Nosztalgia topic (egykori játékosaink, edzőink, stb.)
-
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Re: Nosztalgia topic (egykori játékosaink, edzőink, stb.)
Elcseszet foci év ez, Chelseat nem is számolva , Argentína, City győzelmek..
Szegény Dortmund, most a Róma, kár volt idén döntő meccseket nézni komolyan
Szegény Dortmund, most a Róma, kár volt idén döntő meccseket nézni komolyan
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
- Pityee
- Kedvenc játékos: Kante-James-Silva
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Na Tuchelnek azért a bajnokság csak összejött.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Csak úgy kiváncsiságból végignéztem az idei 9 döntetlen és 14 vesztes meccsen összeszedett xG-t, és habár ez nem valami tudományos, és tudom sokan egyáltalán nem kedvelik ezt a statot, azért valamellyest mégiscsak kirajzolja egy meccs körvonalát. A 9 döntetlenből 6-on volt magasabb xG, mint az ellenfélnek, és érdekes módon ezeknek a meccseknek nagy része olyan csapatok ellen jött, akik a tabella első felében vannak (Sp*rs, United, Liverpool oda-vissza, Fulham). A 14 vereségnél pedig a meccsek felében volt magasabb az xG, plusz még szórakozásból ide lehet sorolni a Dinamo, Dortmund és Real (H) elleni meccseket is.flatley09 írta: ↑2023. május 10., szerda 17:26Ez is jogos.Sheenka írta: ↑2023. május 10., szerda 16:35Akkor miért kapott minden csapat több gólt, akik hasonló vagy kevesebb gólt lőttek nálunk?Crap írta: ↑2023. május 10., szerda 14:19 Azért nem kaptunk csak rendre 1-2 gólnál többet mindenkitől,(és maradt aránylag alacsony a kapott gólok száma) mert semmi ellenállást nem tudtunk kifejteni, így a csapatok csak simán ráültek az eredményre és kényelmesen / izgalom nélkül letelt a legtöbb 90 pec.
Szerintem is rettenetesek vagyunk és a védelem sem különösebben jó, de ekkora baromságot azért ne írjunk már.
Konkrétan a 3. legkevesebb gólt kaptuk eddig a PL-ben. Csak a 'Castle (29), City (31) kapott nálunk kevesebb gólt és egy szinten vagyon az Arsena-lal (39) aki ugye a második a tabellán.
A gond inkább az volt idén, hogy az egyik legkevesebb gólt rúgtuk. Csak a Wolfs (30), Soton (31), Everton (32) rúgott nálunk kevesebbet. Mi a Notthingam-mel együtt 34-et....
A 9 döntetlenünkből 4 volt 0-0,a 14 vereségünkből csak 8-szor kaptunk 1-nél több gólt. ezek persze nem fényes statok de tény ha csak 50%-kal több gólt rúgtunk volna (34+17) akkor sokkal jobb helyen is lehetnénk...
A UTD 49 rúgott és 41 kapott góllal 4. ...
A Suprs 64-57!!! a 6.
Ettől még persze jogos, Haaland valószínűleg beverte volna nekünk azt a bizonyost... de mivel nem játszott ez ugyanúgy "relatív" ahogy mi is lőhettünk volna tübb gólt:D
Tény ami tény...nem a védelmünk volt a legkatasztrófálisabb idén.
Ez persze nem azt jelenti, hogy az összes itt emlitett meccsen reális lett volna a 3 pont megszerzése, de egy épkézláb befejezővel, nem kizárt hogy most még harcban lennénk az Európai helyekért folyó harcban.
- flatley09
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Robben
Ez is jogos.Sheenka írta: ↑2023. május 10., szerda 16:35Akkor miért kapott minden csapat több gólt, akik hasonló vagy kevesebb gólt lőttek nálunk?Crap írta: ↑2023. május 10., szerda 14:19 Azért nem kaptunk csak rendre 1-2 gólnál többet mindenkitől,(és maradt aránylag alacsony a kapott gólok száma) mert semmi ellenállást nem tudtunk kifejteni, így a csapatok csak simán ráültek az eredményre és kényelmesen / izgalom nélkül letelt a legtöbb 90 pec.
Szerintem is rettenetesek vagyunk és a védelem sem különösebben jó, de ekkora baromságot azért ne írjunk már.
Konkrétan a 3. legkevesebb gólt kaptuk eddig a PL-ben. Csak a 'Castle (29), City (31) kapott nálunk kevesebb gólt és egy szinten vagyon az Arsena-lal (39) aki ugye a második a tabellán.
A gond inkább az volt idén, hogy az egyik legkevesebb gólt rúgtuk. Csak a Wolfs (30), Soton (31), Everton (32) rúgott nálunk kevesebbet. Mi a Notthingam-mel együtt 34-et....
A 9 döntetlenünkből 4 volt 0-0,a 14 vereségünkből csak 8-szor kaptunk 1-nél több gólt. ezek persze nem fényes statok de tény ha csak 50%-kal több gólt rúgtunk volna (34+17) akkor sokkal jobb helyen is lehetnénk...
A UTD 49 rúgott és 41 kapott góllal 4. ...
A Suprs 64-57!!! a 6.
Ettől még persze jogos, Haaland valószínűleg beverte volna nekünk azt a bizonyost... de mivel nem játszott ez ugyanúgy "relatív" ahogy mi is lőhettünk volna tübb gólt:D
Tény ami tény...nem a védelmünk volt a legkatasztrófálisabb idén.
- Sheenka
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Akkor miért kapott minden csapat több gólt, akik hasonló vagy kevesebb gólt lőttek nálunk?Crap írta: ↑2023. május 10., szerda 14:19 Azért nem kaptunk csak rendre 1-2 gólnál többet mindenkitől,(és maradt aránylag alacsony a kapott gólok száma) mert semmi ellenállást nem tudtunk kifejteni, így a csapatok csak simán ráültek az eredményre és kényelmesen / izgalom nélkül letelt a legtöbb 90 pec.
- Izland
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard
Jogos nagyrészt. Nem szóltam.Crap írta: ↑2023. május 10., szerda 14:19Annyit pontosítanék, hogy.:
A 3-ból 2-öt a City B csapata ellen játszottunk, ahol nem volt Haaland. Összesen a 3 meccsen 7-0-al vertek le minket, mindegyiken City győzelemKicsit komolyabban veszi a City bármelyik meccset igazából simán 5-0 lett volna az összes, Hóland mesterhármassal.
A védelmünk is sajnos totál szervezetlen és rossz volt. (és még most is az)
Azért nem kaptunk csak rendre 1-2 gólnál többet mindenkitől,(és maradt aránylag alacsony a kapott gólok száma) mert semmi ellenállást nem tudtunk kifejteni, így a csapatok csak simán ráültek az eredményre és kényelmesen / izgalom nélkül letelt a legtöbb 90 pec.
Annyit pontosítanék, hogy.:
A 3-ból 2-öt a City B csapata ellen játszottunk, ahol nem volt Haaland. Összesen a 3 meccsen 7-0-al vertek le minket, mindegyiken City győzelem

A védelmünk is sajnos totál szervezetlen és rossz volt. (és még most is az)
Azért nem kaptunk csak rendre 1-2 gólnál többet mindenkitől,(és maradt aránylag alacsony a kapott gólok száma) mert semmi ellenállást nem tudtunk kifejteni, így a csapatok csak simán ráültek az eredményre és kényelmesen / izgalom nélkül letelt a legtöbb 90 pec.
- Izland
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard
Ha jól emlékszem, nekünk sem rúgott még gólt a norvég. Igaz a védelmünkkel van idén a legkevesebb gond.
- James Lee
- Kedvenc játékos: Kante RLC
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba
Több más tehetséggel együtt.
Egyébként ha már szóba került Mou, több hiteles(ebb) forrás, pl Nicolo Schira és Rudy Galetti szerint is ő az elsőszámú opció a PSG élére. Ennél nagyobb bizonyíték már nem is kell azzal kapcsolatban, hogy mekkora koncepció nélküli putri folyik ott.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Thiago Silva
- Kedvenc exjátékos: Fabregas
Mourinho faszán elintézte

- koni0725
- Kedvenc játékos: James
Ahogy neztem De Bruyne goljat a Real ellen kb sirni tudtam volna, nem hiszem, hogy valaha lesz nagyobb tehetseg, akit elpazaroltunk. O a tokeletes kozeppalyas, a modern Lampard.
211! NEW RECORD!
Es sikerult ingyen elengedni, Christensenel egyutt. Lehet szidni Boehlyt meg minden de azert szep kis faszsagok voltak amiket az elozo vezetőseg is csinalt, aztan atvette oldja meg egyből.
- Pityee
- Kedvenc játékos: Kante-James-Silva
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Fáj kimondani, de konkrétan lekapta a pályáról Hólandot.
2012.05.19
-
- Kedvenc játékos: Hazard
Rüdiger de rohadtul hiányzik
őt sajnálom a legjobban a távozók közül az utóbbi években

ez nem lehet probléma egy profi focistánál.James Lee írta: ↑2023. május 9., kedd 15:59 Nem mindenki bírja ezt a hypeot, ami a Realt körüllengi. Itt közel sem kapott akkora figyelmet, plusz a debil Real szurkolókat hallani sem lehetett kellemes, ahogy Mbappé (vagy rosseb sem tudja ki volt akkor az elsőszámú kiszemeltjük) nevét kiabálja a bemutatásakor.
a gondinkább ott volt, hogy túlsúlyosan tért vissza a realhoz meg gondolom edzésen ugyan olyen flegma volt mint nálunk és Zidane-k ez nem tetszett. több ex játékosunk nyilatkozta, hogy edzésen Hazard lusta voltt. Mourinho is nyilatkozta, hogy volt amikor Eden nem ment el edzésre mert elaludt. Igaz azért a sérülése is közre játszott nem kicsit abban ,hogy ilyen pályfutást produkált a realban.
- James Lee
- Kedvenc játékos: Kante RLC
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba
Nem mindenki bírja ezt a hypeot, ami a Realt körüllengi. Itt közel sem kapott akkora figyelmet, plusz a debil Real szurkolókat hallani sem lehetett kellemes, ahogy Mbappé (vagy rosseb sem tudja ki volt akkor az elsőszámú kiszemeltjük) nevét kiabálja a bemutatásakor.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Thiago Silva
- Kedvenc exjátékos: Fabregas
Lusta fasz volt sajnos mindig is, rohadt nagy tehetséggel.Dízel írta: ↑2023. május 9., kedd 8:53Nem ertem edent, minden alma a real volt, zidane alma meg eden. Osszejott a fenykoraban, egy szerintem gyengebb bajnoksagban. Megis evrol evre rosszabb lett.
Tudom milyen bohokas ember, akinek nem fontos annyira a foci, de konyorgom, real madrid +zidane…
Nem ertem a csokat.
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
Nem ertem edent, minden alma a real volt, zidane alma meg eden. Osszejott a fenykoraban, egy szerintem gyengebb bajnoksagban. Megis evrol evre rosszabb lett.
Tudom milyen bohokas ember, akinek nem fontos annyira a foci, de konyorgom, real madrid +zidane…
Nem ertem a csokat.