------------------------------------Cech--------------------------------------------Chelsea88 írta:Mivel nem találtam igazán megfelelő topicot,gondoltam ide írom:
Kiváncsi vagyok,hogy ki,hogy állítaná föl a kezdő 11 ét,és milyen formában,szóval el is kezdem,mire gondoltam:
------------------------------------Cech--------------------------------------------
--------P.Ferreira------------------Terry------------------------Gallas-----------
------------------------------------Makelele---------------------------------------
--JOE---------------Ballack--------------------Lampard--------------Robben---
-----------------------Seva----------------------Drogba-------------------------
Cech/Cudicini, P.Ferreira/Geremi, Terry/Carvalho, Gallas/Bridge
Makelele/Essien, JOE/SWP, Ballack/Gudjohnsen, Lampard/Mikel, Robben/Duff, Seva és Drogba/Kalou
én valahogy így képzelem el.![]()
Ezt a kérdést azért tettem fel,mivel nagyon sok kiváló játékosunk van(és semmien távozóról nem tudunk még),és 22 olyan játékosunk,aki szinte bármelyik csapatba beférne a kezdőbe,de ezek közül a játékosok közül csak szinte minden 2. fog szerephez jutni a csapatban...vagy valami hatalmas rotáció?...
Kiváncsi lennék a ti véleményetekre
P.Ferreira----------Terry-------------------Gallas-----------DEl Horno/új védő
--JOE---------------Ballack--------------------Lampard--------------Robben---
-----------------------Seva----------------------Drogba-------------------------
SZerintem így lenne tökéletes!
Csere:CUdicini, Duff, Crespo(ha marad), Essien, Carvalho, SWP