duff szerzodeshosszabitasa meg nem hivatalos, sajnos.
sabrosa csak egy pletyka.
robben tavozasarol meg szo sincs, nagyon demagog valasztasi duma volt ez calderontol(kaka is tuti marad milanoban).
amugy is sokkal valoszinubb, hogy elvihetik pl a diszkokiraly ronaldot(rooney lehet, hogy letekeri a fejet ), joaqint(aki mindigis a realba akart menni) vagy pont sabrosat(mert tuti megveheto, es o lenne a legolcsobb kozuluk).
esetleg gronkjaer. majd gravesen megfuzi.
Most, hogy Duff szerződést hosszabbított és S. Sambrosát is leakarják igazolni világossá vált, hogy marad a csapat a régi felállásnál, s nem a brazilos két irányítós. Ahogy nézztem a németek meccseit láttam, hogy minden meccsen visszavontan játszik tehát nem a két csatár mögé rakták be, hanem Frings mellé, amolyan klasszikus 4-4-2ben. Tehát ő is kapott védelmi feladatokat, de mellette jól érkezett a második vonalban és sok labdát raktak le neki lővésre és mélységből jól érkezik. Szerintem tökéletesen eltudja láttni az eljövendő posztját. Kétségkívül ennek a legnagyobb vesztese Essien lehet, mert Makalele helye szerintem biztos. Tehát lehet Makalele utolsó szezonja mivel 34 éves lesz így Essien hátraléphet a helyére. Emelett ott van két fiatal játékos Obi Mikel és Diarra akiknek lehet jobb lenne, ha kölcsönadnánk valahova a Premiershipbe, hogy rendszeres játék lehetőségeket kapjanak és megérezzék az angol futballt. Sajnos ez a hátránya egy él csapatnak, hogy nincs lehetősége fiatalokra építi mert minden poszton jó bevált emberekkel lehet lépni, s nincs idő tesztelésre és csikó csapat létrehozzására. Más. Calderón nyerte a Realban az edzőválasztást, aki ígérete szerint előszerződést írat alá Robbennel, aki régebben nyilatkozta, hogy a Realért elhagyná a Chelsea-t, tehát mivel az idén nem túl sokat mutatott Duff hosszabított és Sambrosa jövetele lehetséges, Robben elmenetele levegőben lóg. Nem sokat tudok a szerbről aki Gallas helyére akarnak hozzni, de szerintem az utolsó évét még kitölti aztán mehet a Milánba vagy ahová akar úgy mint Drogba. Addig sok minden történhet már természetesen. Íme az én kezdőm:
Cech - Geremi, JT, Carvalho, Gallas - Ballack, Makelele, Lampard - J. Cole, Seva, Kalou
CFCBoy írta:Én vhogy így képzelném el:
--------------------Cech/Carlo
--Lahm-----Terry------------Carvalho------Bridge
--------------------Makelele
Cole----------Lampard--Ballack------------Robben
------------------Sheva/Drogba (aki több gólt lő)
Lahm bal oldalon játszik...de nem igazoltuk le,ugye?
CFCBoy írta:Én vhogy így képzelném el:
Lahm bal oldalon játszik...de nem igazoltuk le,ugye?
Én vhogy így képzelném el:
---------------------------Cech-----------------------------------------------------
-----P.Ferreira-----Terry------Gallas----Del Horno----------------------------------
-------------------------Makelele--------------------------------------------------
-----J.Cole-------------------------------Lampard--------------------------------
-------------------------Ballack----------------------------------------------------
-----------------Seva--------Drogba----------------------------------------------
Szerintem ez lesz a fel állás.
undertow írta:szerintem tipikus vonalszelso.
abszolut egylabas, igy kozepen soha nem lehet igazan jo.
Egyértek vele. Hiszen egy belső középályásnak kell a legtechnikásabbnak lennie, mindkét lábbal jól rúgni és passzolni, illetve azért középen többet kell ütközni mint szélen, s szélen van területe, hogy fusson, hiszen ő a leggyorsabb játékos a csapatban. Szerintem fizikailag sem olyan erős, hogy középen menjen. Elméletileg ebből a gyémánt alakzatból, amit Mourinho a Portoval játszott elég jó. Itt akkor Essien Lampard lenne egymás mellett és előttük Ballack. Ballack nagyon jól érkezik második vonalban van amikor elsőben mert a teljesen a csatár sor vonalában van és jól fejel rettentően. Legalábbis a Bayernbe ezt nyomta. Nagyon sok gólt lő. Nekem a 4-3-3 után ez a legnagyobb tippem, a felállásra és aztán a 4-2-2-2.
Nagy vonalakban osztom, de robbennek nagyon jó az állóképessége és jó fizikumú!183 cm, mint terry asszem!
Remekül fedezi a labdát, ez is betudható az elég jó testi erejének..
De ha egy taktikai felállást nézünk:
--------------------Cech-----------------------
Ferreira----Terry-------Gallas--------Bridge
------------------Makelele---------------------
------Essien--------------------Lampard-----
-------------------Ballack----------------------
------------Sheva--------Robben-------------
Makére leszek kíváncsi!
LEhet úgy jár mint Delpiero!
Egyik szezonban bllirírozik, a következőben meg már kiégett..
undertow írta:szerintem tipikus vonalszelso.
abszolut egylabas, igy kozepen soha nem lehet igazan jo.
Egyértek vele. Hiszen egy belső középályásnak kell a legtechnikásabbnak lennie, mindkét lábbal jól rúgni és passzolni, illetve azért középen többet kell ütközni mint szélen, s szélen van területe, hogy fusson, hiszen ő a leggyorsabb játékos a csapatban. Szerintem fizikailag sem olyan erős, hogy középen menjen. Elméletileg ebből a gyémánt alakzatból, amit Mourinho a Portoval játszott elég jó. Itt akkor Essien Lampard lenne egymás mellett és előttük Ballack. Ballack nagyon jól érkezik második vonalban van amikor elsőben mert a teljesen a csatár sor vonalában van és jól fejel rettentően. Legalábbis a Bayernbe ezt nyomta. Nagyon sok gólt lő. Nekem a 4-3-3 után ez a legnagyobb tippem, a felállásra és aztán a 4-2-2-2.
zirkonium írta:Szerintem Robben képességei jobban a csapat hasznára vannak, ha a szélen nyomja. Persze középen is megmutathatná mit tud, bár szerintem ez elég valószínütlen. Essien - Ballack - Lampard - Maka - Kalou (Guddy) uralom van a kp-án.
Remélem igazad van,és Gudi még legalább 5 évig a Chelsea stabil labdarúgója lesz...nagyon remélem
Szerintem Robben képességei jobban a csapat hasznára vannak, ha a szélen nyomja. Persze középen is megmutathatná mit tud, bár szerintem ez elég valószínütlen. Essien - Ballack - Lampard - Maka - Kalou (Guddy) uralom van a kp-án.
------------------------------ Cech -------------------------------
----- Ferreira -------- Gallas ----- Terry -------- Del Horno --
----------------------------- Makelele ---------------------------
-------------- Ballack ------------------- Lampard -------------
----------------------------- Robben ----------------------------
---------------- Drogba -------------- Sevcsenko -------------
Tudom, hogy elsőre furcsálni fogjátok Robben helyét, de szerintem nem csak szélen bevethető. Pontos passzai, jó lövései végett én egyszer-kétszer kipróbálnám középen is. De aztán lehet, hogy ott nem lenne jó...
------------------------------ Cech -------------------------------
----- Ferreira -------- Gallas ----- Terry -------- Del Horno --
----------------------------- Makelele ---------------------------
-------------- Ballack ------------------- Lampard -------------
----------------------------- Robben ----------------------------
---------------- Drogba -------------- Sevcsenko -------------
Tudom, hogy elsőre furcsálni fogjátok Robben helyét, de szerintem nem csak szélen bevethető. Pontos passzai, jó lövései végett én egyszer-kétszer kipróbálnám középen is. De aztán lehet, hogy ott nem lenne jó...