szezon végén fogja eldönteni sanchez hogy mit akar, így kivárja mindenki a megfelelő alkalmat. ha nem tud vele megegyezni az Arsenal na akkor fog lecsapni rá egyszerre vagy 5-6 klub, mert nagyon akciósan lehet majd megszerezni.Gaba írta:Fernando Felicevich (Alexis Sánchez ügynöke): "Tisztában vagyunk a Chelsea érdeklődéséről, azonban ajánlat még nem érkezett."
Átigazolási pletykák
Re: Átigazolási pletykák
- Gaba
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Fernando Felicevich (Alexis Sánchez ügynöke): "Tisztában vagyunk a Chelsea érdeklődéséről, azonban ajánlat még nem érkezett."
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Megnézném a szarzisok fejét ha Alexis tényleg idejönne
Bár nekik nem lenne újdonság, szinte az összes játékosuk elárulja őket 

2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
- kazomester
Szabad fordításban.Bubi írta:Lenne valaki olyan kedves, hogy lefordítja? <3mikel12 írta:Gullit: "Chelsea won't sell Hazard at any price. From what I've heard, they're planning a summer bigger than 2004." (FoxSports NL)
Gullit: "He (Roman) wants Chelsea to be up there. He wants Chelsea to be a force in Europe. He wants nothing more than to win the CL."
Gullit: Nem adjuk el Hazard-t semmi pénzért. Én úgy hallottam, nagyobb költekezést terveznek, mint 2004 nyarán.
Gullit: Abra fent akarja tartani a Chelsea-t (mármint a topon). Azt akarja, hogy meghatározó erő legyünk Európában. Semmi mást nem akar, mint megnyerni a BL-t.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Lenne valaki olyan kedves, hogy lefordítja? <3mikel12 írta:Gullit: "Chelsea won't sell Hazard at any price. From what I've heard, they're planning a summer bigger than 2004." (FoxSports NL)
Gullit: "He (Roman) wants Chelsea to be up there. He wants Chelsea to be a force in Europe. He wants nothing more than to win the CL."
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Azért Hazardnak is jól át kell gondolnia ezt a Madridi szerződést. Mert míg nálunk ő no.1 sztárként van kezelve, viszont Madridban nem úgy fognak rá tekinteni. CR még magasan viszi ott a prímet és szerintem még minimum 2-3 szezont lehúz ott. Azonkívül még ott van Bale, aki szintén van olyan nagy név mint Hazard, úgyh ott ő csak egy szürke kis egér lesz, nehéz lesz neki hozzászokni a király üzemmód után 

2012.05.19
- laczze
Akár csak én meg szerintem mindenki.kazomester írta:Na ezt akarom én hallnimikel12 írta:Gullit: "Chelsea won't sell Hazard at any price. From what I've heard, they're planning a summer bigger than 2004." (FoxSports NL)
És remélem nem tehetségeket hanem klasszisokat igazolunk. És ha ez igaz akkor vagy marad Costa vagy lesz megfelelő pótlása yeee

Drogba,Lampard,Terry <3
- kazomester
Na ezt akarom én hallnimikel12 írta:Gullit: "Chelsea won't sell Hazard at any price. From what I've heard, they're planning a summer bigger than 2004." (FoxSports NL)

- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Gullit: "Chelsea won't sell Hazard at any price. From what I've heard, they're planning a summer bigger than 2004." (FoxSports NL)
Ohh Chelsea we love you..
- Pethy
- Kedvenc játékos: Matic
- Kedvenc exjátékos: Gudjohnsen
Monacoban valóban más arcát mutatta. De első válogatottsága volt a srácnak és olyan motiválatlanul mozgott. Nah mindegy az biztos hogy kell Kanté mellé valaki.emsanya írta:Ez alapján a meccs alapján kár elítélni, nem is a posztján játszott. Barátságos bohóckodás, a BL-ben meg stabilan az egyik legjobb a meccseken.
Egyébként Kanté és hihetetlen mennyire hátul játszott a válogatottban.
Chelsea Fc, Houston Rockets&Texans, F.Alonso
Ez alapján a meccs alapján kár elítélni, nem is a posztján játszott. Barátságos bohóckodás, a BL-ben meg stabilan az egyik legjobb a meccseken.
- Pethy
Bakayoko, róla szóltak a legutóbbi cikkek.Bubi írta:Most Bakayoko vagy Tolisso? Játszott Mbappe is meg Griezmann akiket már velünk is szóbahoztak.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Most Bakayoko vagy Tolisso? Játszott Mbappe is meg Griezmann akiket már velünk is szóbahoztak.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pethy
Tegnap néztem ezt a Francia-Spanyol meccset. 0-2 lett ugye, lehetséges igazolásunk mindkét gólban benne volt. Sőt ha nem játszik szerintem nyernek a franciák. Ilyen igazán beleszarok, motiválatlan módon játszott. Nagyon remélem, hogy nem igazolunk le egy ilyen embert. Mert hibázni lehet de hogy valaki ennyire beleszarjon az egészbe, ilyet rég láttam.
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
Idáig oké. de te a szerződéshosszabbításról beszéltél. azt pedig addig fogja játszani az ügynök, amíg a lehető legtöbbet leakasztja a klubról.laczze írta:Szerintem meg az ilyent Conte talán Abra személyesen a játékossal tisztázzák mi a helyzet. Csak konkrét esetben száll át a dolog az ügynökre amikor szerződés kell valamiről.
De ha a játékos maradni akar az ügynöke maga alá is szarhat akkor is marad.
- laczze
Szerintem meg az ilyent Conte talán Abra személyesen a játékossal tisztázzák mi a helyzet. Csak konkrét esetben száll át a dolog az ügynökre amikor szerződés kell valamiről.
Drogba,Lampard,Terry <3
Plusz ha azt érzi az ügynök hogy lehet esély a klubváltásra, akkor húzni fogja az időt nyárig. Sajnos lassan már ott tartunk hogy a játékosnak nincs is akkora beleszólása abba hogy hol akar játszani, mint az ügynökének...cech19960320 írta:Több apróság.
1, nem a játèkos tágyal
2, manapság a heti fix fizu csak egy kiindulási alap, a bónuszok(pályára lèpés, gól, assziszt, hónap játékosa, aláírási és hűségpénz, ügynök díja...) a nagyobb arány, ès az ügynök igyekszik a legtöbbet kihúzni a klubból.
Stb, stb.
Nem 2 nap
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
Több apróság.
1, nem a játèkos tágyal
2, manapság a heti fix fizu csak egy kiindulási alap, a bónuszok(pályára lèpés, gól, assziszt, hónap játékosa, aláírási és hűségpénz, ügynök díja...) a nagyobb arány, ès az ügynök igyekszik a legtöbbet kihúzni a klubból.
Stb, stb.
Nem 2 nap
1, nem a játèkos tágyal
Stb, stb.
Nem 2 nap
nem kellene minden szart benyalni és akkor nem szenvednél hónapokig. ha Conte bajnok lesz az orosz a seggét kifogja nyalni, nem fogja elengedni a kulcsjátékosokat mert hagyott már ott klubot ezért. és valószínűbb hogy a játékosok is látják hogy most sikeres lehet a csapatlaczze írta:Értem a dolgok nehézségét tárgyalás pappírmunka, de nem értem mit szarakodnak sokszor. Hazard 200k heti fizu plusz szerződéshosszabbítás benne vagy? Igen. Ennyi.
Ugyanez nem fogadja el mert menni akar, akkor meg el kell engedni ennyi mit kell ezen szenvedni hónapokig.
- laczze
Értem a dolgok nehézségét tárgyalás pappírmunka, de nem értem mit szarakodnak sokszor. Hazard 200k heti fizu plusz szerződéshosszabbítás benne vagy? Igen. Ennyi.
Ugyanez nem fogadja el mert menni akar, akkor meg el kell engedni ennyi mit kell ezen szenvedni hónapokig.
Drogba,Lampard,Terry <3