Nosztalgia topic (egykori játékosaink, edzőink, stb.)
Milyen népszerű lettem hirtelen! Szpecnaz! Szerintem te már túlkoros vagy ahhoz, hogy örökbe fogadjalak! CFCBoy akár a fiam is lehetne, de nekem néha még az én Gáborom is soknak tűnik, nemhogy mégegy! Robiról meg nem tudok sokmindent!
És igen! Vannak ilyen férjek, akiket nem érdekel a foci. Ilyen az enyém is. Ha hétvégén meccset nézek, ő inkább számítógépezik, vagy hangfalat épít, neki ez a mániája. Ha esti meccs van, akkor 10 után már csak "halkan" üvölthetek, mert ő már alszik. Kezdek erősen gondolkodni rajta, hogy le kéne cserélnem, mivel idén már 35 éves lesz, és kéne már egy fiatalabb, aki ráadásul szereti a focit

És igen! Vannak ilyen férjek, akiket nem érdekel a foci. Ilyen az enyém is. Ha hétvégén meccset nézek, ő inkább számítógépezik, vagy hangfalat épít, neki ez a mániája. Ha esti meccs van, akkor 10 után már csak "halkan" üvölthetek, mert ő már alszik. Kezdek erősen gondolkodni rajta, hogy le kéne cserélnem, mivel idén már 35 éves lesz, és kéne már egy fiatalabb, aki ráadásul szereti a focit

Jose Mourinho tegnap este újra felkavarta a kedélyeket: „Aki nem boldog a Chelsea-ben az elmehet”
SWP, Bridge, Huth, Glen Johnson mind játéklehetőségre várnak főleg a VB előtt.
„Tudom, hogy Wayne-nek gyakrabban kellene játszania, de a klubnak meccseket kell nyernie. Természetesen segíteni akarom Wayne-t, hogy játszhasson. De úgy érzem, ha Gallas és del Horno a legjobb opcióm, akkor nem hallgathatok a szívemre.”
SWP, Bridge, Huth, Glen Johnson mind játéklehetőségre várnak főleg a VB előtt.
„Tudom, hogy Wayne-nek gyakrabban kellene játszania, de a klubnak meccseket kell nyernie. Természetesen segíteni akarom Wayne-t, hogy játszhasson. De úgy érzem, ha Gallas és del Horno a legjobb opcióm, akkor nem hallgathatok a szívemre.”
- Robi
- Kedvenc játékos: Essien
- Kedvenc exjátékos: Zola
na igen,de én jelentkeztem először,úgyhogy engem fogad örökbeCFCBoy írta:Én még csak 13 éves vagyok,nem eszek sokat,és az anyám is elenged,úgyhogy örökbefogadhatszszpecnaz írta:Gyeeszti..most majdnem leestem a székről.....a férjedet nem érdekli?????NEM AKARSZ ÖRÖKBE FOGADNI?????:)Gyeszti írta:A férjemet nem érdekli ez sem, valószínűleg a fiam jön, mert már nyári szünete lesz. Ha mégsem, majd szólok!

- CFCBoy
- Kedvenc játékos: Lamps Mikel Iva Josh
- Kedvenc exjátékos: Duff Make Guddy
Én még csak 13 éves vagyok,nem eszek sokat,és az anyám is elenged,úgyhogy örökbefogadhatszszpecnaz írta:Gyeeszti..most majdnem leestem a székről.....a férjedet nem érdekli?????NEM AKARSZ ÖRÖKBE FOGADNI?????:)Gyeszti írta:A férjemet nem érdekli ez sem, valószínűleg a fiam jön, mert már nyári szünete lesz. Ha mégsem, majd szólok!