Nem er semmit PF a tamadasban ,ha vedekezni nem tud . Mert azert szerintem o eloszor vedo . De lehet hogy en rosszul tudom . Eloszor oldja meg a sajat feladatat ,ha utana meg tamadni is tud az csak bonus.Es nyugi soha nem fogja Wayne-t kiszoritani a bal oldalrol .kdako írta:Lehet, hogy a holland jobb védekezésben, de PF sokkal jobb támadásban: többet jön előre, gyorsabb, jobban passzol, nem csak hátra passzol. Boulahruz még középső védőnek sem lenne jó, mert nem olyan magas. Bridge-dzsel pedig össze sem lehet hasonlítani.CFCBoy írta:Most kivételesen arra fogom ezt a hszt, hogy este van, és biztos nagyon álmos vagy... Boulahrouz ezen az egy meccsen jobb volt, mint ferreira a 3 meccsén... nagyon jól játszott, csakhát sztem is a bal oldalon fogják játszatni... de inkább boulahrouz padozzon, mint egy remek formában lévő Bridge!!! remélem Mourinhonak megjön az esze, és Ferreira fog padozni!!Gullit írta:Boulahrouz nak nincs helye a kezdőbe a látotak alapján sok labdát eladott stb eddig nem szimpatizált számomra Ferreira jobb ez tény. Vagy csak Boulahrouz nem szeret jobb oldalon lenni.
Keret, kezdőcsapat
-
Re: hy
-
- Site Admin
Lehet, hogy a holland jobb védekezésben, de PF sokkal jobb támadásban: többet jön előre, gyorsabb, jobban passzol, nem csak hátra passzol. Boulahruz még középső védőnek sem lenne jó, mert nem olyan magas. Bridge-dzsel pedig össze sem lehet hasonlítani.CFCBoy írta:Most kivételesen arra fogom ezt a hszt, hogy este van, és biztos nagyon álmos vagy... Boulahrouz ezen az egy meccsen jobb volt, mint ferreira a 3 meccsén... nagyon jól játszott, csakhát sztem is a bal oldalon fogják játszatni... de inkább boulahrouz padozzon, mint egy remek formában lévő Bridge!!! remélem Mourinhonak megjön az esze, és Ferreira fog padozni!!Gullit írta:Boulahrouz nak nincs helye a kezdőbe a látotak alapján sok labdát eladott stb eddig nem szimpatizált számomra Ferreira jobb ez tény. Vagy csak Boulahrouz nem szeret jobb oldalon lenni.
GO BLUES!
- CFCBoy
- Kedvenc játékos: Lamps Mikel Iva Josh
- Kedvenc exjátékos: Duff Make Guddy
Most kivételesen arra fogom ezt a hszt, hogy este van, és biztos nagyon álmos vagy... Boulahrouz ezen az egy meccsen jobb volt, mint ferreira a 3 meccsén... nagyon jól játszott, csakhát sztem is a bal oldalon fogják játszatni... de inkább boulahrouz padozzon, mint egy remek formában lévő Bridge!!! remélem Mourinhonak megjön az esze, és Ferreira fog padozni!!Gullit írta:Boulahrouz nak nincs helye a kezdőbe a látotak alapján sok labdát eladott stb eddig nem szimpatizált számomra Ferreira jobb ez tény. Vagy csak Boulahrouz nem szeret jobb oldalon lenni.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Milyen meccset néztél?Gullit írta:Boulahrouz nak nincs helye a kezdőbe a látotak alapján sok labdát eladott stb eddig nem szimpatizált számomra Ferreira jobb ez tény. Vagy csak Boulahrouz nem szeret jobb oldalon lenni.

- Gullit
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kedvenc exjátékos: Gullit Zola
hy
Boulahrouz nak nincs helye a kezdőbe a látotak alapján sok labdát eladott stb eddig nem szimpatizált számomra Ferreira jobb ez tény. Vagy csak Boulahrouz nem szeret jobb oldalon lenni.
Come on Chelsea!
- Gullit
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kedvenc exjátékos: Gullit Zola
hy
Drogbának helye van a kezdőbe megint bizonyitotta rátermetségét a csapatba ő személyesití meg az igazi csatárt számomra. szép volt Didier

Come on Chelsea!
- mourinho
szpecnaz írta:szerintem nem fogunk kettő védekező középpályással felállni...2 ember kevés lenne támogatni a 2 csatárt....edmonton írta:Kíváncsi leszek mi lesz ha Makelele és J.Cole viszatér attól tartók akkor Robben nagy kedvencem kiszorúl a kezdőböl és J.Cole sem nagyon fog beférni persze sok függ Ballacktól hogy mennyire tudja bejátszani magát.
Az őszi szezonban még bíztos megkapja a bizalmat aztán meglátjuk.
Én Essient nem nagyon favorizálnám de akkor meg túl támadó lenne a csapat persze Lampard és Ballack is tud védekezni hiszen most meg Make nincs.
Ha mindenki egészséges akkor valószínüleg a Lampard, Essien,Makelele, Ballack középpen elől meg Seva Drogba kettős.
Jaja egyetértek szpecnazzal, szerintem ha felépül mindenki az Essien /Makelele, Ballack,Lamaprd,Robben/Joe Cole fog hatályba lépni
-
szerintem nem fogunk kettő védekező középpályással felállni...2 ember kevés lenne támogatni a 2 csatárt....edmonton írta:Kíváncsi leszek mi lesz ha Makelele és J.Cole viszatér attól tartók akkor Robben nagy kedvencem kiszorúl a kezdőböl és J.Cole sem nagyon fog beférni persze sok függ Ballacktól hogy mennyire tudja bejátszani magát.
Én Essient nem nagyon favorizálnám de akkor meg túl támadó lenne a csapat persze Lampard és Ballack is tud védekezni hiszen most meg Make nincs.
Ha mindenki egészséges akkor valószínüleg a Lampard, Essien,Makelele, Ballack középpen elől meg Seva Drogba kettős.
Kíváncsi leszek mi lesz ha Makelele és J.Cole viszatér attól tartók akkor Robben nagy kedvencem kiszorúl a kezdőböl és J.Cole sem nagyon fog beférni persze sok függ Ballacktól hogy mennyire tudja bejátszani magát.
Edmonton Oilers fan
-
- Site Admin
Ballack helyett Kalou a jobb szélen, csak 5-en a kispadon, de a többi szerintem is stimmel.mourinho írta:Itt a keret a hétvégi meccsre:
Chelsea (from): Cudicini, Ferreira, Carvalho, Terry, Bridge, Diarra, Essien, Lampard, Mikel, Robben, Wright-Phillips, Shevchenko, Kalou, Drogba, Smith, Mancienne, Hilario.
Szerintem ez lesz a kezdőnk:
--------------------------------------Carlo---------------------------------------------
Ferreira---------------------Carvalho---Terry--------------------------------Bridge
--------------------------------------Essien-------------------------------------------
----------------Lampard-----------Ballack-----------------Robben-----------------
-------------------------Drogba----------------Sheva-----------------------------
És akkor kispad: Hilario , Diarra , Mikel , Wright-Philips, Kalou,Smith,Mancienne
GO BLUES!
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba