Aktuális meccsek

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

Re: Aktuális meccsek

#141 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Bandi írta: 2025. január 20., hétfő 22:43 Az a 2. gól megint nem fog jönni nagyon úgy néz ki…
A wolves pedig eleg jól tud pressingelni ahogy nézem. Tehát a második félidőben nehogy harmadjára is ugyanaz a forgatóköny legyen…
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Bandi

#142 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Az a 2. gól megint nem fog jönni nagyon úgy néz ki…

Pityee

#143 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Ezért gàz hogy Laviara egyszerűen nem lehet számítani.
2012.05.19

Bandi

#144 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Fúú, azért kicsit levert a víz, úgy tűnt először hogy a térdét fogja.

White
Kedvenc játékos: Eden Hazard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.

#145 Hozzászólás Szerző: White »

Na ha Caicedo ki esik akkor nagy bajban vagyunk
#OnceABlueAlwaysABlue

Apinho
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Drogba

#146 Hozzászólás Szerző: Apinho »

Szokásos forgatókönyv. Na, vajon hogy alakul? :D remélem kedvezően

Sindu
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

#147 Hozzászólás Szerző: Sindu »

Izland írta: 2025. január 15., szerda 16:29
Pityee írta: 2025. január 15., szerda 11:03
BlueBlood1993 írta: 2025. január 15., szerda 10:31

Abszolút így van. Hány meg hány egy gólos nehézkes győzelem volt már a szezonban. Most ezek nincsenek. Én adnék 1-2 meccset Marisnak és ha nincs jelentős javulás a játékban (+az eredmények se jönnek) akkor next. Már leírtam az előző edzőnèl is, megteszem újra: 100% hogy lesz egy kompetens edző egyszer, csak addig kell kibaszkodni időben (de nem idő előtt) az aktuálisat. Fájdalmas, de ez van.
Hamarabb vágnám ki Maresckát, mint hogy eladnám Nkunkut az tuti.
A gáz akkor lesz, hogyha a Bayern, ahol szintén egy kezdő edző van, fogja tudni használni Nkunku-t úgy, hogy ott a csatár egy sokkal nagyobb név Kané személyében, mint nálunk Jackson. :lol:
Ez a forgatókönyv pont azt támasztaná alá, h Nkunku posztriválisa Palmer és nem Jackson. Hacsak nem Kane-t szorítja ki a kezdőből.

Izland
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard

#148 Hozzászólás Szerző: Izland »

Pityee írta: 2025. január 15., szerda 11:03
White írta: 2025. január 14., kedd 23:39 Ne panikoljatok , ugyanugy jatszunk mint novemberben , csak nincs szerencsénk
Abszolút így van. Hány meg hány egy gólos nehézkes győzelem volt már a szezonban. Most ezek nincsenek. Én adnék 1-2 meccset Marisnak és ha nincs jelentős javulás a játékban (+az eredmények se jönnek) akkor next. Már leírtam az előző edzőnèl is, megteszem újra: 100% hogy lesz egy kompetens edző egyszer, csak addig kell kibaszkodni időben (de nem idő előtt) az aktuálisat. Fájdalmas, de ez van.
A gáz akkor lesz, hogyha a Bayern, ahol szintén egy kezdő edző van, fogja tudni használni Nkunku-t úgy, hogy ott a csatár egy sokkal nagyobb név Kané személyében, mint nálunk Jackson. :lol:

Pityee

#149 Hozzászólás Szerző: Pityee »

White írta: 2025. január 14., kedd 23:39 Ne panikoljatok , ugyanugy jatszunk mint novemberben , csak nincs szerencsénk
2012.05.19

BlueBlood1993
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#150 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

Sindu
Kedvenc játékos: James

#151 Hozzászólás Szerző: Sindu »

Dízel írta: 2025. január 15., szerda 8:48
Igen, de megtudta tartani a csere jatekosait es amikor bealltak, akkor vert izzadtak, meccseket dontottek el es folyamatosan motivaltak voltak. Nem volt hiszti mint nalunk.
Ezt meg csak itthagyom a tegnapi slot csere a poolnal. Minden reszlete arany:
https://ibb.co/QccQnGc
Gyönyörű, de ma pont James is lőtt gólt miután becserélték, ha nem is azonnal. Sztem jó volt, h Lavia és James is szerepet kapott, de nem teljes meccset. De hamarabb cserélhetett volna támadókat Maresca az tény

Dízel
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

#152 Hozzászólás Szerző: Dízel »

White írta: 2025. január 14., kedd 23:31
Dízel írta: 2025. január 14., kedd 23:30 Maresca ezt hanyatlast maganak koszonheti, a kis kedvenceinek meg a blőd, gyerekes, makacs hozzaallasanak.
Tobbszor meg lett emlitve, de azzal, hogy csak 11emberrel foglalkozik es a tobbit leszarja, azzal kontraproduktivva teszi a csapatmoralt meg az egesz dolgot, amit csapatepites cimszoval tesz.

Pep a cityvel ugy tarolta le a premier leaguet, hogy minden posztra volt 2 ugyan olyan kvalitasu jatekosa.
Maresca meg mit csinal? Egy szaros impotens csatarral akarja vegig tolni a szezont. Caicedo a jobb bekk, aki amugy kozepen sokat fejlodott… van egy csomo jo szelsonk, de nem hasznalja oket. Vicc a pali. Ha igy folytatja olyan sorsra jut mint a makacs Lampard.
Éppen Pep volt aki ha tehette volna 11 játékossal játszotta volna végig , sőt többször nem is cserélt
Igen, de megtudta tartani a csere jatekosait es amikor bealltak, akkor vert izzadtak, meccseket dontottek el es folyamatosan motivaltak voltak. Nem volt hiszti mint nalunk.
Ezt meg csak itthagyom a tegnapi slot csere a poolnal. Minden reszlete arany:
https://ibb.co/QccQnGc

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#153 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Szabi írta: 2025. január 15., szerda 0:08
kecske01 írta: 2025. január 14., kedd 23:53
Szabi írta: 2025. január 14., kedd 23:03 Vicc ez a pali... :lol: Nem rúgtunk kapura a második félidőben és védőt cserél védőre. :lol:

Kecske most hallgat, biztos megy a magasröptű diskurzus discordon emsanyával.
Amíg nincs minőség kapus meg védő poszton ez lesz. Azt nem nagyon említed, hogy első félidőben agyon kellett volna nyernünk a meccset :D Jackson mindig is ilyen lesz, megdöglik a pályán meg a mezőnyben, de kapu előtt balfasz. Acheampongot én sem vittem volna le. Lehet Marescazni, de a meccsnek van lélektana, ha nincs a korai tizi meg a faszmák gól akkor megint másról beszélhetnénk. Nem tudunk reagálni, ha gólt kapunk. Ebben az edző is a hibás, meg a gyerekek is a pályán. Legfiatalabb csapat vagyunk a bajnokságban. Türelem kell.

Discordon írok meccsek alatt igen, Izland, Bubi, Awayroller stb is ott vannak. Mondtam gyertek át, mert folyamat peregnek a hozzászólások.
Nekem Jacksonnal továbbra sincs komolyabb bajom, sőt. :D Felüdülés nézni a Havertz-éra után, mert a kapu előtt mindketten hasonlóan nagy balfékek, de Nico ezerszer komplexebb játékos. Viszont azzal, hogy bármit kihagy, akkor is pályán maradhat, semmi se fogja tudat alatt arra ösztökélni, hogy jobban koncentráljon a befejezéseknél. Ezért lenne néha jó idejekorán leszedni.
Igen, ezért remélem hogy tényleg igazolunk egy klasszikus 9-est. Jacksonnak se férne bele akkor ez a teljesítmény, de szélre is simán ki lehetne rakni akkor őt.

Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

#154 Hozzászólás Szerző: Szabi »

kecske01 írta: 2025. január 14., kedd 23:53
Szabi írta: 2025. január 14., kedd 23:03 Vicc ez a pali... :lol: Nem rúgtunk kapura a második félidőben és védőt cserél védőre. :lol:

Amíg nincs minőség kapus meg védő poszton ez lesz. Azt nem nagyon említed, hogy első félidőben agyon kellett volna nyernünk a meccset :D Jackson mindig is ilyen lesz, megdöglik a pályán meg a mezőnyben, de kapu előtt balfasz. Acheampongot én sem vittem volna le. Lehet Marescazni, de a meccsnek van lélektana, ha nincs a korai tizi meg a faszmák gól akkor megint másról beszélhetnénk. Nem tudunk reagálni, ha gólt kapunk. Ebben az edző is a hibás, meg a gyerekek is a pályán. Legfiatalabb csapat vagyunk a bajnokságban. Türelem kell.

Discordon írok meccsek alatt igen, Izland, Bubi, Awayroller stb is ott vannak. Mondtam gyertek át, mert folyamat peregnek a hozzászólások.
Nekem Jacksonnal továbbra sincs komolyabb bajom, sőt. :D Felüdülés nézni a Havertz-éra után, mert a kapu előtt mindketten hasonlóan nagy balfékek, de Nico ezerszer komplexebb játékos. Viszont azzal, hogy bármit kihagy, akkor is pályán maradhat, semmi se fogja tudat alatt arra ösztökélni, hogy jobban koncentráljon a befejezéseknél. Ezért lenne néha jó idejekorán leszedni.
6+8+5+4+1+1+2+1

Pityee

#155 Hozzászólás Szerző: Pityee »

5meccses nyeretlenségi szériát szerencsétlenségre meg faszmákra fogni olyan veretes ellenfelek ellen mint az Ipswich, Everton vagy a Fulham több mint vicces, de oké :lol:
2012.05.19

kecske01

#156 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Pityee írta: 2025. január 14., kedd 23:32 Newcastle közben megelőzhet minket és kipottyantunk a top4ből egy olyan szintű kezdés után ahol bajnokesélyesként voltunk említve. Ez egy rémálom komolyan.
Nyugalom, ahogy most nem jönnek a winek ugyanúgy nyerhetünk utána 5-t. Castle sem fogja ezt végigbírni. Ott sem rotál az edző és sokkal intenzívebb focit nyomnak.

kecske01

#157 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Szabi
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

#158 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Nem szeretnék mindenbe belekötni, de ez is pedagógiailag milyen dolog, hogy a szerencsétlen újoncot egyből lekapja, ahogy gólt lőnek mellőle. Ha már bizalmat szavazott neki a nála 10 évvel idősebb és Pl- vagy válogatott rutinnal felvértezett posztriválisok kárára, akkor hagyja már végig a pályán.

Öt cserelehetőség ma se lett kimaxolta, a két csatár végigmozizta, ahogy hátrányban szenvedünk. Sancho kb. a 20. perctől semmit nem csinált, túl kockázatos lett volna megnézni, hátha valaki közülük hozzá tud tenni.
6+8+5+4+1+1+2+1

White
Kedvenc játékos: Eden Hazard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.

#159 Hozzászólás Szerző: White »

Ne panikoljatok , ugyanugy jatszunk mint novemberben , csak nincs szerencsénk
#OnceABlueAlwaysABlue

Moldván
Kedvenc játékos: Mount

#160 Hozzászólás Szerző: Moldván »

White írta: 2025. január 14., kedd 23:31
Dízel írta: 2025. január 14., kedd 23:30 Maresca ezt hanyatlast maganak koszonheti, a kis kedvenceinek meg a blőd, gyerekes, makacs hozzaallasanak.
Tobbszor meg lett emlitve, de azzal, hogy csak 11emberrel foglalkozik es a tobbit leszarja, azzal kontraproduktivva teszi a csapatmoralt meg az egesz dolgot, amit csapatepites cimszoval tesz.

Pep a cityvel ugy tarolta le a premier leaguet, hogy minden posztra volt 2 ugyan olyan kvalitasu jatekosa.
Maresca meg mit csinal? Egy szaros impotens csatarral akarja vegig tolni a szezont. Caicedo a jobb bekk, aki amugy kozepen sokat fejlodott… van egy csomo jo szelsonk, de nem hasznalja oket. Vicc a pali. Ha igy folytatja olyan sorsra jut mint a makacs Lampard.
Éppen Pep volt aki ha tehette volna 11 játékossal játszotta volna végig , sőt többször nem is cserélt
De milyen 11 játékossal? Össze se lehet hasonlítani, vagy ez teljesen elhanyagolható? :D

Válasz küldése