utálni nem, de nem is volt a szívem csücskebobbymate írta:
Azok akiknek Torres meg Ba jut a nagy meccseken.... Drogba is feka őt is utálod?
Átigazolások
Re: Átigazolások
- bobbymate
- Kedvenc játékos: David Luiz
- Kedvenc exjátékos: Ballack
Azok akiknek Torres meg Ba jut a nagy meccseken.... Drogba is feka őt is utálod?Traxver írta:32 évesnek ki a fas*om örül?? főleg ha még feka isbobbymate írta:Ki ne találjátok már, hogy nem örültök Eto'o.nak. El ne kezdjük ezt az "utálom mert 9 éve ezt mondta" dolgot! Egy világklasszis csatár aki tízből tízszer bevágja (mégha a ruszkiknál csak lógatta a kékerest)! Amikor Ba jött télen mindenki örült, hogy hudejó lesz csatárunk, most meg húzzátok a szátok? Srácok, idejött játszani a MI csapatunkba, a minimum, hogy normálisan kezeljük! Én igenis örülök neki, nyilván nekem sem volt a kedvencem soha, de nem a Benitez effektussal állunk szemben, ő azért Mou-val megnyert mindent és tiszteli őt, ha azzal küldi be, hogy: Figyi csöpi kenj egy gólt, akkor ő úgy is tesz majd! nem úgy mint torres
32 évesnek ki a fas*om örül?? főleg ha még feka isbobbymate írta:Ki ne találjátok már, hogy nem örültök Eto'o.nak. El ne kezdjük ezt az "utálom mert 9 éve ezt mondta" dolgot! Egy világklasszis csatár aki tízből tízszer bevágja (mégha a ruszkiknál csak lógatta a kékerest)! Amikor Ba jött télen mindenki örült, hogy hudejó lesz csatárunk, most meg húzzátok a szátok? Srácok, idejött játszani a MI csapatunkba, a minimum, hogy normálisan kezeljük! Én igenis örülök neki, nyilván nekem sem volt a kedvencem soha, de nem a Benitez effektussal állunk szemben, ő azért Mou-val megnyert mindent és tiszteli őt, ha azzal küldi be, hogy: Figyi csöpi kenj egy gólt, akkor ő úgy is tesz majd! nem úgy mint torres
- bobbymate
- Kedvenc játékos: David Luiz
- Kedvenc exjátékos: Ballack
Ki ne találjátok már, hogy nem örültök Eto'o.nak. El ne kezdjük ezt az "utálom mert 9 éve ezt mondta" dolgot! Egy világklasszis csatár aki tízből tízszer bevágja (mégha a ruszkiknál csak lógatta a kékerest)! Amikor Ba jött télen mindenki örült, hogy hudejó lesz csatárunk, most meg húzzátok a szátok? Srácok, idejött játszani a MI csapatunkba, a minimum, hogy normálisan kezeljük! Én igenis örülök neki, nyilván nekem sem volt a kedvencem soha, de nem a Benitez effektussal állunk szemben, ő azért Mou-val megnyert mindent és tiszteli őt, ha azzal küldi be, hogy: Figyi csöpi kenj egy gólt, akkor ő úgy is tesz majd! nem úgy mint torres
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Jobban örültem volna a kolumbiainak, de legalább jött egy igazi csatár...
Az eddigi csapataiban közel 0,5-ös gólátlagot produkált, ami nagyon kiváló, az Anzsiban 38 meccsen 20 gólt vert. A mostani bajnokságban 6 meccsen 2-t vert és ő lőtt a legtöbbször kapura az egész Premjer Leagueban, 26-szor, ez 7,7%-os mutató (Demba Ba is hasonló %-ban váltotta gólra a lövéseit mielőtt ideigazolt).
Itt van egy vidi Eto'o Top 20 góljáról (a készítő véleménye szerint), nekem a 2. tetszett a legjobban:
https://www.youtube.com/watch?v=kQyNTcE2Ctc" onclick="window.open(this.href);return false;
Az eddigi csapataiban közel 0,5-ös gólátlagot produkált, ami nagyon kiváló, az Anzsiban 38 meccsen 20 gólt vert. A mostani bajnokságban 6 meccsen 2-t vert és ő lőtt a legtöbbször kapura az egész Premjer Leagueban, 26-szor, ez 7,7%-os mutató (Demba Ba is hasonló %-ban váltotta gólra a lövéseit mielőtt ideigazolt).
Itt van egy vidi Eto'o Top 20 góljáról (a készítő véleménye szerint), nekem a 2. tetszett a legjobban:
https://www.youtube.com/watch?v=kQyNTcE2Ctc" onclick="window.open(this.href);return false;
We are the famous, the famous Chelsea!
Egy év pláne korrekt, addigra felépítjük mögé Lukakut REMÉLHETŐLEG.
Eto'o...utálom, de mindenesetre sok sikert kívánok neki és remélem kegyetlen lesz a 16-oson belül.
- Mr-Moss
- Kedvenc játékos: JT
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Mu és a City gyakran kezd több csatárral, ha nem is befejező csatárt játszanak. RVP, Rooney, esetleg Wellbeck is elfér egyszerre a pályán. Agüero is szokott Dzeko mögött játszani. Nálunk egy sorral hátrébb is van 7 emberünk 3 posztra.
Ha hozunk egy vkp-t (mondjuk De Rossi), akkor meg De Rossi, Rami, Lamps, Mikel, Essien, Ginkel (DL). 6 ember 2 posztra. Oké, hogy hosszú a szezon, de ez már így is sok szerintem.
Torrest és Bát el. De legalább Nandot. Meg még esetleg Mosest kölcsön.
Ha hozunk egy vkp-t (mondjuk De Rossi), akkor meg De Rossi, Rami, Lamps, Mikel, Essien, Ginkel (DL). 6 ember 2 posztra. Oké, hogy hosszú a szezon, de ez már így is sok szerintem.
Torrest és Bát el. De legalább Nandot. Meg még esetleg Mosest kölcsön.
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
PéldáulHawaii írta:Pl egy normális vkp-t...Mr-Moss írta:Mégis kit kellene megvenni? Így is több, mint telt ház van. Eladni kell nem vásárolni.Chelseafan írta:Van esély rá, hogy még jön valaki, hiába nyilatkozta azt José, hogy csak Rooney (vagy a plan B/ C) érkezhet. Eto'o ingyen jött, ha úgy vesszük, megmaradt a Rooney-ra szánt összeg, Abra ha már félig kivette a zsebéből, nem hiszem, hogy visszarakja

3 jó csatárt meg elbír egy topcsapat, City, MU, stb., évek óta 3-4 van a keretükben.
- easy
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Lampard
ingyen jött, évi 7-8 misi a fizujaPatrik17 írta:mennyibe fájt etooo? szerintem jó vétel, el kellene passzolnotok torrest és bat, aztán mehetne a lukaku-etoo rotálva, utóbbitól előbbi rengeteget tanulhat és etoot ha helyzetbe hozzák a többiek a bl kulcsszakaszaiban ha valaki akkor ő nem fog hibázni.
mennyibe fájt etooo? szerintem jó vétel, el kellene passzolnotok torrest és bat, aztán mehetne a lukaku-etoo rotálva, utóbbitól előbbi rengeteget tanulhat és etoot ha helyzetbe hozzák a többiek a bl kulcsszakaszaiban ha valaki akkor ő nem fog hibázni.
- Sheenka
- Kedvenc játékos: Kante
Lyó kérdés. Malyd meglátlyuk. De szerintem a utcalány anylyát a vezetőségnek ha nem lyön már senki.pulci03 írta:Valyon ezzel lezárultak igazolásaink vagy jön még valaki?
-
- Kedvenc játékos: Lampard
Torres mehet végreMr-Moss írta:Mégis kit kellene megvenni? Így is több, mint telt ház van. Eladni kell nem vásárolni.Chelseafan írta:Van esély rá, hogy még jön valaki, hiába nyilatkozta azt José, hogy csak Rooney (vagy a plan B/ C) érkezhet. Eto'o ingyen jött, ha úgy vesszük, megmaradt a Rooney-ra szánt összeg, Abra ha már félig kivette a zsebéből, nem hiszem, hogy visszarakja
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dacultras 2013. augusztus 29., csütörtök 17:28-kor.
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Azpi Kante James Mount
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Pl egy normális vkp-t...Mr-Moss írta:Mégis kit kellene megvenni? Így is több, mint telt ház van. Eladni kell nem vásárolni.Chelseafan írta:Van esély rá, hogy még jön valaki, hiába nyilatkozta azt José, hogy csak Rooney (vagy a plan B/ C) érkezhet. Eto'o ingyen jött, ha úgy vesszük, megmaradt a Rooney-ra szánt összeg, Abra ha már félig kivette a zsebéből, nem hiszem, hogy visszarakja
Ha sötétben tapogatózol, nyisd ki a szemed!
- Mr-Moss
Mégis kit kellene megvenni? Így is több, mint telt ház van. Eladni kell nem vásárolni.Chelseafan írta:Van esély rá, hogy még jön valaki, hiába nyilatkozta azt José, hogy csak Rooney (vagy a plan B/ C) érkezhet. Eto'o ingyen jött, ha úgy vesszük, megmaradt a Rooney-ra szánt összeg, Abra ha már félig kivette a zsebéből, nem hiszem, hogy visszarakja
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
Van esély rá, hogy még jön valaki, hiába nyilatkozta azt José, hogy csak Rooney (vagy a plan B/ C) érkezhet. Eto'o ingyen jött, ha úgy vesszük, megmaradt a Rooney-ra szánt összeg, Abra ha már félig kivette a zsebéből, nem hiszem, hogy visszarakja 

- Mr-Moss
Így viszont van négy csatárunk. Torrest és Bát el kéne passzolni a hátralévő pár napban.
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Eidur Gudjohnsen
Szedjünk össze minden mocskot, így kell.
- pulci03
- Kedvenc játékos: John Terry
Kíváncsian várom mire képes még 32 évesen addig nem mondok róla véleményt!bolnud írta:Hivatalos:
http://www.chelseafc.com/news-article/a ... etoo-signs" onclick="window.open(this.href);return false;
Valyon ezzel lezárultak igazolásaink vagy jön még valaki? nem lepődnék meg ha igen...
Hivatalos:
http://www.chelseafc.com/news-article/a ... etoo-signs" onclick="window.open(this.href);return false;