Mallorcan is jart elotte proba jatekon de vegul nem igazoltak leAwayRoller írta: ↑2022. június 3., péntek 18:01 Egy másik gyönyörű árulót, Studge elvtársat, 138 perc játék után kiebrudalta az ausztrál csapata![]()

Mallorcan is jart elotte proba jatekon de vegul nem igazoltak leAwayRoller írta: ↑2022. június 3., péntek 18:01 Egy másik gyönyörű árulót, Studge elvtársat, 138 perc játék után kiebrudalta az ausztrál csapata![]()
Ha tippelnem kellene akkor West Ham meccsek után fog szemetet szedni a stadionban.James Lee írta: ↑2022. június 1., szerda 15:36 https://telex.hu/kulfold/2022/06/01/wes ... ska-itelet
Zoumát 180 óra közmunkára ítélte a bíróság és 5 évig nem tarthat macskát. Kíváncsi vagyok, hogy ez a közmunka milyen módon lesz lepapírozva.
Mert a hörcsögöt már nem fogja átbikázni a lakáson ... Vicc ez a büntetésJames Lee írta: ↑2022. június 1., szerda 15:36 https://telex.hu/kulfold/2022/06/01/wes ... ska-itelet
Zoumát 180 óra közmunkára ítélte a bíróság és 5 évig nem tarthat macskát. Kíváncsi vagyok, hogy ez a közmunka milyen módon lesz lepapírozva.
valahol 30 milliót olvastam
Abba a bajnokságba mindkét játékos kiemelkedőnek számít. Abraham amúgy jobban illene a jelenlegi rendszerünkbe mint az agyatlan belga. Én sajnáltam, hogy eladtuk.
Így igaz, ami egyedül hiányzik az tényleg a motiváltsága. Ami nekem a legnagyobb szívfájdalmam az Tomori elpocsékolása (főleg látva a jelenlegi hátvédhelyzetet). Ezt sosem bocsátom meg Lampardnak. Amikor egy egész fórum látta, hogy mennyire profi a srác amikor lehetőséget kap... És mégis a macskarugdosó Happy (bleeeee) Zouma volt a kiskedvenc... Óriási edzői/vezetőségi baklövés volt az ő elengedése.Bandi írta: ↑2022. április 24., vasárnap 10:33Szerintem az idő megszépítette az emlékeket, nem rossz csatár Abraham, de hogy félelmetessé tette volna a csapatot, azt erős túlzásnak tartom. Nem egyszer lett elküldve itt a fórumon is melegebb éghajlatra a gyenge teljesítménye miatt. Lukaku-hoz hasonlítani pedig nem érdemes, a legtöbb csatár klasszisnak tűnik a belga idei formájához képest. Saját nevelésű játékos elvesztése mindig fájdalmas de akkor logikus döntés volt az eladása, kellett egy klasszis csatár, Abraham nem volt az, Lukaku-ban meg volt a potenciál, az más kérdés hogy sajnos nem jött ki belőle.Crap írta: ↑2022. április 24., vasárnap 10:12 Igen, egy olyan sztár csapatban, ami edzőjét bukva, legjobbjait eladva is vezeti a bajnokságot. Teljesen más szintű a két csapat és játékosok veszik / vettek körül őket.
Abraham gól / perc mutatója a duplája a PL-ben, Lukakuval szemben. Arról nem is beszélve hogy Lu 600 percel már többet játszott és most tart annyi gólnál mint ő tavaly.
De ami a legjobban hiányzik az a szenvedélye, amivel játszott. Félelmetesse tette a csapatot, mikor minden egyes kezdő rugasnal izom sprinttel rohant az ellenfélnek és stb.
Rohadt nagy buktanak tartom az ő eladását
Szerintem az idő megszépítette az emlékeket, nem rossz csatár Abraham, de hogy félelmetessé tette volna a csapatot, azt erős túlzásnak tartom. Nem egyszer lett elküldve itt a fórumon is melegebb éghajlatra a gyenge teljesítménye miatt. Lukaku-hoz hasonlítani pedig nem érdemes, a legtöbb csatár klasszisnak tűnik a belga idei formájához képest. Saját nevelésű játékos elvesztése mindig fájdalmas de akkor logikus döntés volt az eladása, kellett egy klasszis csatár, Abraham nem volt az, Lukaku-ban meg volt a potenciál, az más kérdés hogy sajnos nem jött ki belőle.Crap írta: ↑2022. április 24., vasárnap 10:12 Igen, egy olyan sztár csapatban, ami edzőjét bukva, legjobbjait eladva is vezeti a bajnokságot. Teljesen más szintű a két csapat és játékosok veszik / vettek körül őket.
Abraham gól / perc mutatója a duplája a PL-ben, Lukakuval szemben. Arról nem is beszélve hogy Lu 600 percel már többet játszott és most tart annyi gólnál mint ő tavaly.
De ami a legjobban hiányzik az a szenvedélye, amivel játszott. Félelmetesse tette a csapatot, mikor minden egyes kezdő rugasnal izom sprinttel rohant az ellenfélnek és stb.
Rohadt nagy buktanak tartom az ő eladását
Igen, egy olyan sztár csapatban, ami edzőjét bukva, legjobbjait eladva is vezeti a bajnokságot. Teljesen más szintű a két csapat és játékosok veszik / vettek körül őket.
Lukaku 40 golt lott Olaszoknal
Mindig a megtartása mellett voltam, de azért a 100 millás cédula inkább a Lukaku bizniszt árazza be, mintsem Abraham valódi értékét mutatná. Ha jól rémlik van rá egy 75m körüli visszavásárlási opciónk, de szerintem ép elméjű klub 50-nél nem adna többet érte.