Bement végre két helyzet a 2. félidőben, ennyi volt más, meg hát ez a Wolves sem egy világverő csapat szerencsére. A cserék nem sok vizet zavartak, igazából Sancho jött csak be időben, ő volt kb az egyetlen ember a padon aki játékban van, a többiek már 3-1-nél jöttek leginkább pihentetés meg sérülés elkerülés céljából.BlueBlood1993 írta: ↑Ma, 1:58 Elsirom magam hogy végre nyerünk erre elfelejtem hogy ma meccs volt
Valaki tud egy rövid összefoglalót adni? Látom megint a forgatókönyv 1-0 után 1-1, de most mégse kaptunk ki. Mi volt más? Az hogy Mariska végre értelmes időben cserélt?
Kellett a győzelem, de én túlságosan nem nyugodtam meg, a támadóink továbbra is gyengék és alternatívájuk se nagyon van (csak olyan akit Maresca nem használ), a védelembe jó hogy jött Chalobah, de pl. a formába lendülő City ellen nem tudom mennyire lesznek elegek, a kapus posztot hagyjuk is, Sanchez-ben bármikor benne van a potya, a középpályán meg egy Caicedo sérülésre vagyunk az átjáróháztól. Szóval van még mindig kb 30 játékosunk, de így is szűk a keret, erre varrjon gombot valaki Ja és most jönnek majd a nehéz meccsek…