szpecnaz írta:Holnap biztos játszik Huth,Glen,Carlton Cole és Bridge!!!!Maniche még nem,amúgy a 7-es számú mezt kapta...a Huddersfiled 6000!!!!! szurkolóval fog majd jönni....
6000 szurkoló? egy páran biztos elkopnak útközbe...Visszafele,meg felöltik a Chelsea mezét,annyira csúfos vereséget szenvednek majd...
Holnap biztos játszik Huth,Glen,Carlton Cole és Bridge!!!!Maniche még nem,amúgy a 7-es számú mezt kapta...a Huddersfiled 6000!!!!! szurkolóval fog majd jönni....
undertow írta:latom nepszeru grant a szeleken, ugyhogy szolok, inkabb vedekezo kozeppalyas a srac.
Én úgy tudom balszélső....
With Chelsea since the age of nine, Anthony progressed through the age groups, earning the nickname ‘Judge’ along the way. He played many positions in the youth team before settling down at right-back but established himself in the reserve team as a holding midfielder.
Mancienne-re gondoltam, azért nem keverem össze a focisták nevét... Egyébként én is úgy tudom, hogy Grant védekező kp. A Football Manager-ben is úgy van megadva. Én még talán Phil Younghusband-nek is adnék lehetőséget. Bridge-nek és Johnson-nak meg MUSZÁJ játszani. Most van nagy esélyük a bizonyításra.
Igen. Phil kicsit háttérbe szorult, tavaly ontotta a gólokat, de aztán jött Sinclair!:) C.Cole-lal hárman elég erős csatársort alkothatnak...
Mancienne-re gondoltam, azért nem keverem össze a focisták nevét... Egyébként én is úgy tudom, hogy Grant védekező kp. A Football Manager-ben is úgy van megadva. Én még talán Phil Younghusband-nek is adnék lehetőséget. Bridge-nek és Johnson-nak meg MUSZÁJ játszani. Most van nagy esélyük a bizonyításra.
Chelseafan írta:Kb. én is így állnék fel! Talán én Pidgeley-t állítanám a kapuba. Meg cserének jelölném Mancienne-t. Egyébként mennyit lehet cserélni az FA-kupa meccsen?
Mancienne tényleg nagyon jó, de még fiatal, Watt-nak kevesebb ideje van bizonyítani!
szerintem Maniche-re gondolt ,ő meg már 28 éves (utánanéztem).Meg most az nb1.hu azt írja,hogy még nem is igazoltuk le-kölcsönbe se-úgyhogy nem tudom,hogy most mi van
Miért gondolt volna Maniche-ra?? Egészen véletlenül félre írta és a tartalék csapat középhátvédjét írta be?:) Szerintem Mancienne-re gondolt.
Maniche-ről még egy szót sem írtak a hivatalos honlapon - hála az égnek. Remélem pletyka marad! Szarnak se hiányzik mégegy portugál!
Chelseafan írta:Kb. én is így állnék fel! Talán én Pidgeley-t állítanám a kapuba. Meg cserének jelölném Mancienne-t. Egyébként mennyit lehet cserélni az FA-kupa meccsen?
Mancienne tényleg nagyon jó, de még fiatal, Watt-nak kevesebb ideje van bizonyítani!
szerintem Maniche-re gondolt ,ő meg már 28 éves (utánanéztem).Meg most az nb1.hu azt írja,hogy még nem is igazoltuk le-kölcsönbe se-úgyhogy nem tudom,hogy most mi van
Kb. én is így állnék fel! Talán én Pidgeley-t állítanám a kapuba. Meg cserének jelölném Mancienne-t. Egyébként mennyit lehet cserélni az FA-kupa meccsen?