Én néha úgy éreztem, h Essien-Lampard-Makelele 3as nem érzi egymást. Nagyon kaotikusnak tűnt számomra a középpályás védekezésünk. Lampard teljesítménye meg röhej... Gera hasznosabb lett volna ezen a meccsen.
Örülök h Sheva gólt lőtt, ennyi pozitívum volt legalább. Meg Kalou és Bridge is jól mozgott. (bíztatóan inkább)
megegyszer.
melyik gol?
amikor carvalho hagyta elmenni az emberet es az szabadon fejelhetett? szerinted azt meg lehetett fogni? te nem alltal meg nagypalyas kapuban. sot, kozelrol se lattal meg.
a masodik, ami aztan vegkepp abszolut vedelmi hiba? es a vegen abszolut takarasban volt viduka lovese?
terry es foleg carvalho benazott.
gab91 írta:szivenütött ez a vereség. nézem az első félidőt gondolom nyerünk, uigy utána bejöttem msnezni. megyek ki : a 90edik peeerc- má örültem hogy golt rugott pl drogba , de.. 2-1 . na nembaj majda MU-t meg a Pollt elverjük.. megt mindenkit aki jön sorba.
Vegul is mindenkinek van mumusa a mienk a Boro .Shit happens .
undertow írta:pontosan melyik gol is?
amikor carvalho hagyta elmenni az emberet, vagy amikor terry labai kozott ment el a labda, eros takarasban?
Azok a golok amikor ott all es nez a gol vonalon es arra var hogy a vedok majd mindent megoldanak . Meg azt is amit neki kell .
Másodikban egyáltalán nem volt benne cudicini. Az elsőben végülis kijöhetett volna de enhogymár mindig az ő nyakába varrjuk amikor senki sem ment pogatezzel vagy kivel. Igaz neki is két embere volt dehát amit terry is csinált az áhhh.. Shevchenkonak meg akkora mázlija volt ha nincs ott a védő be se "rúgja"
gab91 írta:szivenütött ez a vereség. nézem az első félidőt gondolom nyerünk, uigy utána bejöttem msnezni. megyek ki : a 90edik peeerc- má örültem hogy golt rugott pl drogba , de.. 2-1 :( :( :( :( . na nembaj majda MU-t meg a Pollt elverjük.. :D megt mindenkit aki jön sorba.
Vegul is mindenkinek van mumusa a mienk a Boro .Shit happens .
A gólnál egy kicsit szerencséje volt Sevának, de utána milyen mázlija volt a Boro-nak. Lampard-kapufa, szabadrúgás, meg a megpattanó Viduka-gól... B********* meg!!!
szivenütött ez a vereség. nézem az első félidőt gondolom nyerünk, uigy utána bejöttem msnezni. megyek ki : a 90edik peeerc- má örültem hogy golt rugott pl drogba , de.. 2-1 . na nembaj majda MU-t meg a Pollt elverjük.. megt mindenkit aki jön sorba.
A multkor megkerdezted tolem mi a bajom a Carlo-val .Lehet hogy 3 eve o volt a legjobb . De a mai muatvanya utan ,nem gondolod hogy egy kicsitt mar nem olyan jo mint volt ?A mai Boro gol is az ove .A Pool ellen se villogott,hat en megmondom oszinten mar alig varom hogy Peter vissza jojjon.
Sajnos Carlo tleg kiöregedett, Ő a kedvenc kapusom, de a mostani meccs, meg a pool elleni...
Meg az a Spanyol is jobb nala talan . Mert ennel mar csak jobb lehet valaki .Koszi Carlo !!!!!!
Gratulálok a Chelsea-nek, hogy azt hiszi az 1. gólja után vége és hozta a meccset. Megérdemelten kaptunk ki lassan kezdek neki örülni mert nem fogunk megint így bajnokságot nyerni.
És hogy mourinho bazz mért nem tud időben cserélni cserél 1 et azt is a 85. percben
A multkor megkerdezted tolem mi a bajom a Carlo-val .Lehet hogy 3 eve o volt a legjobb . De a mai muatvanya utan ,nem gondolod hogy egy kicsitt mar nem olyan jo mint volt ?A mai Boro gol is az ove .A Pool ellen se villogott,hat en megmondom oszinten mar alig varom hogy Peter vissza jojjon.
Sajnos Carlo tleg kiöregedett, Ő a kedvenc kapusom, de a mostani meccs, meg a pool elleni...