Ha wisey-nak nem sikerül felvennie, az egyik haverom felveszi nekem az egészet DVD-re,(elment a S1,S2 őm.. )úgyhogy nekem meglesz ha vkit érdekel...kdako írta:Wisey, véletlenül Te nem tudod rögzíteni gépre a Vicenza meccset?
Aktuális meccsek
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Azóta azért Franciaországban már emberekben is kimutatták a vírust.....kdako írta:Nem az ns találta ki, hanem a német bundestag mezőgazdasági bizottságánák elnöke mondta, hogy elképzelhető. Egyébként csak riogatás, arra jó, hogy ez manus szerepeljen a hírekben. Még sok szót is vesztegettünk rá.
Én el sem tudom képzelni ezt az évet VB nélkül, szóval én örülnék a legjobban ha nem lenne semmi gáz, de azért akad éppen elég érv amellett, hogy ne tartsák meg a VB-t, ha rosszabbodik a helyzet.És a rosszabbodásra sajnos még bőven van idő.
Birth, CHELSEA, Death
-
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Hát azért az NS-ben nem sokszor csalódtam, és 2× leírtam, hogy ki lett hangsúlyozva, hogy nagyon minimális rá az esély!!! De azt jónaktartom, hogy mindent leírnak, ami kevésbé lehetséges, vagy, ami tuti biztos, de csak, ha VAN valóságalapja. Az NS-t nem kell összekeverni a Blikk és egyéb szennylapokkal, mert ezekre még az újrahasznosított papírt is kár pazarolni!!!
-
szpecnaz! andyslacker azért írta ezt, hogy ha egyáltalán lesz VB, mert pár napja megjelent egy cikk az NS-ben, hogy lehet, hogy elmarad a VB, mert a madárinfluenza rohamosan terjed Németországban. Természetesen ennek minimális az esélye, de közölték, hogy akár a legrosszabb is bekövetkezhet(elmarad a VB), de mint már mondtam szinte lehetetlen, hogy ez bekövetkezzen. Egyébként szerintem nincs a világon olyan ember, aki nem hogy Lampard kerettagságát, hanem a kezdő 11-ben való szereplését megkérdőjelezné.
-
- Site Admin
A vereségeket nem őrzöm meg, csak ha mondjuk továbbjutást érnek. Ezt a Vicenza elleni meccset viszont anno nem láttam, csak sajnos dolgozom péntek este.zirkonium írta:Sajnos Londonban nem jön be a Sport2, pedig fel tudnám venni. A Barca meccset felvettem, ha esetleg érdekel valakit....kdako írta:Ezt a Chelsea TV-t még rögzíteni is jó lenne digitális formában! valaki meg tudja oldani?
GO BLUES!
-
mármint Lampard lesz e egyáltalán meghívva vagy lesz e vb?...nem értelek..andyslacker írta:Már ha lesz egyáltalán VB...szpecnaz írta:Na..de a meccsről pár szó...nagyon szarok voltunk...szinte csak lötyögtünk a pályán....akkor pörgött fel a játék mikor Guddy beállt..addig, semmit sem alkottunk....Lampard ma nem volt nagy formában..ha biztossá válik a bajnoki cím akkor jó lenne őt pihentetni mert a vb-re nem egy kifacsart Lampard kell...
-
Már ha lesz egyáltalán VB...szpecnaz írta:Na..de a meccsről pár szó...nagyon szarok voltunk...szinte csak lötyögtünk a pályán....akkor pörgött fel a játék mikor Guddy beállt..addig, semmit sem alkottunk....Lampard ma nem volt nagy formában..ha biztossá válik a bajnoki cím akkor jó lenne őt pihentetni mert a vb-re nem egy kifacsart Lampard kell...
Birth, CHELSEA, Death
-
Aki tudja/teheti nézze meg a Vicenza elleni meccset (ha azt adja majd az S2)! 1-0ra nyert a Vicenza Itáliában (ugye, ez KEK elődöntő volt), és innen kellett továbbjutni. És... Zola bombafejese, de Goey kirúgásából Mark Hughes álomgólja, és mindezt honnan felállva...! Én akkoriban csatlakoztam a Chelsea-ért szorítók akkor még nem túl népes társaságához, így az a meccs kedves emlék. És KEK döntőt ért!
There is only one Chelsea!
-
Szerintem Murinak Duff lesz a váratlan húzása a barca ellen ! A baloldalon akar operálni mert az a legsebezhetöbb része a barkának ill a kisgnóm nem fogja lefutni Duff-ot,bár védekezés miatt van benne kockázat visszont Robbennel nagyon hatékonyak lennének együtt a balszélen ! Én még reménykedem a továbbjutásba,eggyszerüen nem tudom elhinni,hogy ilyen korán búcsuzzunk !