Barkley már hosszú ideje wonderkid kategória, nem tudom, hogy beérhet-e, vagy ez a max amit tud... Mondjuk korához képest nagyon tapasztalt, talán ez a sok lehetőség kihozza belőle a pluszt.andrewm93 írta:Igazán elhozhatnánk jövőre Barkleyt is Lukaku mellett az Evertonból. Hatalmas játékos lehet szerintem belőle pár éven belül. Nagyon jól lát a pályán, és technikailag is eléggé képzett, nagyobb összeg lenne, de szerintem mindenképpen megérné, a mai meccsen is ő lett megválasztva a legjobbnak.
Átigazolási pletykák
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Re: Átigazolási pletykák
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
bőven elég egy zsákbamacska az evertonbólandrewm93 írta:Igazán elhozhatnánk jövőre Barkleyt is Lukaku mellett az Evertonból. Hatalmas játékos lehet szerintem belőle pár éven belül. Nagyon jól lát a pályán, és technikailag is eléggé képzett, nagyobb összeg lenne, de szerintem mindenképpen megérné, a mai meccsen is ő lett megválasztva a legjobbnak.
meg ne igazoljunk már össze-vissza amikor posztja sincs valakinek nálunk
- andrewm93
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Igazán elhozhatnánk jövőre Barkleyt is Lukaku mellett az Evertonból. Hatalmas játékos lehet szerintem belőle pár éven belül. Nagyon jól lát a pályán, és technikailag is eléggé képzett, nagyobb összeg lenne, de szerintem mindenképpen megérné, a mai meccsen is ő lett megválasztva a legjobbnak.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Thiago Silva
- Kedvenc exjátékos: Fabregas
Esélytelen. Kár is berakni ide.emsanya írta:REAL ENTER KANTE RACE
European champions Real Madrid have entered the race to sign Chelsea midfield sensation N’Golo Kante, reports the Star on Sunday.
REAL ENTER KANTE RACE
European champions Real Madrid have entered the race to sign Chelsea midfield sensation N’Golo Kante, reports the Star on Sunday.
- adrian1989
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
AwayRoller írta:Egy friss spekuláció, hogy Sanchez ad még egy esélyt a szarzinak és amennyiben jövőben sem győzik meg, 2018-ban ingyen jönne a Chelsea-be. Mirror.
szerintem ez egy hülyeség, mert Conte jövőre megakarja erősíteni a keretet, hogy BL-t nyerjen a csapattal, ha Sanchez nem jön hoz helyett mást szerintem és akkor hiába jönne ingyen majd Sanchez lehet már nem lesz helye a kezdőben.
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
A meggyőzés mit jelent? Jövőre talán indulhatnak a BL-be, esetleg wankert elküldik? Sok vizet nem fog zavarni jövőre se a szarziba, minden tavasszal ugyan az a módi, kipukkad az arsenel lufi.AwayRoller írta:Egy friss spekuláció, hogy Sanchez ad még egy esélyt a szarzinak és amennyiben jövőben sem győzik meg, 2018-ban ingyen jönne a Chelsea-be. Mirror.

Talán hoznak pár klasszist a nyáron? Másra nem tudok gondolni, de kétlem. Jöjjön most, és mindenki jól jár. A szarzi kap lóvét, mi kapunk egy hazard 2.0-t a másik oldalra, Sanchez meg egy kupákért és BL-ért harcoló klubbot. win-win

- AwayRoller
Egy friss spekuláció, hogy Sanchez ad még egy esélyt a szarzinak és amennyiben jövőben sem győzik meg, 2018-ban ingyen jönne a Chelsea-be. Mirror.
#8 - He is back!
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
- jobbra: Sébastien Corchia (Lille), Cédric Soares (Soton), Silvan Widmer (Udinese)
- balra: Leonardo Spinazzola (Atalanta/Juventus), Wendell (Leverkusen)
Ők nem a legnagyobb nevek (a már említetteket direkt nem írtam bele, Antonio-t imádom és Cancelo-t én is csípem), de szerintem jó kis játékosok mind, akik lazán alkalmasak wb-nek.
- balra: Leonardo Spinazzola (Atalanta/Juventus), Wendell (Leverkusen)
Ők nem a legnagyobb nevek (a már említetteket direkt nem írtam bele, Antonio-t imádom és Cancelo-t én is csípem), de szerintem jó kis játékosok mind, akik lazán alkalmasak wb-nek.
6+8+5+4+1+1+2+1
Antonio, Adama Traoré. Mondjuk Antonio kb. 6 poszton is tudna nálunk játszani, ebben a rendszerben.
- kecske01
Kenedyből is jó kis Wb lehetne, de valamiért nem igazán akar betörni.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Ghoulam nagyon túlértékelt szerintem, semmi extra ez az algériai gyerek. Védőmunkáját és a helyezkedését nem nevezném különösebben jónak, beadni sem tud igazán, sebessége ugyan megvan, de nagyjából ennyi. A pletykált 30 millió körüli összegnek a felét ha megéri... Alonso jobb nála.
6+8+5+4+1+1+2+1
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
Sandro top 5 WB, nálam sorrendben: Alaba, Marcelo, Alba, Sandro, Cancelokecske01 írta:Milyen jó Wb-k vannak egyébként? Alex Sandro ugrik be csak igazából.De lehet most hülyeséget mondtam.
Nagyon sok jó wingback van a piacon, ráadásul fiatalok. Pl:
Ricardo Perreira - RB, LB, RWB - OGC Nice - 21 éves
Joao Cancelo - RB, RWB/RM, RW - Valencia - 22 éves
Jose Gaya - LB, LWB/LM - Valencia - 21 éves
Nelson Semedo - RB, LB, RWB/RM - Benfica - 23 éves
Alejandro Grimaldo - LB, LWB/LM, CM - Benfica - 21 éves
Theo Hernandez - LB, LWB, CB - Deportivo Alavés - 19 éves
Faouzi Ghoulam - LB, LWB, LM, LW - Napoly - 26 éves
Mindegyik nagy tehetség, nehéz lenne megnevezni a legjobbat. Mindegyik piszok gyors, jók elöl és hátul, gólerősek és nagyon fiatalok. Ghoulamot annyira nem kedvelem, de sokat cikkeztek róla velünk kapcsolatban, nem rossz a srác. Ezek közül bármelyiket fogjuk meg, nagyon jól járunk. Személyes kedvenceim Cancelo, Gaya és Hernandez.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- adrian1989
Kolasinacot sok csapat akarja (Pool,Juve,Inter,Milan) és ezekbe mind kezdő lenne kivéve a Juve-ba.nemtudom írta:azt mondja bármelyik..adrian1989 írta:ő van meg még Alaba (de ő mozdíthatatlan).kecske01 írta:Milyen jó Wb-k vannak egyébként? Alex Sandro ugrik be csak igazából.De lehet most hülyeséget mondtam.
De szerintem erre a posztra bármelyik balhátvéd használható aki gyors és tud beadni pl. Rose vagy Ryan Bertrand akik még így hirtelen eszembe jutottak.csak a legdrágábbakat sikerült felsorolni.
felesleges arra a posztra 40 millióért igazolni, ahhoz hogy néha beálljon megfelelő Baba Rahman vagy Kolasinac. utóbbinak lejár a szerződése és a napokban megint írtak róla.
Én személy szerint Alex Sandro-nak örülnék és akkor Alonso kapna kevesebb lehetőséget,de jövőre ott lesz a BL,Fa kupa,ligakupa és a bajnokság is szóval mindenki kapna lehetőséget bőven,de az tény,hogy nem ezen a poszton van a legnagyobb szükség az erősítésre.
azt mondja bármelyik..adrian1989 írta:ő van meg még Alaba (de ő mozdíthatatlan).kecske01 írta:Milyen jó Wb-k vannak egyébként? Alex Sandro ugrik be csak igazából.De lehet most hülyeséget mondtam.
De szerintem erre a posztra bármelyik balhátvéd használható aki gyors és tud beadni pl. Rose vagy Ryan Bertrand akik még így hirtelen eszembe jutottak.

felesleges arra a posztra 40 millióért igazolni, ahhoz hogy néha beálljon megfelelő Baba Rahman vagy Kolasinac. utóbbinak lejár a szerződése és a napokban megint írtak róla.
- adrian1989
ő van meg még Alaba (de ő mozdíthatatlan).kecske01 írta:Milyen jó Wb-k vannak egyébként? Alex Sandro ugrik be csak igazából.De lehet most hülyeséget mondtam.
De szerintem erre a posztra bármelyik balhátvéd használható aki gyors és tud beadni pl. Rose vagy Ryan Bertrand akik még így hirtelen eszembe jutottak.
- kecske01
Milyen jó Wb-k vannak egyébként? Alex Sandro ugrik be csak igazából.
De lehet most hülyeséget mondtam.

- kazomester
Pedig gondolj bele. Hozunk egy motivált, a klubot szerető Lukaku-t egy motiválatlan, elvágyódó Costa helyett (képességekbe most ne menjünk bele), jön egy Hazard jobbra is, jön egy futballista Matic helyére, és megerősítjük a WB pozíciókat. Hát majdhogynem le kell törölnöm az FM-et, ha így alakullaczze írta:Lukaku nem hoz lázba de ha Sanchez és hátra 1-2 klasszist igazolunk elélvezek minden meccsen szerintem

- laczze
Lukaku nem hoz lázba de ha Sanchez és hátra 1-2 klasszist igazolunk elélvezek minden meccsen szerintem 

Drogba,Lampard,Terry <3