Pityee írta: ↑2023. február 10., péntek 12:45
frankieboy08 írta: ↑2023. február 10., péntek 12:25
Pityee írta: ↑2023. február 10., péntek 9:47
Sokra megyünk a családi hangulattal a 10. helyen, meg az összes kupából való kiesés után. Félreértés ne essék, fasza, hogy Todd bácsiék próbálnak családi összetartó mentalitást varázsolni a klubbon belül. Na de a lényeg így is a pályán történik és amíg ott egy kapuralövést nem tudunk végrehajtani, akkor nehogy már azt kelljen dícsérni, hogy Potter bácsi milyen szuperül tud együtt ebédelni a tulajdonosokkal meg a női csapat edzőjével.
Egészen elképesztő, hogy bármi kapcsán tudsz egy újabb kört rinyálni Potter miatt. Ez a hir nálam nem Potter-ről szólt, hanem a tulajokról, ezért is raktam ebbe a topicba és nem a Potteresbe.
Nekem is, mint sokan másoknak voltak félelmei az iránt, hogy kiveszik a klubszellem a tulajváltással és átalakulunk amerikai multivá, ahol csak a 'bottom line' számit és az emberek meg könnyen cserélhető alkatrészek lesznek. Ezzel szemben, nem hogy távolodott volna a tulajdonos a csapattól, hanem sokkal több időt tölt itt mint Abra anno, és úgy tűnik még inkább bevonódik a dolgokba. Kétségem nem fér hozzá, hogy Abra jobban szerette/szereti a csapatot, mint Todd vagy Behdad jelenleg, de remélem ha ez igy folytatódik, akkor belőlük is hamar igazi szurkolók is válhatnak (sorry, not sorry Dodgers).
Jaj és amiatt mer együtt ebédelnek, szerinted nem alakulunk amerikai multivá? Ne legyél naív könyörgöm. Szépen lassan azt el kell felejteni, hogy valaha lesz mégegyszer egy olyan tulajdonosunk mint Abra, aki nem a lóvét látta az egészben és nem vett ki semmi nyereséget. Ha szerinted az amcsiknak a közös ebéd fontos, és nem a befektett pénzük megtérülése sokszorosan akkor teljesen vakon vagy.
Én nem mondtam, hogy nem fontos nekik a pénz, de mivel se nem vagyok gondolatolvasó, se orákulum, nem tudom megmondani hogy mi lesz az amcsik hozzáállása a klubhoz 5-10 év múlva és csak a jelenlegi helyzetet tudom értékelni és kommentálni. Ha elképzelünk egy számegyenest ahol az egyik véglet a Glazer család, aki minden lehetséges alkalommal csak harácsolja a pénzt és abban a tényben, hogy a világ egyik, ha nem legtöbb szurkolóval rendelkező csapata (mindenképp top 3) áll a rendelkezésére, csak a dollár milliárdokat látja, amit ki tudnak szipolyozni, a másik oldalon pedig Abra van, aki (bár úgyszint profit reményében vette meg a csapatot, mint minden üzletember) tényleg szivből szerette a klubját, én a jelenlegi történéseket látván Boehly-éket jó pár lépéssel közelebb látom Abra-hoz, mint a Glazer-ekhez. Mint mondtam, nem tudom mit hoz a jövő, de egy olyan tulaj után, aki, szinte mindenki szerint, csak downgradelni lehetett én boldog vagyok azzal ahogy az új tulajok bánnak a klubbal és a stábbal egyaránt és bizalommal tölt el minden ilyen hir.