Egészen biztos, hogy selejteznünk is kell, amennyiben elindulunk, a play-off körben csatlakozunk be. A chelseafc.com-os közleményben is ez szerepel.Sasur írta: ↑2024. május 25., szombat 18:15Legyen így! Nem kéne még ennél is jobban megszégyenülni. Viszont én nem hiszem, hogy itt elég tökösek a vezetők ahhoz, hogy Juve módjára visszalépjenek.
És elvileg még selejtezni is kell erre a szarra! Lesz selejtező, ha igazak a twitter hírek, én nem követem a konfetti ligát, szóval nem tudom.
FA-kupa
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Re: FA-kupa
6+8+5+4+1+1+2+1
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Hazardnak is egy év volt hátra amikor a Madrid 100 millát fizetett érte. Nem azért adnánk el mert el akarjuk, hanem a pénzért. Ha nem fizetik meg akkor marad.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
Az mar a Chelsea problemaja. Az europai szereples pipa.
Az, hogy nem indulunk, vagy nem erre gondolt a kolto, az mar masik kavehaz.
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Meg halál ciki, ha kiesünk esetleg és nem nyerjük meg.Sasur írta: ↑2024. május 25., szombat 18:15Legyen így! Nem kéne még ennél is jobban megszégyenülni. Viszont én nem hiszem, hogy itt elég tökösek a vezetők ahhoz, hogy Juve módjára visszalépjenek.
És elvileg még selejtezni is kell erre a szarra! Lesz selejtező, ha igazak a twitter hírek, én nem követem a konfetti ligát, szóval nem tudom.
A City egész évben betlizet a klasszikus nagy csapatok ellen. Idén van talán a legrosszabb mutatojuk ilyen téren. Ezt meg pont a spileres műsorban mutatták Lehelek mert az Arsenal meg pont a nagyokat verte kb oda vissza és botlott a kicsik ellen. Szoval annyira nem volt meglepetés a City játéka.
Ellenünk is totál gyengek voltak, csak mi meg rosszabb formában voltunk ill. Poch totál fogalmatlan volt pont a Ligakupa döntőben és az elődöntőben.
Ten Hag ezt a szedett vedett Unitedet meg azért bármikor össze tudta kapni 1-1 meccsre. Ennyit számit egy valamivel jobb edző.
1 év van a szerződéséből, meglepődnék ha 30-35-nél többet adna érte majd valaki.
- Anti
- Kapcsolat:
Azért nem kaphatunk büntetést, ha nem indulunk el a sorozatban?
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
Ilyen topic még úgysem volt nyitva a fórumon
Egyébként a konfetti ligában kevesebb meccs lesz mint az ELben ennyivel előnyösebb lett. De gazdaságilag abszolút nem éri meg.
Viszont az aston villa kiharcolta mellette a BL helyet szóval nekünk sem lehetetlen
(Már ha elindulhatunk)
Egyébként a konfetti ligában kevesebb meccs lesz mint az ELben ennyivel előnyösebb lett. De gazdaságilag abszolút nem éri meg.
Viszont az aston villa kiharcolta mellette a BL helyet szóval nekünk sem lehetetlen
(Már ha elindulhatunk)
- Bubi
Szerintem kb Gallagher 50 milla.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
Nem hiszem hogy abból az 50 millából amit kb kapnánk értük megoldódnak a pénzügyi gondjaink. Remélem nem indulunk, a hideg is kiráz ettől a sorozattól
- Sasur
- Kedvenc játékos: Ballack
- Kedvenc exjátékos: Flo
Legyen így! Nem kéne még ennél is jobban megszégyenülni. Viszont én nem hiszem, hogy itt elég tökösek a vezetők ahhoz, hogy Juve módjára visszalépjenek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sasur 2024. május 25., szombat 18:17-kor.
El Nino ! Form is temporary ,class is permanent.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Nem fogunk benne indulni. Olvass utana mester.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
- Bubi
Na ez az amit nem hiszek el gyerekek...
Ha ezek az agyonnyert motiválatlan faszkalapok úgy mennek neki a meccsnek mint a 2. félidőnek akkor megnyerik.
Ha ezek az agyonnyert motiválatlan faszkalapok úgy mennek neki a meccsnek mint a 2. félidőnek akkor megnyerik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bubi 2024. május 25., szombat 18:00-kor.
- White
- Kedvenc játékos: Eden Hazard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.
- Pityee
Na akkor jovore nincs Europa.
White miről beszelsz? Milyen masik csapat alapjan iteljuk meg? Hat tabella alapjan se ertuk el az EL helyet. Vagy szerinted igen? Te is megtudsz lepni engem a folosleges kotozkodeseddel
White miről beszelsz? Milyen masik csapat alapjan iteljuk meg? Hat tabella alapjan se ertuk el az EL helyet. Vagy szerinted igen? Te is megtudsz lepni engem a folosleges kotozkodeseddel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pityee 2024. május 25., szombat 17:59-kor.
2012.05.19
- White
- Kedvenc játékos: Eden Hazard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.
Ja szóval egy másik csapat meccse alapján ítéljük meg a saját jövőképünket..
Pityee te mindig meg tudsz lepni engem
#OnceABlueAlwaysABlue
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Így van
- Pityee
Ebben az esetben viszont megértem pokketino meneszteset. Hiszen nem sikerult a minimumot elernie ami az EL indulas volt. A konfetti az egy vicc kategoria, azt ne soroljuk ide.
2012.05.19