csibetánc avagy zöldségeket beszélek" címmel...Norbert írta:Csibe írta:Lehet sokat írtam...akkor csak 40%-ban
Farewell Didier!
- Csibe
Jól van na...vegyétek úgy hogy nem mondtam semmit...
- Norbert
de ha komolytalankodni akarsz nyitunk valami "stand up" topicot "Csibetánc avagy zöldségeket beszélek" címmel...Norbert írta:Csibe írta:Lehet sokat írtam...akkor csak 40%-ban
IN CHELSEA WE TRUST!
- Csibe
Nem fifázomNorbert írta:Csibe, sok volt a FIFA menedzserjátékból kicsit pihenj már meg...Csibe írta:Lehet sokat írtam...akkor csak 40%-ban
- Norbert
Csibe, sok volt a FIFA menedzserjátékból kicsit pihenj már meg...Csibe írta:Lehet sokat írtam...akkor csak 40%-ban
IN CHELSEA WE TRUST!
- Csibe
De amint mondtam ez csak az én véleményem! Nem kell leszedni a fejem érte...mindenkinek más a véleménye
- Csibe
Lehet sokat írtam...akkor csak 40%-ban
- Gábor
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
És csak 30% megy Ancelottinak?Vagy még annyi sem?Miért is?Mert mikor ide jött nem kente az angolt.Első szezonjában bajnok lett a csapattal amire nem sokan képesek.Csibe írta:A másik! 2009/2010 szezon és a mostani szezonban elért eredményeket véleményem szerint 70%-ba Ray Wilkinsnak köszönhetjük!
Szerintetek?
Tehát szvsz ez a 70% Wilkins dolog röhejes!
Farewell Didier!
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Ez bazdmeg ez beszarok, AZ ÉV HOZZÁSZÓLÁSACsibe írta:Átigazolások--->"Talán mert finoman szólva is nem ütik meg a Chelsea cserepad szintjét sem. Nem fogok erről megint papolni, már volt erről párszor szó. A Fradiba beférnének, vagy a Wolverhamptonba. és kész"
Az én véleményem szerint az edzői stábbal vannak a bajok. Ha én dönthetnék a sorsukról akkor én ezeket azonnal elbocsájtanám:
Michael Emenalo
(játékos megfigyelő)
Christophe Lollichon
(kapusedző)
Mick McGiven
(tehetségkutató)
Dermot Drummy
(ifik edzője)
A másik! 2009/2010 szezon és a mostani szezonban elért eredményeket véleményem szerint 70%-ba Ray Wilkinsnak köszönhetjük!
Szerintetek?
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
- Csibe
Átigazolások--->"Talán mert finoman szólva is nem ütik meg a Chelsea cserepad szintjét sem. Nem fogok erről megint papolni, már volt erről párszor szó. A Fradiba beférnének, vagy a Wolverhamptonba. és kész"
Az én véleményem szerint az edzői stábbal vannak a bajok. Ha én dönthetnék a sorsukról akkor én ezeket azonnal elbocsájtanám:
Michael Emenalo
(játékos megfigyelő)
Christophe Lollichon
(kapusedző)
Mick McGiven
(tehetségkutató)
Dermot Drummy
(ifik edzője)
A másik! 2009/2010 szezon és a mostani szezonban elért eredményeket véleményem szerint 70%-ba Ray Wilkinsnak köszönhetjük!
Szerintetek?
Michael Emenalo
(játékos megfigyelő)
Christophe Lollichon
(kapusedző)
Mick McGiven
(tehetségkutató)
Dermot Drummy
(ifik edzője)
Szerintetek?
- ZenZo
Talmaszabi írta: Tavaly, október végén(asszem 31-én) távozott tőlünk.
http://www.chelseafc.hu/index.php?p=showarticle&id=2437" onclick="window.open(this.href);return false;Spring írta:Amúgy tavaly már nem volt itt, szóval úgy írok. Asszem szeptemberben távozott talán.Hegee írta:Méghogy jót..
Kenyont leváltották posztjáról, de ettől eleddig még a Chelsea vezérkarának tagja volt, mégha lényegében csak szimbolikusan is.
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Így kicsit félreérthető volt, ahogy írtam, de arra gondoltam, hogy ugyan voltak adósságok, de azok nem ilyen mennyiségről szóltak és Abra rögtön ki is fizette őket. De maradjunk annyiban, hogy jó munkát végzett Kenyon és eddig Gourlay-re sem lehet nagy panasz.Petrolanos írta:Akkor is voltak adósságok, legalább is én úgy tudom, és csak azóta nincs mióta Abra kifizette.Talmaszabi írta:Én is úgy tudom, hogy Abra fizette ki, de én arra akartam kilyukadni, hogy Gourlay színre lépése máris egy kis galibát okozott a pénzügyekben, míg Kenyon idejében tudomásom szerint, ilyen nem nagyon volt/ nem volt.
6+8+5+4+1+1+2+1
- Petrolanos
- Kedvenc játékos: Kante - Mount
- Kedvenc exjátékos: Drogba - Lampard - Terry
Akkor is voltak adósságok, legalább is én úgy tudom, és csak azóta nincs mióta Abra kifizette.Talmaszabi írta:Én is úgy tudom, hogy Abra fizette ki, de én arra akartam kilyukadni, hogy Gourlay színre lépése máris egy kis galibát okozott a pénzügyekben, míg Kenyon idejében tudomásom szerint, ilyen nem nagyon volt/ nem volt.
2012. 05. 19.