Nosztalgia topic (egykori játékosaink, edzőink, stb.)
- chelseafan01
Csúnyán összeszólalkozott a két menedzser a tegnapi WBA meccsen. A 2. félidőre késett a Chelsea, Robson már itt ontotta a "fuckin.... " szállóigéket. Erre Jose még mosolygott.
Aztán közel hozzájuk Drogba eljátszott egy szabálytalanságot - ami semmi nem volt. Robson csalással, színéskedéssel fenyegette Drogba-t és Jose-t. Itt már le kellett fogni a két embert, Robson "fucking wanker-t" ordított, José pedig: "You fucking pussy!"
Bármennyire is szórakoztató, szánalmas viselkedés, ebbe még az FA és beleszólhat.
Aztán közel hozzájuk Drogba eljátszott egy szabálytalanságot - ami semmi nem volt. Robson csalással, színéskedéssel fenyegette Drogba-t és Jose-t. Itt már le kellett fogni a két embert, Robson "fucking wanker-t" ordított, José pedig: "You fucking pussy!"
Bármennyire is szórakoztató, szánalmas viselkedés, ebbe még az FA és beleszólhat.
Az én statisztikámban minden meccs benne van, edzőmeccsek stb. Ezek nélkül valóban a 100. volt a tegnapi. Ebből 72 győzelem, 10 vereség, 18 döntetlen.mourinho írta:Én ezt most hallottam a kommentátortól a WBA elleni meccsenzirkonium írta:Jose Mourinho 100. meccse lesz a Chelsea élén a Sunderland-i derbi. Ebben minden meccs benn van. Gratula és még sokszázat! Utána beírom a statisztikáját is!!
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Huh, ez tényleg elég nehéz, de sikerült kitalálni az összeset!undertow írta:memoriajatek
http://home.skysports.com/fungames.asp?article=302728
a balback fogas kerdes.
- Norbert
Állok a felnyitott hidakon (Bridge)
Zavaros víz fölött
Kereslek túltömött buszokon
Bezárt ajtók mögött
Állok ott ahol a szobád van
Bíbor köd szitál
Csillagok hullnak, születnek újak
És Te messze jársz...
(P. Box)
Legyen Neki könnyű a föld!
Keep the BLUE FLAG flying high in heaven!
Good bye King of Stamford Bridge!
Köszi Tore az üzenetet mindannyiunk nevében!
Zavaros víz fölött
Kereslek túltömött buszokon
Bezárt ajtók mögött
Állok ott ahol a szobád van
Bíbor köd szitál
Csillagok hullnak, születnek újak
És Te messze jársz...
(P. Box)
Legyen Neki könnyű a föld!
Keep the BLUE FLAG flying high in heaven!
Good bye King of Stamford Bridge!
Köszi Tore az üzenetet mindannyiunk nevében!
IN CHELSEA WE TRUST!
-
részemről oké...ToreAndre írta:Istenem! Én még mindig nem nagyon hiszem el!
Szeretnék hagyni egy üzenetet a honlapján. Szerintetek kiegészítsük még valamivel?
It's a big tragedy in the whole Chelsea family in the world. You will be missed Peter! Never forgotten! From the hungarian Chelsea Supporters.
egykori játékosaink
Isten veled Peter!