Azt hittem, hogy egyesével levadásszák az összes "senkiházi trógert", akik úgy gondolták, hogy minden következmény nélkül kib/sz6nak vele…
(az ilyen arcok állítólag szeretnek hajszárítóval fürdeni)
Az durva lenne, ha olyan szinten szétperelne mindenkit, hogy a végén még azt is bebizonyítaná, hogy bóléék hamis papírokkal vették meg a klubbot és visszakerülne hozzáDízel írta: ↑2023. március 23., csütörtök 7:59Koszonjuk elore is!!Amazing24 írta: ↑2023. március 22., szerda 19:27 The Wall Street Journal szerint Abramovich pert inditott minden szankcio ellen amit a brit koronafuggoseg teruleten jegyeztek be ellenne.
Portugal allampolgarkent pedig az unios szankciokkal szemben inditott pert.
Elegge az elejen jar ugy, de mar most kiderult, hogy a Jersey szigeteken, ami az UK-hez tartozik, tobb dokumentumot is hamisitottak Abramovichal szemben. A birosag karteritesre es bocsanatkeresre kotelezte a Jersey szigeteki rendorseget, es minden szankciot torolt Abraval szemben.
A Chelsea eladasa korul (is) rengeteg kerdojel es zavaros sztori van, amiben jelenleg mar hivatalos nyomozas kezdodott, hiszen tobb milliard fontrol nem tudni, hogy kihez kerult.
Tervezek irni egy hosszabb osszefoglalot az ugyrol, amint az idom engedi.![]()
![]()
Harcolj Abrapapa!! Vedd vissza a klubbod!![]()
Koszonjuk elore is!!Amazing24 írta: ↑2023. március 22., szerda 19:27 The Wall Street Journal szerint Abramovich pert inditott minden szankcio ellen amit a brit koronafuggoseg teruleten jegyeztek be ellenne.
Elegge az elejen jar ugy, de mar most kiderult, hogy a Jersey szigeteken, ami az UK-hez tartozik, tobb dokumentumot is hamisitottak Abramovichal szemben. A birosag karteritesre es bocsanatkeresre kotelezte a Jersey szigeteki rendorseget, es minden szankciot torolt Abraval szemben.
A Chelsea eladasa korul (is) rengeteg kerdojel es zavaros sztori van, amiben jelenleg mar hivatalos nyomozas kezdodott, hiszen tobb milliard fontrol nem tudni, hogy kihez kerult.
Tervezek irni egy hosszabb osszefoglalot az ugyrol, amint az idom engedi.
Jól teszi, nevetséges volt amit műveltek vele. Kíváncsi vagyok mi lesz a végeAmazing24 írta: ↑2023. március 22., szerda 19:27 The Wall Street Journal szerint Abramovich pert inditott minden szankcio ellen amit a brit koronafuggoseg teruleten jegyeztek be ellenne.
Tervezek irni egy hosszabb osszefoglalot az ugyrol, amint az idom engedi.
Értem, mire gondolsz igazán elit csapatok alatt, viszont az összes állomashelyén bajnok lett eddig, egy lesajnált Chelsea-vel és egy x ezer éve bajnokságot nem nyerő Interrel is felért a csúcsra egy, illetve két szezon alatt. A Sp*rs kerete a támadóikat leszámitva full EL/EKL-szintű, viharos körülmények, sárdobálás közepette is BL-helyre esélyesek, és bővel előttünk vannak.edeskeves írta: ↑2023. március 21., kedd 22:34Azert Potter meg Conte kozott van egy arany kozeput egyik sem jo szerintem. Az sem veletlen, hogy Contet nem alkalmazzak igazan elit csapatoknal, el tudnad kepzelni, hogy nekimegy egy Florentino Pereznek a mediaban?Pityee írta: ↑2023. március 21., kedd 20:53+1Szabi írta: ↑2023. március 21., kedd 16:35 Minden évben 30 pontokkal vagyunk lemaradva, halvány esély sincs a PL megnyerésére. Neki legalább sikerült, ezt én nem felejtem el, lehet bármilyen toxikus személy vagy nehéz eset.
De tudom jönnek majd a bullshit kifogások, hogy csak addig volt sikeres, míg nem ismerték ki, gyenge volt a többi csapat, blabla... Attól még olyat vitt véghez, amit azóta senki.
Egyik kedvenc edzőm volt Carlo mellett. Bármikor csomagban küldeném érte pottert, ha lenne bármi esélye annak hogy visszatérjen ide. Persze tudom, jönnek mindjárt a kommentek, hogy egy évig lenne csak itt, összeveszne a vezetőséggel. De bánom is én ha összeveszne velük, érte még az új tulajokat is azonnal odaadnám. Nem véletlen, ahogy a szurkolóktól nem egyszer teli hangon zúgott az Antonio-Antonio rigmus. De azt sem felejtem el sose, ahogy beugrott a közönség közé egy-egy győztes gól után. Pottert sosem fogják éltetni a szurkolóink, ebben biztos vagyok.
Ahogy Dízel említette, benne minden megvan ami a jelenlegi játékosok fegyelmezéséhez szükséges. Kihozza a Moses kaliberű középszerekből is a 150%-ot és ha kell valagba rúg bárkit a keretből. Pontosan egy ilyen edző hiányzik nekünk. Neki kellett volna szabad kezet adni egy tulajnak nálunk, az biztos hogy kisöpörte volna a sok semmirekellőt aki nem izzad vért a pályán. Bár elhiszem, hogy a tulajoknak jobban megfelel a mindenre bólogató pottermókus, aki tapsikolásban jeles.
Jo edzo, jo volt latni amikor beugrott a nezok koze unnepelni stb, de tenyleg nem lehet ra szamitani 2 szezonnal tovabb, ha nem mennek jol a dolgok megbolondul es tobbet art, mint hasznal. Amit emlitetek, hogy kemeny kezu meg kiveri mindenkibol a sz.rt ez a mai vilagban mar nem mukodik be kell latni, ha finomitana a stilusan sokkal sikeresebb lehetne, de ez valoszinuleg mar nem fog megtortenni es igy sok csapatnal fel sem vetodik a neve.
Azert Potter meg Conte kozott van egy arany kozeput egyik sem jo szerintem. Az sem veletlen, hogy Contet nem alkalmazzak igazan elit csapatoknal, el tudnad kepzelni, hogy nekimegy egy Florentino Pereznek a mediaban?Pityee írta: ↑2023. március 21., kedd 20:53+1Szabi írta: ↑2023. március 21., kedd 16:35 Minden évben 30 pontokkal vagyunk lemaradva, halvány esély sincs a PL megnyerésére. Neki legalább sikerült, ezt én nem felejtem el, lehet bármilyen toxikus személy vagy nehéz eset.
De tudom jönnek majd a bullshit kifogások, hogy csak addig volt sikeres, míg nem ismerték ki, gyenge volt a többi csapat, blabla... Attól még olyat vitt véghez, amit azóta senki.
Egyik kedvenc edzőm volt Carlo mellett. Bármikor csomagban küldeném érte pottert, ha lenne bármi esélye annak hogy visszatérjen ide. Persze tudom, jönnek mindjárt a kommentek, hogy egy évig lenne csak itt, összeveszne a vezetőséggel. De bánom is én ha összeveszne velük, érte még az új tulajokat is azonnal odaadnám. Nem véletlen, ahogy a szurkolóktól nem egyszer teli hangon zúgott az Antonio-Antonio rigmus. De azt sem felejtem el sose, ahogy beugrott a közönség közé egy-egy győztes gól után. Pottert sosem fogják éltetni a szurkolóink, ebben biztos vagyok.
Ahogy Dízel említette, benne minden megvan ami a jelenlegi játékosok fegyelmezéséhez szükséges. Kihozza a Moses kaliberű középszerekből is a 150%-ot és ha kell valagba rúg bárkit a keretből. Pontosan egy ilyen edző hiányzik nekünk. Neki kellett volna szabad kezet adni egy tulajnak nálunk, az biztos hogy kisöpörte volna a sok semmirekellőt aki nem izzad vért a pályán. Bár elhiszem, hogy a tulajoknak jobban megfelel a mindenre bólogató pottermókus, aki tapsikolásban jeles.
+1Szabi írta: ↑2023. március 21., kedd 16:35 Minden évben 30 pontokkal vagyunk lemaradva, halvány esély sincs a PL megnyerésére. Neki legalább sikerült, ezt én nem felejtem el, lehet bármilyen toxikus személy vagy nehéz eset.
Tudom, hogy nem a játékosokról volt ma itt szó, de például ugyanígy Havertz nyert nekünk egy BL-t, mégis sokan vasvillára hánynák 1-1 rosszabb meccse után. Pedig mindent lehet rá mondani, csak azt nem, hogy nem hajtana a meccseken.Szabi írta: ↑2023. március 21., kedd 16:35 Minden évben 30 pontokkal vagyunk lemaradva, halvány esély sincs a PL megnyerésére. Neki legalább sikerült, ezt én nem felejtem el, lehet bármilyen toxikus személy vagy nehéz eset.
Azért mert manapság mindenki az edzőt okolja. A játékosokat meg kell védeni, nem szabad őket kritizálni, az edző mindig vigye el a balhét. Gondolom kurvára elege van ...cech19960320 írta: ↑2023. március 21., kedd 14:32Ezzel nincs probléma. Hasonlót látok én is…
De míg az általad emlegetett Ferguson magára vállalta ha valamit elbaszott és a játékosokat privátban baszta le nagyobb részt, addig Conte rendszeresen az újságíróknak tolja a hisztit ami elég visszás.. vannak kemény odaszólós edzők, de nem mind a médiának tolja a dolgot
Ezzel nincs probléma. Hasonlót látok én is…
Pont az a gond vele, hogy ő ugyan lelkes, de ha nem jönnek az eredmények, akkor mindenki hülye csak ő a helikopter, mindig minden más hibája, sosem az övé… Mourinhonál is durvábban.kazomester írta: ↑2023. március 21., kedd 10:55 Én se értem mit kell szopkodni Contet, számtalanszor bebizonyitotta már, hogy nemzetközi szinten gyenge edző. Emellé egy ketyegő bomba ami rendszerint fel is robban. Ja igen, de hát 300 fokon ég a pálya mellett. Mr Pashun.
Masreszt masfele modszerekkel is lehet valaki sikeres, sot sokkal sikeresebb, mint Conte. A gyakorlatban ez nem mukodik, tobb helyen is bebizonyitotta mar, hogy nem jo nekimenni jatekosoknak, tulajnak nyilvanosan stb hanem mas modja is van ennek rendezesere. Pont ez miatt nem lehet igazan sikeres edzo, mert ezt a tipusu szemelyt sehol sem lehet toleralni.kecske01 írta: ↑2023. március 21., kedd 10:02Conte taktikailag nagyon elmarad a top edzőktől. Bl-ben sosem tudott maradandót alkotni. A hozzáállása tényleg becsülendő.Dízel írta: ↑2023. március 21., kedd 9:44 En megneznem contet a realba. Megjobban 120 helyett 140%ra tudna oket hajtani.
Nekem Conte volt a top1 edzo az elmult 10 evbol.
Pont az hianyzik nekem nem csak a csapatbol de ugy az egesz futballbol, amit o kepvisel. Tűz, 300%, full gaz vegig. Sziv, lelek, szenvedely. Ez conte.
Ha ezek nincsenek meg, kuka az egesz. Marpedig a mai foci csak primadonnak es nagykepu szarhazi fiatalokrol szol akik nyomjak a fifat, 3-4 vendeglato egyseguk van, a foci nekik szinte tokmindegy. Mert par ev alatt megszedik magukat, elinditanak egy bizniszt azt el lennenek foci nelkul is.
Ezert is szarnak bele sokszor a meccsekbe, ezert nincsenek mar nagy osszeborulasok goloknal meg nagy megnyert meccsek vegen.
Ja, nyertunk? Oke, akkor pipa, irany haza tus aztan fifa.
Ez a mai foci. Tul sokminden veszi el a figyelmuket a jatekosoknak, tul nagy a hatalmuk es pontosan tudja ezt Conte is.
Mondjuk a legjobb csatárunkat szépen kicsinálta szóval nem bánom, hogy nem találja a helyét.
Conte taktikailag nagyon elmarad a top edzőktől. Bl-ben sosem tudott maradandót alkotni. A hozzáállása tényleg becsülendő.Dízel írta: ↑2023. március 21., kedd 9:44 En megneznem contet a realba. Megjobban 120 helyett 140%ra tudna oket hajtani.
Nekem Conte volt a top1 edzo az elmult 10 evbol.
Pont az hianyzik nekem nem csak a csapatbol de ugy az egesz futballbol, amit o kepvisel. Tűz, 300%, full gaz vegig. Sziv, lelek, szenvedely. Ez conte.
Ha ezek nincsenek meg, kuka az egesz. Marpedig a mai foci csak primadonnak es nagykepu szarhazi fiatalokrol szol akik nyomjak a fifat, 3-4 vendeglato egyseguk van, a foci nekik szinte tokmindegy. Mert par ev alatt megszedik magukat, elinditanak egy bizniszt azt el lennenek foci nelkul is.
Ezert is szarnak bele sokszor a meccsekbe, ezert nincsenek mar nagy osszeborulasok goloknal meg nagy megnyert meccsek vegen.
Ja, nyertunk? Oke, akkor pipa, irany haza tus aztan fifa.
Ez a mai foci. Tul sokminden veszi el a figyelmuket a jatekosoknak, tul nagy a hatalmuk es pontosan tudja ezt Conte is.
Conte mint edzo egyertelmuen jo, de a szemelyisege miatt sehol nem fogjak megturni hosszabb tavon igy max 1-2 szezonra lehet vele szamolni sajnos..