Aktuális meccsek
- paco83
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Tore Andre Flo
Szerintem három középpályás(Lampard,Joe Cole,Robben) kell szétszórva és egy kicsit hátrébb esetleg egy tényleges védekező középpályás(Makelele)!!!!!
Vagy még az lehet jó hogy egy csatáros rendszer és egy támadóközép három közép és egy védekező közép!!!!!!!
Szerintem ez lenne jó barca ellen!!!!!!!!!!!
A vereségről csak annyit hogy kellett már hogy legyen ilyenünk is bár azért FÁJ de ebből úgyis csak hasznot húzunk valahogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GO GO BLUES FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UI:REMÉLEM ÉRTHETŐ AMIT ÍRTAM?
Vagy még az lehet jó hogy egy csatáros rendszer és egy támadóközép három közép és egy védekező közép!!!!!!!
Szerintem ez lenne jó barca ellen!!!!!!!!!!!
A vereségről csak annyit hogy kellett már hogy legyen ilyenünk is bár azért FÁJ de ebből úgyis csak hasznot húzunk valahogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GO GO BLUES FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UI:REMÉLEM ÉRTHETŐ AMIT ÍRTAM?
-
- Site Admin
A hazai meccsen nyilván más lesz. Crespo és Drogba együtt elől, még ez sem kizárt, bár JM-t ismerve...paco83 írta:Lehet hogy igazad van de azt az egy-két gólt be is kell rúgni!!!!És ha rögtön védekezve megyünk ki akkor az csak a barcának jó nekünk kegyetlenül nem!!!!!!kdako írta:
Nem, de szerintem Lamps mellett a Barca ellen két inkább a védekezéssel foglalkozó játékos kell a kp-ra, legalábbis idegenben, egy egy-két gólos előny megtartására mindenképp.
GO BLUES!
- paco83
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Tore Andre Flo
Lehet hogy igazad van de azt az egy-két gólt be is kell rúgni!!!!És ha rögtön védekezve megyünk ki akkor az csak a barcának jó nekünk kegyetlenül nem!!!!!!kdako írta:
Nem, de szerintem Lamps mellett a Barca ellen két inkább a védekezéssel foglalkozó játékos kell a kp-ra, legalábbis idegenben, egy egy-két gólos előny megtartására mindenképp.
-
- Site Admin
Nem, de szerintem Lamps mellett a Barca ellen két inkább a védekezéssel foglalkozó játékos kell a kp-ra, legalábbis idegenben, egy egy-két gólos előny megtartására mindenképp.Clarmont írta:Makelele...elfelejtitek...kdako írta:Remélem Gallas gyorsan rendbejön. Elég csapás, h. Manichenak kell játszania Essien helyett. Del Hornoval Johnsonnal mi van, miért nem játszottak?
GO BLUES!
Visszanéztem a tegnapi meccset és hát...
Terry, Carvalho és Cech rettentő gyenge napot fogott ki. Az első gól Cech-é volt, egy ilyen kapusnak ezt fognia kellett volna.
Rengeteg labdát elvesztettünk, eladtunk középen, szinte azt játszotta a Boro, amit mi szoktunk. De egyértelműen a védelem volt szétesve.
Sebaj, jóvá kell tenni és tanulni belőle. C'MON CHELSEA
Terry, Carvalho és Cech rettentő gyenge napot fogott ki. Az első gól Cech-é volt, egy ilyen kapusnak ezt fognia kellett volna.
Rengeteg labdát elvesztettünk, eladtunk középen, szinte azt játszotta a Boro, amit mi szoktunk. De egyértelműen a védelem volt szétesve.
Sebaj, jóvá kell tenni és tanulni belőle. C'MON CHELSEA
- s-h-i-n-e.com
- Kedvenc játékos: shine
- Kedvenc exjátékos: GZ25
Kicsit utánanéztem, hogy mikor kaptunk ki utoljára 3 gólos különbséggel.
(Nem ma volt.)
(...pedig az is baromi jó kis keret volt...még a weakest link-el együtt is...)
At Stamford Bridge on 20-04-2002
English Premier -
Chelsea 0 (0) - 3 (2) Man Utd
Scholes 15
van Nistelrooy 41
Solskjaer 86
Chelsea: Cudicini ,Gallas ,Desailly ,Terry ,Melchiot ,Gronkjaer ,Petit (Dalla Bona ,78 ) ,Lampard ,Zola ,Gudjohnsen (Zenden ,45 ) ,Hasselbaink
Subs not used: de Goey,Jokanovic,Huth,
Man Utd: Barthez ,Neville ,Blanc ,Brown ,Fortune (Neville ,42 ) ,Silvestre ,Scholes ,Butt ,Giggs (Forlan ,87 ) ,Solskjaer ,van Nistelrooy
Subs not used Carroll,Irwin,O'Shea,
Bookings: Dalla Bona ,Gallas ,Gronkjaer ,Hasselbaink (Chelsea) Solskjaer (Man Utd)
Attendance: 41725
Referee: G P Barber (Tring)
(Nem ma volt.)
(...pedig az is baromi jó kis keret volt...még a weakest link-el együtt is...)
At Stamford Bridge on 20-04-2002
English Premier -
Chelsea 0 (0) - 3 (2) Man Utd
Scholes 15
van Nistelrooy 41
Solskjaer 86
Chelsea: Cudicini ,Gallas ,Desailly ,Terry ,Melchiot ,Gronkjaer ,Petit (Dalla Bona ,78 ) ,Lampard ,Zola ,Gudjohnsen (Zenden ,45 ) ,Hasselbaink
Subs not used: de Goey,Jokanovic,Huth,
Man Utd: Barthez ,Neville ,Blanc ,Brown ,Fortune (Neville ,42 ) ,Silvestre ,Scholes ,Butt ,Giggs (Forlan ,87 ) ,Solskjaer ,van Nistelrooy
Subs not used Carroll,Irwin,O'Shea,
Bookings: Dalla Bona ,Gallas ,Gronkjaer ,Hasselbaink (Chelsea) Solskjaer (Man Utd)
Attendance: 41725
Referee: G P Barber (Tring)
-
-
Nem láttam a meccset...DE...nem gáz hogy kikaptunk..igaz egy ilyen ellenféltől nem illik kikapni, de a játékosok legalább rádöbbennek hogy ők sem istenek...(csak félig;) )....jókor jött ez a pofon....most szaldjunk bele egy zakóba, és ne a barca ellen mikor már 2 meccsen dől el minden...és tegyük hozzá hogy eléggé el voltunk kényeztetve....
- chelseafan01
- undertow
- Site Admin
inhuzodas. nagyon hatareset, hogy felepul-e a barca meccsig. 10-14 nap altalaban ha jol emlekszem.
del horno elmeletileg serult. es mostanaban nagyon szar formaban van. tokomert adtuk kolcson bridgeyt...
johnson nem tudom miert nem jatszott. gereminel csak jobb lehetett volna.
bridge-terry-billy-johnno
jelen serulesek es formak mellett ez lenne a legjobb vedelmunk.
remeljuk josenak sikerul pszivhologiai elonyt kovacsolnia ebbol a zakobol.
de hogy minek adta kolcson bridget...
del horno elmeletileg serult. es mostanaban nagyon szar formaban van. tokomert adtuk kolcson bridgeyt...
johnson nem tudom miert nem jatszott. gereminel csak jobb lehetett volna.
bridge-terry-billy-johnno
jelen serulesek es formak mellett ez lenne a legjobb vedelmunk.
remeljuk josenak sikerul pszivhologiai elonyt kovacsolnia ebbol a zakobol.
de hogy minek adta kolcson bridget...