Ezt kell mondania.
Azt mégse mondhatta, hogy pár évre előre oda lehet adni az összes bajnoki címet a Chelseanek. De szerintem fölösleges ieneket nyilatkoznia, a következő szezonig még ezer dolog történhet.. (pl még jobbak leszünk.. )
zirkonium írta:Man City - Man Utd 3:1 az imént lett vége.
Ezzel maradt 13 pont az előnyünk, holnap ez 16-ra nőhet. Nem értem miért a Chelseat okolják a bajnokság unalomba fulladádáért. Egyrészt nekem nem unalmas, másrészt nem mi szórjuk a pontokat el.
Stuart Pierce hatalmasat alakított, beugrott a City fanok közé a 3. gólnál. Egy perccel azelőtt még a flakonokat vagdosta a földhöz mérgében.
Hiába vettek a héten két védőt, továbbra is gyenge a Mu hátsó alakzata - szerencsére! kár, hogy a pool győzött. Node, ha lejátsszák végre az elmaradt meccseket, így is 11 pont lesz a különbség!!!
Amikor az MU volt fen nem volt unalmas amikor a Arsenel vagy a Pool akkor sem .Ebben az mi lottuk a legtobb golt mi kaptuk a legkevesebbett .Ez unalmas YE right ezek az idiota vorosok (MU ,POOL ,GUNNERS )ezek az unalmasok meg a dumajuk is THEY ARE BUNCH OF MORONS .
Man City - Man Utd 3:1 az imént lett vége.
Ezzel maradt 13 pont az előnyünk, holnap ez 16-ra nőhet. Nem értem miért a Chelseat okolják a bajnokság unalomba fulladádáért. Egyrészt nekem nem unalmas, másrészt nem mi szórjuk a pontokat el.
Stuart Pierce hatalmasat alakított, beugrott a City fanok közé a 3. gólnál. Egy perccel azelőtt még a flakonokat vagdosta a földhöz mérgében.
Elvileg csak egyszer tud mindenki szavazni, mert IP cím alapján megy. Nyilván, mint minden a mai világban ez is kijátszható.
Pont az a lényeg, hogy kapjunk egy képet a szurkolók arányáról. Nyilván befolyásolja az eredményt az is, hogy mennyi emberhez jut el a szavazás híre. Ebben Nektek is nagy szerepetek van. Én próbáltam, próbálom felrakni minden csapat szurkolói oldalára.
Szóval megteszek mindent, hogy minél reálisabb legyen a dolog. Ha közzéteszitek más fórumokon a linket, szóltok ismerőseiteknek, magyarul reklámozzátok, akkor többen vesznek részt a voksolásban.
Szerintem pont jó, hogy nincs sok szavazat! Mindenki csak egyszer szavazzon!! Így jó ez. NEM VAGYUNK DIVATCSAPAT!!:)))) Viszont a világon minket utálnak (gyülölnek) a legtöbben. Ez nem jó.
mi ebben a meglepő???? ...talán azt hitted hogy nagyobb divatcsapat vagyunk?:)...sok a divatdrukker?????...ez a valóság....nem mik vagyunk a divatcsapat!
mi ebben a meglepő???? ...talán azt hitted hogy nagyobb divatcsapat vagyunk?:)...sok a divatdrukker?????...ez a valóság....nem mik vagyunk a divatcsapat!
Én egyértelmüen a bajnokság a legfontosabb!! Számomra az FA kupa is fontosabb a Béelnél! Az csak hab a tortán!! Jobban örülnék, ha összejönne a duplázás Angliában, mint a BL-nek.