A wolves pedig eleg jól tud pressingelni ahogy nézem. Tehát a második félidőben nehogy harmadjára is ugyanaz a forgatóköny legyen…
Aktuális meccsek
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Re: Aktuális meccsek
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
Az a 2. gól megint nem fog jönni nagyon úgy néz ki…
- Pityee
Ezért gàz hogy Laviara egyszerűen nem lehet számítani.
2012.05.19
Fúú, azért kicsit levert a víz, úgy tűnt először hogy a térdét fogja.
- Apinho
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Szokásos forgatókönyv. Na, vajon hogy alakul?
remélem kedvezően

-
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Ez a forgatókönyv pont azt támasztaná alá, h Nkunku posztriválisa Palmer és nem Jackson. Hacsak nem Kane-t szorítja ki a kezdőből.Izland írta: ↑2025. január 15., szerda 16:29A gáz akkor lesz, hogyha a Bayern, ahol szintén egy kezdő edző van, fogja tudni használni Nkunku-t úgy, hogy ott a csatár egy sokkal nagyobb név Kané személyében, mint nálunk Jackson.Pityee írta: ↑2025. január 15., szerda 11:03Hamarabb vágnám ki Maresckát, mint hogy eladnám Nkunkut az tuti.BlueBlood1993 írta: ↑2025. január 15., szerda 10:31
Abszolút így van. Hány meg hány egy gólos nehézkes győzelem volt már a szezonban. Most ezek nincsenek. Én adnék 1-2 meccset Marisnak és ha nincs jelentős javulás a játékban (+az eredmények se jönnek) akkor next. Már leírtam az előző edzőnèl is, megteszem újra: 100% hogy lesz egy kompetens edző egyszer, csak addig kell kibaszkodni időben (de nem idő előtt) az aktuálisat. Fájdalmas, de ez van.![]()
- Izland
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard
A gáz akkor lesz, hogyha a Bayern, ahol szintén egy kezdő edző van, fogja tudni használni Nkunku-t úgy, hogy ott a csatár egy sokkal nagyobb név Kané személyében, mint nálunk Jackson.Pityee írta: ↑2025. január 15., szerda 11:03Hamarabb vágnám ki Maresckát, mint hogy eladnám Nkunkut az tuti.BlueBlood1993 írta: ↑2025. január 15., szerda 10:31Abszolút így van. Hány meg hány egy gólos nehézkes győzelem volt már a szezonban. Most ezek nincsenek. Én adnék 1-2 meccset Marisnak és ha nincs jelentős javulás a játékban (+az eredmények se jönnek) akkor next. Már leírtam az előző edzőnèl is, megteszem újra: 100% hogy lesz egy kompetens edző egyszer, csak addig kell kibaszkodni időben (de nem idő előtt) az aktuálisat. Fájdalmas, de ez van.

- Pityee
Hamarabb vágnám ki Maresckát, mint hogy eladnám Nkunkut az tuti.BlueBlood1993 írta: ↑2025. január 15., szerda 10:31Abszolút így van. Hány meg hány egy gólos nehézkes győzelem volt már a szezonban. Most ezek nincsenek. Én adnék 1-2 meccset Marisnak és ha nincs jelentős javulás a játékban (+az eredmények se jönnek) akkor next. Már leírtam az előző edzőnèl is, megteszem újra: 100% hogy lesz egy kompetens edző egyszer, csak addig kell kibaszkodni időben (de nem idő előtt) az aktuálisat. Fájdalmas, de ez van.
2012.05.19
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Abszolút így van. Hány meg hány egy gólos nehézkes győzelem volt már a szezonban. Most ezek nincsenek. Én adnék 1-2 meccset Marisnak és ha nincs jelentős javulás a játékban (+az eredmények se jönnek) akkor next. Már leírtam az előző edzőnèl is, megteszem újra: 100% hogy lesz egy kompetens edző egyszer, csak addig kell kibaszkodni időben (de nem idő előtt) az aktuálisat. Fájdalmas, de ez van.
-
- Kedvenc játékos: James
Gyönyörű, de ma pont James is lőtt gólt miután becserélték, ha nem is azonnal. Sztem jó volt, h Lavia és James is szerepet kapott, de nem teljes meccset. De hamarabb cserélhetett volna támadókat Maresca az tényDízel írta: ↑2025. január 15., szerda 8:48
Igen, de megtudta tartani a csere jatekosait es amikor bealltak, akkor vert izzadtak, meccseket dontottek el es folyamatosan motivaltak voltak. Nem volt hiszti mint nalunk.
Ezt meg csak itthagyom a tegnapi slot csere a poolnal. Minden reszlete arany:
https://ibb.co/QccQnGc
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
Igen, de megtudta tartani a csere jatekosait es amikor bealltak, akkor vert izzadtak, meccseket dontottek el es folyamatosan motivaltak voltak. Nem volt hiszti mint nalunk.White írta: ↑2025. január 14., kedd 23:31Éppen Pep volt aki ha tehette volna 11 játékossal játszotta volna végig , sőt többször nem is cseréltDízel írta: ↑2025. január 14., kedd 23:30 Maresca ezt hanyatlast maganak koszonheti, a kis kedvenceinek meg a blőd, gyerekes, makacs hozzaallasanak.
Tobbszor meg lett emlitve, de azzal, hogy csak 11emberrel foglalkozik es a tobbit leszarja, azzal kontraproduktivva teszi a csapatmoralt meg az egesz dolgot, amit csapatepites cimszoval tesz.
Pep a cityvel ugy tarolta le a premier leaguet, hogy minden posztra volt 2 ugyan olyan kvalitasu jatekosa.
Maresca meg mit csinal? Egy szaros impotens csatarral akarja vegig tolni a szezont. Caicedo a jobb bekk, aki amugy kozepen sokat fejlodott… van egy csomo jo szelsonk, de nem hasznalja oket. Vicc a pali. Ha igy folytatja olyan sorsra jut mint a makacs Lampard.
Ezt meg csak itthagyom a tegnapi slot csere a poolnal. Minden reszlete arany:
https://ibb.co/QccQnGc
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Igen, ezért remélem hogy tényleg igazolunk egy klasszikus 9-est. Jacksonnak se férne bele akkor ez a teljesítmény, de szélre is simán ki lehetne rakni akkor őt.Szabi írta: ↑2025. január 15., szerda 0:08Nekem Jacksonnal továbbra sincs komolyabb bajom, sőt.kecske01 írta: ↑2025. január 14., kedd 23:53Amíg nincs minőség kapus meg védő poszton ez lesz. Azt nem nagyon említed, hogy első félidőben agyon kellett volna nyernünk a meccsetJackson mindig is ilyen lesz, megdöglik a pályán meg a mezőnyben, de kapu előtt balfasz. Acheampongot én sem vittem volna le. Lehet Marescazni, de a meccsnek van lélektana, ha nincs a korai tizi meg a faszmák gól akkor megint másról beszélhetnénk. Nem tudunk reagálni, ha gólt kapunk. Ebben az edző is a hibás, meg a gyerekek is a pályán. Legfiatalabb csapat vagyunk a bajnokságban. Türelem kell.
Discordon írok meccsek alatt igen, Izland, Bubi, Awayroller stb is ott vannak. Mondtam gyertek át, mert folyamat peregnek a hozzászólások.Felüdülés nézni a Havertz-éra után, mert a kapu előtt mindketten hasonlóan nagy balfékek, de Nico ezerszer komplexebb játékos. Viszont azzal, hogy bármit kihagy, akkor is pályán maradhat, semmi se fogja tudat alatt arra ösztökélni, hogy jobban koncentráljon a befejezéseknél. Ezért lenne néha jó idejekorán leszedni.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Nekem Jacksonnal továbbra sincs komolyabb bajom, sőt.kecske01 írta: ↑2025. január 14., kedd 23:53Amíg nincs minőség kapus meg védő poszton ez lesz. Azt nem nagyon említed, hogy első félidőben agyon kellett volna nyernünk a meccsetJackson mindig is ilyen lesz, megdöglik a pályán meg a mezőnyben, de kapu előtt balfasz. Acheampongot én sem vittem volna le. Lehet Marescazni, de a meccsnek van lélektana, ha nincs a korai tizi meg a faszmák gól akkor megint másról beszélhetnénk. Nem tudunk reagálni, ha gólt kapunk. Ebben az edző is a hibás, meg a gyerekek is a pályán. Legfiatalabb csapat vagyunk a bajnokságban. Türelem kell.
Discordon írok meccsek alatt igen, Izland, Bubi, Awayroller stb is ott vannak. Mondtam gyertek át, mert folyamat peregnek a hozzászólások.

6+8+5+4+1+1+2+1
- Pityee
5meccses nyeretlenségi szériát szerencsétlenségre meg faszmákra fogni olyan veretes ellenfelek ellen mint az Ipswich, Everton vagy a Fulham több mint vicces, de oké 

2012.05.19
- kecske01
Nyugalom, ahogy most nem jönnek a winek ugyanúgy nyerhetünk utána 5-t. Castle sem fogja ezt végigbírni. Ott sem rotál az edző és sokkal intenzívebb focit nyomnak.
- kecske01
Amíg nincs minőség kapus meg védő poszton ez lesz. Azt nem nagyon említed, hogy első félidőben agyon kellett volna nyernünk a meccset

Discordon írok meccsek alatt igen, Izland, Bubi, Awayroller stb is ott vannak. Mondtam gyertek át, mert folyamat peregnek a hozzászólások.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Nem szeretnék mindenbe belekötni, de ez is pedagógiailag milyen dolog, hogy a szerencsétlen újoncot egyből lekapja, ahogy gólt lőnek mellőle. Ha már bizalmat szavazott neki a nála 10 évvel idősebb és Pl- vagy válogatott rutinnal felvértezett posztriválisok kárára, akkor hagyja már végig a pályán.
Öt cserelehetőség ma se lett kimaxolta, a két csatár végigmozizta, ahogy hátrányban szenvedünk. Sancho kb. a 20. perctől semmit nem csinált, túl kockázatos lett volna megnézni, hátha valaki közülük hozzá tud tenni.
Öt cserelehetőség ma se lett kimaxolta, a két csatár végigmozizta, ahogy hátrányban szenvedünk. Sancho kb. a 20. perctől semmit nem csinált, túl kockázatos lett volna megnézni, hátha valaki közülük hozzá tud tenni.
6+8+5+4+1+1+2+1
- White
- Kedvenc játékos: Eden Hazard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.
Ne panikoljatok , ugyanugy jatszunk mint novemberben , csak nincs szerencsénk
#OnceABlueAlwaysABlue
- Moldván
- Kedvenc játékos: Mount
De milyen 11 játékossal? Össze se lehet hasonlítani, vagy ez teljesen elhanyagolható?White írta: ↑2025. január 14., kedd 23:31Éppen Pep volt aki ha tehette volna 11 játékossal játszotta volna végig , sőt többször nem is cseréltDízel írta: ↑2025. január 14., kedd 23:30 Maresca ezt hanyatlast maganak koszonheti, a kis kedvenceinek meg a blőd, gyerekes, makacs hozzaallasanak.
Tobbszor meg lett emlitve, de azzal, hogy csak 11emberrel foglalkozik es a tobbit leszarja, azzal kontraproduktivva teszi a csapatmoralt meg az egesz dolgot, amit csapatepites cimszoval tesz.
Pep a cityvel ugy tarolta le a premier leaguet, hogy minden posztra volt 2 ugyan olyan kvalitasu jatekosa.
Maresca meg mit csinal? Egy szaros impotens csatarral akarja vegig tolni a szezont. Caicedo a jobb bekk, aki amugy kozepen sokat fejlodott… van egy csomo jo szelsonk, de nem hasznalja oket. Vicc a pali. Ha igy folytatja olyan sorsra jut mint a makacs Lampard.