miért pont a psgbe??jkopfner írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2565661
Remélem kamu és gyorsan megcáfolja.

am a realba nem illene ott csak ilyen dísz f@szok játszanak
miért pont a psgbe??jkopfner írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2565661
Remélem kamu és gyorsan megcáfolja.
Monchi nagyon rendben van szakmailag, inkabb ot kellett volna elhozni, ha mar valasztani lehet. Nem hiaba kapott akkora szeretetet Sevillaban a szurkoloktol es a csapat is az utobbi idoben beallt hullamvolgytol eltekintve, jol osszerakott. Chelsea utan a kedvenc csapatom, en is sajnaltam, hogy lelep, de nem tudom mennyire tema meg nalunk a sportigazgatoi pozicio csere.chaoskid18 írta:Hivatalos lett hogy a Roma leigazolta a Sevilla korábbi sportigazgatóját Monchit így szerintetek Walter Sabatini akit tavaly nyáron pletykáltak velünk mozdítható lehet?
Hozhatná Nainggolan-t is!cech19960320 írta:jó lenne XDD
Jövő nyáron jár le Goretzka szerződése, és pont a napokban olvastam, hogy nem igazán hajlik a hosszabbításra, tehát ha pénzt akar látni belőle a Schalke, viszonylag olcsón kell elengednie.cech19960320 írta:Matic helyére bennem felmerült még egy név akit sajnos nem emlegetnek.. Goretzka a Schalkéból. Magas, fiatal és ígéretes, ráadásul ő is igazi BTB. Lő, szerel, passzol, rohan mint az állatApinho írta:Remélem 2. félidőre támadásban is feljavulunk. Ake jól játszik. Matity ügyben írjunk már egy levelet a központba
Nincs? Batshuayi? Szezon elején mikor beugrott, megfordítottuk és megnyertük a meccset pl. Watford, WHU. Most már ne csodálkozzon senki, hogy kedve nincs annak az embernek egyáltalán beállni se.AwayRoller írta:Ilyen játékosunk jelenleg nincs, úgyhogy miért ne.Pityee írta: Szerintem sem Moratára kéne építeni a támadószekciót, ő inkább az a típus, aki cserepadról beugrik és eldönti a meccset.
Ilyen játékosunk jelenleg nincs, úgyhogy miért ne.Pityee írta: Szerintem sem Moratára kéne építeni a támadószekciót, ő inkább az a típus, aki cserepadról beugrik és eldönti a meccset.
Ha igazak a kínai Costa megvevős hírek, akkor Lukaku árát lényegében Costáéból fedezzük, úgyhogy kb. 50 millába fog kijönni a két csatár. Bár én azt sem tartom kizártnak, hogy Morata Pedro szerepkörében alkosson valamit. Amíg a kétajtós szekrény Lukaku és a bármikor villanni képes Morata leköti a védőket, Hazardnak lesz területe és olyankor mind tudjuk mire képes.emsanya írta:Lukaku egyszer már padozott nálunk, Morata meg már unja hogy mindenhol a cserecsatár kategória. Ha együtt jönnek, megint egyikük szív (tök mindegy hány meccs lesz, nem lesznek meccsenként csatár cserélgetések), sztem kizárt h mindkettő jön. Ráadásul ez vagy 150 millios transzfer. Vannak nagyobb gondok is mint h ki legyen a tartalék csatár szvsz.
Szerintem sem Moratára kéne építeni a támadószekciót, ő inkább az a típus, aki cserepadról beugrik és eldönti a meccset.Megyó írta: Nem feltétlenül... Az igazat megvallva, Morata nálam top 3 never ever csatár és kicsit úgy érzem másnak sem kell, aki Chelsea kaliberű csapat lenne. Lukakura megint csak nem hallottam más kérőt eddig, aki komolyan gondolta volna és Bl induló lenne. A Sanchez rész tűnik kissé hihetetlennek, de a többi összejöhet. Bár mint már oly sokszor írtam, Moratat nagyon nem szeretném . . .
Nem feltétlenül... Az igazat megvallva, Morata nálam top 3 never ever csatár és kicsit úgy érzem másnak sem kell, aki Chelsea kaliberű csapat lenne. Lukakura megint csak nem hallottam más kérőt eddig, aki komolyan gondolta volna és Bl induló lenne. A Sanchez rész tűnik kissé hihetetlennek, de a többi összejöhet. Bár mint már oly sokszor írtam, Moratat nagyon nem szeretném . . .Pat326 írta:Sztem nem zárja ki egyik a másikat. Mivel 90% hogy Costa és Batshu is távozik, így kell a két csatár, ha pedig igazak a pletykák, hogy nyáron igen kinyitjuk a pénztárcánkat, hogy a bl-ben is tényezők legyünk, akkor jöhet mindkettő egyszere. Szvsz tökéletes duó lenne, Lukaku szárnyalna a pl-ben, Morata pedig a nagy meccsek embere.Amazing24 írta:A Diariogol es Alberto Rambla is kesz tenykent kozli, hogy Morata hozzank igazol a nyaron. Allitolag a ket klub mar meg is egyezett egymassal. Ha ez igaz, akkor Lukakurol lemondhatunk.
Aztán még Hazard és Kante mellé 1-1 ember (Sanchez, Nainggolan típusok) + védelmet kipofozni (akár házon belül)... Bár ez már az álom kategória felé hajaz
Sztem nem zárja ki egyik a másikat. Mivel 90% hogy Costa és Batshu is távozik, így kell a két csatár, ha pedig igazak a pletykák, hogy nyáron igen kinyitjuk a pénztárcánkat, hogy a bl-ben is tényezők legyünk, akkor jöhet mindkettő egyszere. Szvsz tökéletes duó lenne, Lukaku szárnyalna a pl-ben, Morata pedig a nagy meccsek embere.Amazing24 írta:A Diariogol es Alberto Rambla is kesz tenykent kozli, hogy Morata hozzank igazol a nyaron. Allitolag a ket klub mar meg is egyezett egymassal. Ha ez igaz, akkor Lukakurol lemondhatunk.
Akkor azzal a legjobban kereső lenne a világon?nemtudom írta:a Tianjin Quanjian £620,000 heti fizetéssel csábítja Costat, ők azok akik állítólag januárban 90 millió fontot fizettek volna a Chelsea-nek. közben Lukakuért már nevetséges 100 millió fontot kérne az Everton a hírek szerint. amit vicc ha kifizetünk, ennyiért már lewandowskit vagy agüerot illene megkapni
Na, örülök ennek a képnek, kis remény villant a szívemben...nemtudom írta: általános tévhit, hogy mindenki real drukker
általános tévhit, hogy mindenki real drukkerBubi írta:A legnagyobb fogás Mbappé lenne egyértelműen, de ő reál drukker, viszont szeret fokozatosan megküzdeni az új kihívásokkal, ugródeszkának jók lennénk, nekünk meg jó befektetés.