Mondjuk úgy, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottunk vele 1 hónappal ezelőtt.
Ugyan, túl rosszat feltételeztek Tomi barátunkról, valószínűleg több üveg pezsgővel ünnepelte meg a győzelmünket, mint kellett volna
Eltűnt, mint fing a szélben
Tényleg, most jut eszembe, nem láttam az angol fórumozó kollégát, hogy jött volna ünnepelni a sikert.
Én pedig csak folytattam a sort és még reggelig lehetne
Arról nem is beszélve, hogy már '12 óta nem tartozunk az elit közé, szemellenzőt le kéne venni, el kéne fogadni.emsanya írta: ↑2021. június 1., kedd 17:35Jo de a city nem vett komolyan 2-őt, a real szét van esve és lyukas, az atletico a bajnokságra koncentrált, a poolban nincs védelem, a tottenham Joséval gyenge volt, az everton meg kifulladt a végére. Így könnyű...Bandi írta: ↑2021. június 1., kedd 16:59 Thomas Tuchel has conquered Europe’s top coaches since taking over Chelsea, he’s beaten...
Pep Guardiola x 3
Diego Simeone x 2
Zinedine Zidane x 1
Jurgen Klopp x 1
Jose Mourinho x 1
Carlo Ancelotti x 1
Nine wins. No defeat. Just two goals conceded.
Azért ez így nem gyenge 4 hónap alatt![]()
Jo de a city nem vett komolyan 2-őt, a real szét van esve és lyukas, az atletico a bajnokságra koncentrált, a poolban nincs védelem, a tottenham Joséval gyenge volt, az everton meg kifulladt a végére. Így könnyű...Bandi írta: ↑2021. június 1., kedd 16:59 Thomas Tuchel has conquered Europe’s top coaches since taking over Chelsea, he’s beaten...
Pep Guardiola x 3
Diego Simeone x 2
Zinedine Zidane x 1
Jurgen Klopp x 1
Jose Mourinho x 1
Carlo Ancelotti x 1
Nine wins. No defeat. Just two goals conceded.
Azért ez így nem gyenge 4 hónap alatt![]()
Pontosan erről beszéltem, mikor azt írtam hogy míg a mi játékosaink élet-halál harcot vívnak az utolsó meccsig, addig a city jàtékosok pezsifürdőbe lógatva a lábukat várják a Bl döntőt. Ha azt a meccset megakarjuk nyerni valami olyan extrára lesz szükség, ami emberfeletti.kecske01 írta: ↑2021. május 17., hétfő 22:22Igen, meg ugye a Citynek mar most is a B kerete jatszik bajnokikon. Konkretan van 3 hetuk pihenni a Bl dontore..Bubi írta: ↑2021. május 17., hétfő 21:35.
Nem vagyok benne biztos, hogy elég ez a csapat a BL megnyeréséhez, persze ha jó napot fogunk ki bárkit megverünk.
A city jobban tud koncentrálni a döntőre és tudjuk, hogy mekkora a nyomás Guardiolán, tőle minden évben elvárják a BL megnyerését. Nagyon, nagyon, nagyon nehéz meccs lesz...
Igen, meg ugye a Citynek mar most is a B kerete jatszik bajnokikon. Konkretan van 3 hetuk pihenni a Bl dontore..Bubi írta: ↑2021. május 17., hétfő 21:35
Azért ez így nem áll meg. A védelem 150%ot teljesít és csak ebben a 3 védős rendszerben tud hatékonyan működni. Silva rutinból hozza a kötelezőt, ő rendben van, de ki tudja meddig. A többi védőnk simán csak nem top kategória.
Persze nincs gond amíg marad a 3 védő - de nem ilyen egyszerű és kerek a sztori, mert a támadóink a védőinkkel ellentétben 50%ot nyújtanak ahhoz képest mint amit várni lehetett, ezt tetézi a 3 védős rendszer amiben kevesebb igazi támadóval kell gólokat szerezni.
Összességében én is a 3 védő mellett vagyok idén, mert plusz egy támadó a pályán nem garantál lehengerlő támadójátékot. Zömében nem a helyzetek hiánya a gond...
Nem vagyok benne biztos, hogy elég ez a csapat a BL megnyeréséhez, persze ha jó napot fogunk ki bárkit megverünk.
A city jobban tud koncentrálni a döntőre és tudjuk, hogy mekkora a nyomás Guardiolán, tőle minden évben elvárják a BL megnyerését. Nagyon, nagyon, nagyon nehéz meccs lesz...
Azért az erős kijelentés, hogy szakmai szempontból süllyedünk lefelé. 2010 óta bármelyik évben gondolta volna valaki, hogy BL-döntőig menetelünk? 2012 a csodával határos módon jött össze, úgy, hogy (és itt nem áll szándékomban elvenni az akkori csapat érdemeiből) végigbunkereztünk két elődöntőt és 120 percet a döntőben. Azóta pedig a 2014-es egyszeri BL-elődöntő volt a csúcs, ahol hazai pályán vert minket az Alteti. Idén úgy jutottunk el a döntőig, hogy minden meccsen (leszámítva a Porto visszavágót, mert az kuka) domináltunk és jobban vagy eredményesebben futballoztunk az ellenfélnél, ideértve a fórumon gyakran a topklub szinonimájaként használt Real elleni meccseket is. Emellett 2-3 saját nevelésű játékosunk kulcsemberré nőtte ki magát (Mount, Reece és félig-meddig CHO és Chris is ide vehető), van egy elit akadémiánk, topkategóriás edzőnk és nem mellesleg újra első vonalas érkezők nevei merülnek fel az átigazolások terén. Anyagilag pedig, ha hihetünk az ezzel kapcsolatos statisztikáknak, minket érintett a topklubok közül az egyik legkevésbé a bevételkiesés és a Super League kapcsán is pozitívan változott a klub megítélése Európa-szerte. Nem állítom, hogy minden fenékig tejfel és lehet, hogy idén nem nyerünk semmit és a top 4 sem biztos, hogy meglesz, de azt ki merem jelenteni, hogy jövőre minden sorozatban esélyesként rajtolunk. Ez pedig nem volt gyakori az elmúlt évtizedben, gyakorlatilag Ancelotti első idénye óta sohasem.Dízel írta: ↑2021. május 17., hétfő 12:18 Conte és Lampard tavozasa óta én személy szerint nagy ívben leszarom ki az edző. Nincs pótolhatatlan ember, nem volt és nem is lesz soha.
Érzelmi alapon már rég nem vonzó a klub, szakmai szempontból pedig süllyedünk lefelé. Ez köszönhető a jó pár éve nyeretlen sorozatoknak, az évenkénti edző keringőnek, a semmirekellő Chelsea szurkolóknak akiknek egy hangjuk nincs a stadionban és még sorohatnám.
Leszarom, csak nyerjünk. Belőlem ezt hozta ki a klub a sok évnyi szellemi amortizáció eredményeként.
City szurkolokat nem lesz nehez leenekelni.Pityee írta: ↑2021. május 17., hétfő 12:44Amennyiben ennyi év után a BL döntőben sem teszik oda majd magukat a szurkolóink, akkor elmehetnek tényleg a picsába. Anno Münchenben azért rendesen odatették magukat a mieink.Dízel írta: ↑2021. május 17., hétfő 12:18 Conte és Lampard tavozasa óta én személy szerint nagy ívben leszarom ki az edző. Nincs pótolhatatlan ember, nem volt és nem is lesz soha.
Érzelmi alapon már rég nem vonzó a klub, szakmai szempontból pedig süllyedünk lefelé. Ez köszönhető a jó pár éve nyeretlen sorozatoknak, az évenkénti edző keringőnek, a semmirekellő Chelsea szurkolóknak akiknek egy hangjuk nincs a stadionban és még sorohatnám.
Leszarom, csak nyerjünk. Belőlem ezt hozta ki a klub a sok évnyi szellemi amortizáció eredményeként.